Arama sonuçlarınız

1. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi (18/08/2020) Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Uygulamasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Duyuru

170 sgk konu bizimle ilgili değil vergi dairesi ile görüşün dedi 189 a ulaşılmıyor buna cvp verecek bir bilen yok ya delirecek insan
  2. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Nazan hanım nerden öğrenebilirim GB mi DS mi olduğunu
  3. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

bu ödemeleri yaparken yetkili sendikaya üye şartı aranacak mı? sendika üyeliği ypksa geçmişte geçmiş farkalrını yine de alabilecek mi?
  4. Özlem Özarslan Taşkın

hastane olarak genel bütçeli kurumuz fakat 4d işçiler ve dss 4b personel döner sermayeden maaş alıyor yine de SGK ya bidirip v2 verebilir miyiz?
  5. Özlem Özarslan Taşkın

Ali bey ben mi yanlış yerde arıyorum site linkini atabilir misiniz? benim ekranım böyle
  6. Özlem Özarslan Taşkın

"SGK 4/1-a İşyeri Sicil Bilgileri" gib sayfasonda bu bölüm kaldırıldı mı sorgulama yapmak için
  7. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4D işçi işten ayrılış nedeni

4857 sayılı İş Kanununun 25/II-g maddesine göre; İşçinin işverenden izin almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına iki işgünü veya bir ay içinde iki defa herhangi bir tatil gününden sonraki iş günü işe gelmemesi, İşçinin bir ayda üç iş günü işine gelmemesi, Durumlarında...
  8. Özlem Özarslan Taşkın

H.Tuğrul SÜMER, 26. neden devamsızlık nedeni ile fesih de seçilebilinir mi?
  9. Özlem Özarslan Taşkın

H.Tuğrul SÜMER, hocam çok teşekkür ederim açıklamalar için ben çıkış yapacağım için (işten ayrılış bildirgesi) çıkış nedeninin doğru olması için araştırıyorum idare kişiye 13 ağustosa kadar gel çalış demiş kişi gelmediği için 14.08.2020 tarihinde çıkış verilmesini soyledi. bu durumda 14...
  10. Özlem Özarslan Taşkın

13.07.2004 tarihinden bu yana kurumumuzda çalışan 696 4D temizlik işçisi avukata giderek ihtarname veriyor. İhtarname de sağlık problemlerinden dolayı iş akdinin haklı sebeple feshine ve kıdem tazminatının 7 iş günü içinde ödenmesi aksi halde yasal yollara başvulacağı yazıyor. İhtarname 4...
  11. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Emekli olan 5434 personelin FHZ ve bildirgesi

Ömür Kandemir, anladım Ömür bey deneyeyim aslı olmayan şeyin eki nasıl olacak diye tereddüt ettim. teşekkürler. 1597304726 Ömür Kandemir, ömür hocam son olarak personelim 16 temmuz da emeklilige ayrıldı şimdi ben bunu girsem ceza yer miyim. 1597304781 Ömür Kandemir, ömür hocam son olarak...
  12. Özlem Özarslan Taşkın

Ömür Kandemir, peki Ömür hocam "İştirakçiliğin Son Bulması Sonucu Yıl İçerisinde Görevden Ayrılma" sebebi ile ek mahiyette olarak bildirim yapınız. demişsiniz ya asıl mahiyeti yok 2020 nin 5434 fhz nın nasıl ek mahiyette bu ay da gönderebilirim?
  13. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı KHGM Ek Ödeme Yönetmeliğinin Uygulanmasına Yönelik Açıklamalar(07.08.2020)

Ömür Kandemir, haziran ek ödemesini kendi imkanlarımızla okuya yorumlaya sora soruştura hesapladıktan sonra yönetmeliği özetleyen bir açıklama gelmesi de güzel hep sonradan hep sonradan
  14. Özlem Özarslan Taşkın

Ali Selvi, Ömür Kandemir, ömür hocam peki bu ayda emekli olan personeli fhz nı bu ayda mı bildirmek gerek yoksa 5434 lerin yıl sonunda olduğu için yıl sonunda mı emekli olacağı için hizmet yılı hesabı için istenir mi bu ayda girilmesi
  15. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Yöneticiliğe Geçen Personelin Sabit Ek Ödeme Mahsubu

Ömür Kandemir, Ömür hocam aynı sorun bizde de var sağlık hizmetleri müdür olan hemşirenin 14.07.2020 de sözleşmesi bitti ve 23.07.2020 yeniden sözleşme imzaladı. 14.07.2020-22.07.2020 arası tam maaş ve sabit yaptık 657 den 23.07.2020 den itibaren yönetici ek ödemesi yaptık fakat mahsup etmiyor...
  16. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4D İşçi Maaş Hesaplamasında SGK Tavan Aşıyor Uyarısı

H.Tuğrul SÜMER, teşekkür ederim konu çözülmüştür kapatabiliriz.
  17. Özlem Özarslan Taşkın

