Arama sonuçlarınız

1. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 2016-17-18 Sendika Ücret Zammı

Tuğrul bey sorumun sene-i devresinde hala neden olduğunu anlamış değilim o yüzden kapattım üzerini çok karışık durum şirketin yaptığı hesap artık; çkys den ve çsgb yayınlağı haklar üzeriden yapıyorum. Teşekkür ederim.
  2. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli FHZ Kesenek Hatası

maaş dönemi 15 mayıs -14 haziran ise mayıs ayı ek, maaş dönemi 15 haziran 14 temmuz ise haziran asıl dönem olmalı diye düşünüyorum.
  3. Özlem Özarslan Taşkın

siz bu kişilere hangi dönem kesenek girdiniz
  4. Özlem Özarslan Taşkın

haziran dönemi bu ay ki maaş ödemelerinden sonra girilecek göndereceğiniz mayıs ayı ek olabilir.
  5. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi analık izni döneminde ödenen maaş ve bildirge

maaş ödeme tarihine kadar onaylanırsa alabilir sgk dan parasını onaylanan gün kadar iş göremezlik ödeneğini doğum raporunun bitmininden önce işveren onayı olabiliyor doğum sonrasında doğum öncesinde de aynı uygulamanın olabileceği kanaatindeyim.
  6. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi analık izni döneminde ödenen maaş ve bildirge

maaş tarihine kadar olan rapor onaylanıp sgk dan aldığı iş göremezlik ödeneği için kişi borcu oluşturulabilir. Daha boyle maaş yaptığım işçi için kişi borcu oluşturup almıştık. Farklı bir uygulama var mı bilmiyorum.
  7. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı açıktan atanan İşkur işçileri

Sağlık bakanlığına işkur ile atanan işçilerin maaşını neye göre yapıyorsunuz? nasıl bir sözleşme imzaladınız.? hakları diğer 4D işçiler ile aynı mı yoksa sadece asgari ücret verip başka sosyal hak verilmeyecek mi?
  8. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası TXT Oluşturma Makro hatası

promosyon ödemesi yaparken girilecek no onu da banka şubesindeki görevli kişi veriyor bu kod ile yollayın diye diğer ödemeler için promosyon nosu girmenize gerek yok ziraat bankası için
  9. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli KBS fiili hizmet yükleme sorunu

evet sağlık bakanlığı sağlık çalışanı 5510 sonrası
  10. Özlem Özarslan Taşkın

kbs den şablon yükleyip yapıyorum kesenek sistemi ile tutuyor rakam nasıl bir yanlış hesaplama yapıyor ?
  11. Özlem Özarslan Taşkın

Ali bey KBS den fiili hizmet txt ini nasıl alıyorsunuz emsan veride ilgili yıl ve dönem seçtiğimde boş geliyor. siz nasıl alıyorsunuz muhasebeye gönder dedikten sonra mı falan mı düşüyor acaba emsan veriye
  12. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Devlet Hastanesinde Çalışan Asker (Asb.Çvş.) Lab. Teknikeri FHZ Hesaplaması

Bordro da olan pek tutarı girmelisiniz. İlgili aya ait pek tutar üzerinden fhz hesaplıyor
  13. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirge İptal Ederken Primler SSK Günü 60 Gün Görünüyor

onay vermek istediğinizde mi yukarıda ki 60gün hatası alıyorsunuz burada gün sayısı normal görünüyor farklı bir iş kolundan da giriş yapmış olabilir misiniz
  14. Özlem Özarslan Taşkın

görüntüleme ekranında nasıl görünüyor ilgili dönem
  15. Özlem Özarslan Taşkın

ilk girdiğinizi iptal etmeden tekrar girdiğiniz için 60 gün hatası veriyor olabilir öncelikle iptal ettiğinizden emin olun sonra ek dönem girin.
  16. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Devlet Hastanesinde Çalışan Asker (Asb.Çvş.) Lab. Teknikeri FHZ Hesaplaması

Teşekkür ederim o zaman Sil.Kuv.Tazminat tutarı da eklenerek yapılacak. Sgk pek tutarında dahil. Kbs şablonda dahil etmiyor kendim manuel ekleme yapıyordum, o yüzden muallakta kaldım.
  17. Özlem Özarslan Taşkın

Ödeme yapıyoruz zaten Tuğrul Bey de sorum hesaplamanın ne şekilde olduğu hususunda. Röntgen teknisyenlerinin bile tam ffiilen çalıştıklarında aylık 110-120 Tl gibi bir fhz zammı çıkıyor . Askeri personelin fh zammının 240 Tl gibi bir tutar çıkması doğru mu? Uygulama doğru mu?
  18. Özlem Özarslan Taşkın

Devlet hastanesinde çalışan Asker (Asb.Çvş.)Lab. Teknikeri fhz nasıl hesaplıyorsunuz.? KBS fiili hizmet şablonunda Taz. tutarı 1.377,15 dir. Mauel bunun üzerine Sil.Kuv.Tazminat tutarını 1.265,48 da toplayıp şablona bu ikinin toplamını yazarak ve 7.5 den hesaplayarak yapıyorum ve fhz zammı...
  19. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personelin fiili hizmet zammı en fazla kaç gün bildirilir

