Arama sonuçlarınız

1. Özlem Özarslan Taşkın

Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

erhan.can1, sözleşmede resmi tatil günler için birsey yok fazla mesai ücreti var sadece resmi tatillerde çalışan işçi ye neye göre bu ödemeyi yapıyorsunuz?
  2. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi COVİD-19 EK ÖDEME

pandemiye hizmet vermedi ise röntgen ve laboratuvar kismi süreli alır diyorsunuz
  3. Özlem Özarslan Taşkın

EKOPS üzerinde böyle bir duyuru göremedim 1587480346 keşke bizim ilimizde de böyle bir uygulama olsaydı teşekkürler.
  4. Özlem Özarslan Taşkın

mesai saatleri dışında acil servise hizmet veren diyor mesai saati içinde laboratuvar tüm birimlere hizmet veriyor ama
  5. Özlem Özarslan Taşkın

röntgen ve laboratuvar acil dışında olan hastanelerde yukarıda yazılan maddeye göre ''mesai saatleri dışında acil servise hizmet veren laboratuvar ve röntgen çalışanlarının tavan ek ödeme hesaplamalarına esas katsayı 2 olarak uygulanacaktır'' dan yorumunuz nedir? mesai saati dışında 2 mesai...
  6. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Esnek Çalışma ile 4D İşçi Corona virüs nedeniyle Puantaj | Yol Yemek Ücreti

genelde son cümlede idari izinli sayılanların mali ve sosyal hak ve yardımları ile diğer özlük hakları saklıdır demekle ödeneceğini belirtmiyor mu?
  7. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli FHZ KESENEK GÖNDERME PASİF

5434 ise aralık ayı maaşını sizden almamış personel olabilir yüklediğiniz text dosyasında
  8. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık FHZ Prim Tutarı Hesaplama

ayhan78, hesaplama aynı ama fiili hizmet gün sayısı hesabı farklı röntgen için max 57 gün için sağlık personeli için 43,33 diye biliyorum 1583320784 kesenek sisteminde text dosyasını yüklüyorum ama gönder aktif değil hiç bir hata mesajı da vermiyor neden kaynaklı olabilir?
  9. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli icap nöbetlerinin ödenip ödenemeyeceği hakkında

branşında tek uzman hekim bulunan hastanelerde icap nöbeti ödenir mi?
  10. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli E- bildirge ve öeb deki tutarların birbirini tutmaması

Mehmet AKDEMİR, gül hanım dediği gibi sgk dökümünden yaptım fark biraz daha azaldı 45.404 ödeme emri bildirge 45.306 hala fark var başka bir nedeni daha olabilir mi?
  11. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli E- bildirge ve öeb deki tutarların birbirini tutmaması

Mehmet AKDEMİR, aynı konu başlığı olduğundan yeni konu açmadım da 4B personel fh/maaş ve nöbet primlerini giriyorum e bildirgeye ödeme emri ile girdiğim bildirge tutmuyor. maaş prim kıst prim nöbet prim ve fhz zammı toplamı 45.429 girdiğim prim toplamı 33-30-13 nolu 45.216 tek tek kontrol ettim...
  12. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Askerlik dönüşü Kıst Maaşta E-Bildirge Hatası

Zefa, exel formatında hata var sanırım ilgili kişide ki formülleri inceleyin
  13. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izinde olan personele sehven unutulan GSS primi

konu hakkında yanlış anlaşılma olduğundan çözülmüştür. Konuyu açmış bulundum silemedim meşgul ettiğim için özür dilerim.
  14. Özlem Özarslan Taşkın

R.P., 5510 personel tesekkür ederim konu çözülmüştür kapatabiliriz.
  15. Özlem Özarslan Taşkın

Kurumumuza naklen tayin gelip başladığı gün ücretsiz izne ayrılan personele KBS de GSS prim ödenir işaretlenmediği için bu güne kadar prim ödeme yapılmadı. Gecmişe yönelik bir yıl GSS prim ödemesini nasıl yapabiliriz. Cezai işlem uygulanır mı. Bordrosunu oluştursak keseneğe nasıl atarız?
  16. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Rapor

Hüseyin bey yani 10 gün rapor alan personelin 2 gününü işveren öderken sgk gününü de dahil edeceğiz öylemi çalışma günü 22 sgk günü 22 şeklinde diğer uygulama yanlış mı çalışma günü 22 sgk 20 gün ?
  17. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4924 prim bildirimi

14 günlük maaş farkından dolayıdır o fark çalıştıktan sonra Aralık sectiğiniz için 2019 verilerini alıyordur diye düşünüyorum
  18. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 5434 OLMASI GEREKİRKEN 5510 HESAPLANAN MAAŞA NASIL İŞLEM YAPILIR

Rıdvan Ercan YILDIZ, konu çözülmüştür kapatabiliriz. teşekkürler
  19. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 5434 OLMASI GEREKİRKEN 5510 HESAPLANAN MAAŞA NASIL İŞLEM YAPILIR

