Arama sonuçlarınız

1. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Hastanede Eczacı, Eczacı Teknikeri ve Eczanede çalışan sağlık memuru fiili hizmet zammından faydalanır mı?

Hastanede Eczacı, Eczacı Teknikeri ve Eczanede çalışan sağlık memuru fiili hizmet zammından faydalanır mı? burada imalat dan bahsediyor buna istınaden hastanede ilaç dağıtım ve temini yapana verilmeyecek mi fhz mı? Eczanelar ve Eczaneler Hakkinda Kanun kapsammda saglik meslek mensubu sayilan...
  2. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4B li Personel bildirge Prim Farkı

4B röntgen teknisyeniniz var mı? varsa onu 1,5 dan mı hesaplıyorsunuz?
  3. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Bir Yılda 5 defadan Fazla Rapor Alan 4D işçi Rapor Kesintisi

@undefined, peki ödediğimiz 2 gün için sgk günü de mi ödenmeli yani 10 rapor aldı ise çalışma günü 22 sgk günü 22 mi olmalı yoksa çalışma günü 22 sgk günü 20 mi olmalı
  4. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Bir Yılda 5 defadan Fazla Rapor Alan 4D işçi Rapor Kesintisi

''İşçinin hastalık nedeniyle işe devam edemediği veya raporlu olduğu sürelere ait yılda 5 defayı geçmemek üzere SGK tarafından ödenmeyen ilk 2 günün ücreti işveren tarafından ödenir.'' buradaki 5 defadan kasıt 5 defa rapor alıp her raporunda 2 gün ödeyip 6. raporunu aldığında 2 gün ödememek mi...
  5. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli KESENEK SİSTEMİNDE FHZ YÜKLEME HATASI

txt dosyasını manuel hazırlıyorum bu ay 20 kadar personel ekledim. aynı personeli 2 defa eklemişim. sgk yı aradım. Prim bilgirgesi yok hatası alıyorsanız txt verilerinizi inceleyin dedi. aynı T.C den yazılmış olabilir dedi. Nitekim benim hatam bunu da öğrenmiş olduk. Teşekkürler cevaplarınız için.
  6. Özlem Özarslan Taşkın

çok özür dilerim yoğunluktan yanlış yazdım 5510 sonrası
  7. Özlem Özarslan Taşkın

hayır sonrası ayın 15 i peşin alan
  8. Özlem Özarslan Taşkın

Ekim ayı 5510 sonrası personel için fhz yüklediğim zaman ''Önceki Dönem Prim Kaydı Olmayan Personel Listesi : (12) kişi'' çıkıyor hatalı kaydı düzelt dediğim zaman ise '' Çalışanın bu döneme ait prim kaydı yok'' diyor ve FH gününü ve tutarını sıfır atıyor. ilgili personellere baktığımda eylül...
  9. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Röntgen ve laboratuvar çalışanlarına %50 artırımlı nöbet ödenecek mi

bu karar istinaden Röntgen ve laboratuvar çalışanlarına %50 artırımlı ödenecek mi
  10. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4D İşçi Yarı Zamanlı Çalışma

D-B-D-B-D 3 günlük maaş ve prim ödemesi yapacağım o zaman
  11. Özlem Özarslan Taşkın

H.Tuğrul SÜMER, Yarım biliyorum ama 5 gün çalışması var 2.5 sgk günü mü olur? 5 gün çalışmaya kaç gün vereceğim?
  12. Özlem Özarslan Taşkın

Doğum izni sonrası yarı zamanlı çalışmaya başlayacak olan 4D işçi 10.10.2019 tarihinden itibaren yarı zamanlı çalışamaya başlayacak. 15 Eylül -14 Ekim maaşı için 10 Ekimden 14 Ekim arası 5 günlük yarı zamanlı çalışmayı nasıl verebilirim. Çalışma günü kaç Sgk günü kaç olmalı?
  13. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

var mı hala alabilen :eek::rolleyes: dün oldu bugün olmuyor
  14. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4/d Sürekli işçi rapor

1 ve 2 günlük raporlar e-vizite ekranına düşmez zaten. 1 ve 2 günlük raporlarda maaşında ve prim gününde kesinti yapılmıyor. 3 gün ve üzeri raporlarda 2 gün kurum öder kalanı sgk öder. 1 ve 2 günlük raporlarda bir işlem yapmanıza gerek yok.
  15. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Dr. Bedelli Askerlik GSS Primi

Yasin Ünsal, ama askerden gelince yeniden sözleşme yapmıyoruz ki; bizde ücretsiz izinli gösterdik sgk dan ayrılışını da askerlik görevi bakmakla yükümlüsü olan olarak çıkısını yaptık. Buna göre; ''Muvazzaf askerlik görevi nedeniyle kurumlarından aylıksız izinli sayılanların yedek subay okulu...
  16. Özlem Özarslan Taşkın

gss primi kaç gün olacak bu kişi çalıştıktan sonra maaş alan kişi 15 eylül -14 ekim arası maaşında 28 eylülde askere gitti 15 eylül 28 eylül arası kıstel maaş tamam kıstel olduğu için kesintilerde kıstel tamam ancak benim sorduğum gss primi kaç gün olacak 15 eylül 28 eylülmü yoksa 28 eylül-14...
  17. Özlem Özarslan Taşkın