4B li personelin fhz hesaplanırken gün en fazla kaç olmalı 5510 sonrası için 3.61 üzerinde olmuyor 4B içinde böyle bir gün sınırlaması var mı?
  20. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Prim Bildiriminiz Yok Hatası

önce kesenek bildirimi yapmalısınız keseneği olmayan kişiye fhz girilmiyor
  21. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi hastane yatışı ve rapor

Ben tek hekim de heyet de olsa maaşından kesiyorum ve kişiler sgk dan alıyorlar iş göremezlik ödeneklerinin burda kesilmez denilince tereddut ettim teşekkürler..
  22. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli radyoloji doktorlarının hepsi fhzden yararlanır mı

60 gün üzerinden olması gerekmiyor mu Fatih Mehmet bey
  23. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi hastane yatışı ve rapor

Tuğrul bey burada heyet raporundan kesinti olmaz denilmiş de 45 gün heyet raporu alan 4D işçiden kesinti yapılmaz maas alır mı anlam veremedim sonuçta bu kişi sgk dan isgöremezlik ödeneği aliyor
  24. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Rapor Alan İşçi Maaş ve İkramiye SSK Prim Tavan Aşımı

Anladım Tuğrul bey, çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Fatih Bey ve Ömür sizlere de çok teşekkür ederim.
  25. Özlem Özarslan Taşkın

Fatih bey bu personel 2 ay daha maaş almayacak. Şimdi benim 2 gün çalışma gününü 3 gün girmemde bir sakınca olur mu
  26. Özlem Özarslan Taşkın

konu burada açılmış iken analık raporu olan personele 2 gün ödemesini yaptım ayrıca bu ay tediye primi de var bildirge de çalışma gününe 2 eksik gününe 29 girdiğimde toplam miktar 373,05 +1108,64 =1.481.69 oluyor fakat hata mesajı olarak 1.279,20 den fazla olamaz diyor. miktarı eksik girsem...
  27. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçiler Ne Zaman Bir Daha Komple BES'e Dahil Edilecek

ziraat bankası bu mesajı atıyor buna göre 27 subata kadar dahil edilmez ise idari para cezası uygulanacağı yazıyor. Şimdi buna göre biz çıkmış olan 4D personelini ve diğer sağlık personelini (45 yaşını aşmamış) yeniden sisteme dahil mi edeceğiz?
  28. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4D işçi 3 ay analık izni sonrası hastalık raporu alan personelin e vizete onayı

ekranıma düşüyor fakat 3 aylık kazancı görüntülenemiyor hesap fişinden son kazancı giriniz diyor. son 3 ay sgk dan aldı biz maaş yapmadık. manuel girişde kişiye yaptığım son 3 ayın pek tuttarlarını mı girmeliyim yok sa 3 ay sgkdan aldığı için sıfır mı yazmalıyım?
  29. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4D işçi 3 ay analık izni sonrası hastalık raporu alan personelin e vizete onayı

SGK ya da sorduk sıfır gir dedi o zaman ödenek alabilecek mi dedim geçmişi baz alır dedi ama güvenemedim 10 gün rapor almış artı 45 gün daha almış nasıl olacak tam bir muamma?
  30. Özlem Özarslan Taşkın

4D 3 ay analık izni sonrası tekrar hastalık raporu alan personelin e-vizete onayında 3 aylık kazancı görüntülenemediğinden onay veremiyorum. Bu personel 3 ay analık izninde oldugundan sgk tarafından ödenek aldı. Bu raporu manuel nasıl onaylayabilirim kazancına ve tarihlerine ne girmeliyim?
  31. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

çkys de 2018/12 dönemi 14 günlük bordro hesaplaması yaptırmak istiyorum çalışma günü:14 ssk günü:14 işe gelme günü:17 (yol parası 1-30 aralık) giriyorum fakat fazla çalışma günü bordro hesaplanmayacak hatası alıyorum. nerde hata yapıyor olabilirim
  32. Özlem Özarslan Taşkın

Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

657 sk 4/A (kadrolu) personel için VE 4B personel için fhz hesaplaması farklı mı 657 sk 4/A (kadrolu) personel için; 360 güne 60 gün fhz verilenler için; -1 yılda 52 hafta var ve haftalık mesai süresi 40 saat olduğu için 52x40=2.080 saat 2080/8=260 gün 360 günde 60 ise 260 günde x dir...
  33. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Açıktan İade KBS Maaş Bordro Girişi Sonrası Ö.E.Belgesi Kontrol Kısmında Hata

''OHAL kapsamında memuriyeti sonlandırılmıştır.Bu kişi için bordro hesaplaması yaptıramazsınız.''
  34. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Açıktan İade KBS Maaş Bordro Girişi Sonrası Ö.E.Belgesi Kontrol Kısmında Hata

ihraç sonrası göreve yeniden başlayan personele KBS de maaş yapamıyoruz. gecen hafta çağrı açtık fakat durum hala aynı bu konuda tecrübesi olan var mı acaba ne yapabiliriz?
  35. Özlem Özarslan Taşkın

Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

aynı sorun bizde de var yok mu acaba böyle sorunla karşılaşıp çözüm bulabilen?
  36. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Uygulama Kılavuzu

kbs de yeni kurumsal hesaplamaya başlaya tıkladım yükleniyor diyor ama ekran bir türlü gelmiyor dünden beri böyle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı neden olabilir ?
Geri
Üst Alt