Rıdvan Ercan YILDIZ, 3 ayrı bilgisayarda da denedim aynı hata ve ayrı tarayıcıda da açtım yıne aynı çok teşekür ederim denediğiniz için en azından sorununun sistemsel olmadığını anlamış oldum
  20. Özlem Özarslan Taşkın

Rıdvan Ercan YILDIZ, onda sıkıntı yok tanımlı sayfa ama bir türlü açmıyor siz hiç denediniz mi text dosyası yüklediğiniz java sayfasını açmayı? acaba siz açabilecek misiniz?
  21. Özlem Özarslan Taşkın

Rıdvan Ercan YILDIZ, Tesekkürler Rıdvan Bey konuyu kapatmadan önce kesenekleri bildireceğim fakat kesenek java yükleme sayfasını açamıyorum acaba sorun sistemsel mi yoksa bizden kaynaklı mı bu hatayı alıyorum
  22. Özlem Özarslan Taşkın

Rıdvan Ercan YILDIZ, kbs den ocak ayı hesaplandı onaylandı. kbs den ocak ayını hesaplatmıyor. onu da mı manuel yapacağız.
  23. Özlem Özarslan Taşkın

9 ocak da başlayan eczacıya sehven 5434 olması gerekirken 5510 maaş ödemesi yapıldı. 6 günlük kıstel ve tam maaş. kişiye maaş ödemesi yapıldı ama henüz kesenekleri gönderilmedi.Bu kişinin maaş ve keseneğini nasıl düzeltebiliriz yardımcı olur musun?
  24. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş yıllar 5434 fiili hizmet hesaplama

bunlar sözleşmeli Tuğrul bey maalesef benim aradığım 5434 sayılı kanuna tabi personelin fhz https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/fiili-hizmet-zammi-oedenecek-guen-sayisi-ve-bordro-nasil-hesaplanir-2014.516/ burada sayfa hatası veriyor açmıyor ekli dosyayı
  25. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş yıllar 5434 fiili hizmet hesaplama

12 nin 3 ü lise mezunu röntgen teknisyeni 15.06.1997-14.01.1998 yılı fiili hizmet hesaplaması nasıl yapılır elinde exel tablosu olan var mı sitede sayfa içeriğine ulaşılamıyor yazıyor arşiv konularında bir de yaparken nasıl bir yol izlemeliyiz?
  26. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli KBS bordro rapor dökümü alma hatası

Teşekkürler Rıdvan Bey dediğiniz gibi sadece özet dökümünde aktif oluyor ordan aktif olunca diğerlerini de alabildim. konu çözülmüştür, kapatabiriz.
  27. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli KBS bordro rapor dökümü alma hatası

KBS de 2020 ocak maaşının bordro rapor dökümlerini alacağım fakat aktif değil aynı sorunu yaşayan yada çözüm bulan var mı acaba?
  28. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 2020 Yılı Asgari Ücrete Göre İşkur İşçilerine Ait Zam Oran Ve Miktarı

Yani son durum bu mudur? yani asgari ücret+5,50 zam mı veriyoruz işkurdan atana n işçilere
  29. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

696 işçilere ödenecek ocak ayında da ben işkur tarafından atanan işçiler için sordum onların da mı ocak?
  30. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

Murat ELÇİ, o zaman herhangi bir ücret zammı uygulamaksızın sadece yeni asgari ücret ödemesi mi yapacağız? birde 5 gün ikramiye ödemesi ne zaman yapılacak?
  31. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 2 Gün ve Daha Kısa Süreli Sözleşmeli Raporlar

bir yıllık baktığımda arşivimde 15-20 rapor var ben temizlemek açısından geçmiş bu raporlara onay versem cezai bir işleme maruz kalır mıyım?
  32. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 2 Gün ve Daha Kısa Süreli Sözleşmeli Raporlar

bu konuda bilgisi olan var mı acaba arşivde epey bekleyen 2 gün ve daha kısa süreli raporlar var onaylasak ceza yer miyiz?
  33. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Hastanede Eczacı, Eczacı Teknikeri ve Eczanede çalışan sağlık memuru fiili hizmet zammından faydalanır mı?

Kuyuya bir taş atıyorlar çıkarmak için uğraşıyoruz. Net bir şey yok oku yorumla der gibi hep bu düzenlemeler..Allah kolaylık mutemet tüm arkadaşlara.. Uzman Mutemet, teşekkür ederim.
  34. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Hastanede Eczacı, Eczacı Teknikeri ve Eczanede çalışan sağlık memuru fiili hizmet zammından faydalanır mı?

fiili hizmet ödeme unsuru o zaman hastaya bir fiil hizmet yapıp yapmamasına bakılmaksızın ve Uzman Mutemet, unvan listesinde var ise ödenir dıyorsunuz.
  35. Özlem Özarslan Taşkın

yani hasta ile iletişim önemli değil teshiş koymasa tedavi yapmasa rehabilite etmese de depodan ilaç temini yapsa fhz alır öyle mi ?
Geri
Üst Alt