Kurumumuzda 4924 statüde pratisyen dr. (evli eşi çalışmıyor) çalışmakta iken 28.09.2019 tarihinde ücretsiz izni ayrılarak askere gitmiştir. 4924 personel çalıştıktan sonra maaş aldığı için 15 Eylül-28 Eylül arası kıst maaş yapıldı. 1-GSS kaç gün üzerinden gönderilir? (30 gün mü yoksa sadece 21...
  18. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Staj Ücreti İcra Takibi

Var ama mahkeme giderleri nasıl ödenecek hangi kurum ödeyecek
  19. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Staj Ücreti İcra Takibi

2014/2015 eğitim öğretim yılı ve 2015 yaz dönemi ile 2015/2016 eğitim -öğretim yılı 2016 yaz dönemi stajını yaparak ücret almadığı için dava açan öğrenci eğitim -öğretim stajını başka ilde yaz stajını farklı bir il yapmıştır. Açılan davada karar ücretin ödenmesi için icra takibi başlatılmış...
  20. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 03.08.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN FİİLİ HİZMET ZAMMI HİTAP SİSTEMİNE GİRİŞ

HİTAP da nasıl işlenecek fh günü yakarıda girilen günden fazla olamaz diyor 5434 vee 5510 gibi bir ayrım yok
  21. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 03.08.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN FİİLİ HİZMET ZAMMI HİTAP SİSTEMİNE GİRİŞ

yıpranmaları 5510 sonrasını aylık olarak bildiriyoruz kesenek bilgi sisteminden sgk gönderiyoruz HİTAP a işleme işlemi bizlere neden veriliyor bizler neden işleyeceğiz her şey mutemetlere ve kurumların kendi işleri mutemetlere yaptırılıyor ve yetişemiyoruz mutemetler olarak bu konular...
  22. Özlem Özarslan Taşkın

03.08.2018 tarihinde yayınlanan fiili hizmet zammı uygulamasına dair sgk nın 19.09.219 tarihli yazısı ekte. buna göre 03.08.2018 den bu yana yapılan fiili hizmet zamları HİTAP sistemine tek tek girilecek mi yoksa sgk sistemden mi çekecek? HİTAP sistemine yeni fhz bildirimi eklenmiş nasıl bir...
  23. Özlem Özarslan Taşkın

Editörün Seçimi E-Vizite Uygulaması Nasıl Kullanılır | Rapor Onaylama

21.08.2019-31.08.2019 tarihleri arasında rapor alan 4D personelin 02.09.2019 tarihinde işveren onayı yapıldı. fakat hastalık girilmesi gerekirken trafik kazası girilmiş. Rapor veren polk. iptal etmek istiyor iş veren onayını kaldırıp yeniden aynı tarihlerde rapor düzenleyecek. Sgk dan Ödeme...
  24. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4B Münferit maaş hesaplama hatası

kurumumuza naklen gelen 4B personelinin Eylül ayı münferit maaş hesaplamasını yaparken İşlem Sırasında Hata Oluştu. Lütfen Tekrar Deneyiniz.! Hata Kod:4KDRT hatası alıyoruz maaş hesaplamıyor. sorunun giderilmesi için ne yapabiliriz?sorun sistemsel mi yoksa veri girişi ekliğinden mi olabilir...
  25. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Tdms A2-Ekobs-Dağıtılabilir Tutar

tıbbi ilaç ve sarf gelirleri için nasıl bir uygulama yapıyorsunuz hesaplama yaparken
  26. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi 2019-2020'deki İşçilere Ait mali ve sosyal haklarını belirleyen 2019 Dönemi Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmesi.

Bu sözleşme 696 taşerondan kadroya geçen işleri kapsıyor mu? Onların toplu iş sözleşmesi 2020 ye kadar.
  27. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) Eylül 2019 Ayında Kapatılması

İller o zaman ilçelere daha eğitim vermedi.
  28. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) Eylül 2019 Ayında Kapatılması

Diğer illere eğitim ne zaman eğitim verilecek?
  29. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli KBS fiili hizmet muhasebe birimine gönderme hatası

Cuma böyle idi hala aynı hata sistem hatası belli ki beklemedeyiz teşekkürler.
  30. Özlem Özarslan Taşkın

kesenek ile kbs deki tutar tutuyor
  31. Özlem Özarslan Taşkın

Fiili hizmet bordrosu harcama yetkilisi onayından sonra muhasebe birimine gönderme de ''hata'' mesajı veriyor. Neden olabilir?
  32. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanun açıklama

H.Tuğrul SÜMER, sormak istediğim Cuma remi tatil bitimi cumartesi tatil yapılır ibaresine dayanarak cumartesi çalışmış olan işçiye resmi tatil mesaisi (3 yevmiye) gibi mi ödeme yapacağız?
  33. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanun açıklama

30 Ağustosun Cuma gününe denk geldiği için; Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanununda ''Bu Kanunda belirtilen Ulusal Bayram ve genel tatil günleri; Cuma günü akşamı sona erdiğinde müteakip Cumartesi gününün tamamı tatil yapılır'' ibaresi ne demek istiyor? Bu durumda tatil olması durumu...
Geri
Üst Alt