H.Tuğrul SÜMER, parmak hesabı ile saydığımda 50 gün daha çalışmış olsa idi bir yılı doldurup izin hak etmiş olacaktı şimdi 10 ay çalıştığı 1 yılı tamamlamadığı için vermiyorum yıllık izin ücretini doğru mudur? 10 çalıştığının bir hükmü yok yani?
  18. Özlem Özarslan Taşkın

16.03.2012 işe giriş tarihi 28.09.2019-28.01.2020 ücretli doğum izni 29.01.2020-27.07.2020 6 ay ücretsiz izin 28.07.2020 istifa bu durumda hak eder mi?
  19. Özlem Özarslan Taşkın

günlük ücreti 106,10 1 gün hakedişi 22 gün de yıllık izin ücreti var bu şeklde hesap yaptı e bildirge sıkıntı yaşar mıyım böyle bildirirsem eksik gün 29 çalıştığı 1 gün
  20. Özlem Özarslan Taşkın

27 Temmuzda ücretsiz izni biten 4D işçi personel 28 Temmuz iş başı yaparak aynı gün istifa etti. 28 Temmuz için bir günlük hak edişi olan personelin 22 gün yıllık izni var. Bunu SGK tavanına takılmadan nasıl ödeyebilirim? ayrıca 29.01.2020 ile 27.07.2020 arasında ücretsiz izinde olan bu...
  21. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçi İstifa İşlemleri

@İstifa eden isçiye yıllık ücreti ödenir mi istifa dilekçesi verip gidiyor personel olur gelip tebliğ tebellüğ edilene kadar çalışması gerekmiyor mu?
  22. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli İşkur işçisi yanluş iş yeri sicil numarasına işe bildirgesi verme nasıl çözülür acil

işkur tarafından atanan genel bütce ödemeli işçi sehven döner sermaye iş yeri sicil numarası üzerinden işe girişi yapıldı 18/06.2020 tarihinde 15 temmuz da maaş aldı bugün pirim bildirgelerini girerken fark ettim bugün de son gün nasıl çözebilirim?
  23. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli İstifa eden 4D işçinin kullanmadığı yıllık izni ödenir mi?

H.Tuğrul SÜMER, anladım kişinin talebi olmadı istifa ediyorum deyip ayrıldı bugün çıkıp gelmiş yıllık iznimi kullanmadım ücretini almak istiyorum diye
  24. Özlem Özarslan Taşkın

Emrah ÖZEN, peki ödemedim ben bu kişiye yıllık ücret iznini ve en son aldığı maaşın pirimini gönderdim şimdi bu kişiye nasıl bir ödeme yapabilirim?
  25. Özlem Özarslan Taşkın

pandemi sürecinde sağlık sebepleri ile istifa eden 4D işçinin kullanmadığı yıllık izni ödenir mi?
  26. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci dava yolu ile geçmişe dönük staj ücreti ödemesi mahkeme harç gideri ve avukatlık ücreti

il sağlık müdürlüğü ben şimdi para aktarırsam sen kendi bütçenden ödemiş olursun dedi ama il sağlık müdürlüğü bütçesi ödeyecek dedi
  27. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci dava yolu ile geçmişe dönük staj ücreti ödemesi mahkeme harç gideri ve avukatlık ücreti

efeturk, Fatih Mehmet DAĞ, bizde öyle anladık ama tdms de bütçede o kod da ödenek yoktu ve aktarmak istediğimizde kabul etmediler buradan ödenmiyor diye genel bütçe olacak diye yani il sağlık müdürlüğü kendi bütçesinden ödeyecek dediler ama konu hala muallakta
  28. Özlem Özarslan Taşkın

Stajyer Öğrenciler geçmişe dönük staj ücreti ödemesi dava açmış ve açılan dava sonucu ilamlı icra başlatılarak mahkeme harç gideri ve avukatlık ücreti sağlık bakanlığı adına başlatılıyor. Normalde bu ilamlı icra ödemelerini genel bütçeden MYS den yapıyorduk fakat maliye bakanlığının yazısı...
  29. Özlem Özarslan Taşkın

Görüş Yazıları Salgın (Pandemi) Nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

Süleyman Beyin de dediği gibi bu öğrencinin tercihi değildi ki sağlık bakanlığı personeli için fiilen çalışmış sayılacak derken satjyer öğrencisi için aksi karar alması düşündürücü.
  30. Özlem Özarslan Taşkın

Görüş Yazıları Salgın (Pandemi) Nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

Milli Eğitim Bakanlığının bu yazısı neye istinaden o zaman? Ömür Kandemir,
  31. Özlem Özarslan Taşkın

Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

05.05.2020 tarihinde başlayan işçilere kaç gün tediye ödemesi yapmalıyız?
  32. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izne ayrılan 4D işçinin prim bildirgede eksik gün kodu ve tediye ödemesi

1-4D işçi personelin doğum sonrası ücretli izni bitmiş olup 04.05.2020 tarihi itibari ile 6 ay ücretsiz izne ayrılan personelin nisan ayı (15 nisan 14 mayıs dönemi) için 15 nisan-04 mayıs istirahat 05 mayıs-14 mayıs ücretsiz izinde olduğundan e bildirgede eksik gün nedenini ne seçmeliyim...
Geri
Üst Alt