Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli eğitim öğretim ödeneği

kadrolu öğretmenlerin eğitim öğretim ödeneği hangi sırayla nasıl yapılacak acaba.forumda böyle bir bilgi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  2. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Girişinde Y1720 Hata Kod Uyarı

bir kaç ay geriye dönük terfi yapmıştım.böyle bir uyarı normal mi ne yapmam gerekiyor
  3. Çözümlendi | Kilitli Ücretli öğretmen maaşı DYK

dyk kursuna gelen ücretli öğretmenimizin maaşını yapacam ama forumdan bulduğum aşağıdaki sayfayı açamıyorum.bana güncel ve %100 artırımlı bir program gönderebilir misiniz acaba .teşekkürler
  4. Çözümlendi | Kilitli kbs aylıksız izin dönüşü

bir öğretmenimiz aylıksız izin(gssp kesilir) dönüşü 23.07.2019 da göreve başladı. şimdi hangi kodu seçmem gerekir ve kıst maaşı nerden yapacam acaba.teşekkürler saygılar
  5. Çözümlendi | Kilitli e bildirge ile öeb arasındaki sgk tutarsızlığı

ücretli maaşını hesapladığım programın birinde hata varmış.sonradan fark ettim. bu haliyle maliyeye gönderdim.para yattı. şimdi e bildirgeyi yaparken öeb ile bildirge arasında 40 tl kadar bir fark oluyor. sgk tutarı öeb de 173 lira; bildirgede 214 lira. peki bildirgede pek tutarını düşük yazıp...
  6. Çözümlendi | Kilitli 5 adet emsan verinin kesenek girişi

Günaydınlar,hayırlı cumalar. Emsan verilere tıklayınca 5434 kanun, 5510 kanun, katsayı, kıst terfi , aylıksız izin olmak üzere 5 adet emsan veri çıkıyor.bunların beşinin birden kesenek girişi nasıl olacak acaba.şimdiden teşekkürler kolay gelsin
  7. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farkta nakil giden öğretmenin görülmesi

bir öğretmenimiz 17.06.2019 tarihinde nakil gitti.temmuz maaşını başka bir okuldan aldı ancak 14 günlük farkları yaparken bu hocamızın adı yine listede çıkıyor. ne yapmam lazım bu durum karşısında
  8. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark sonrası kesenek

kadrolu öğretmenlerimizin 14 günlük farkını maliyeye gönderdikten hemen sonra kesenekleri yapabilir miyim?? yoksa paranın hesaplara yatmasını beklemem gerekiyor mu. saygılar teşekkürler
  9. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Maaşı DYK Ödenmesi Hakkında

ücretli öğretmenimiz 8-12 temmuz arası dyk da derse girmiştir.girmiş olduğu bu dersler %100 artırımlı mı ödenecek .bu konuda bir sendikanın açmış olduğu davada %100 ödenir ibaresi var.ancak bakanlık bildirgesinde böyle bir şeyin olmadığı söyleniyor.bu ödemeyi nasıl yapacaz acaba bilgisi olan ya...
  10. Çözümlendi | Kilitli kadrolu öğretmen bedelli askerlik ayrılış işlemleri

Okulumuzdaki kadrolu öğretmen 1 temmuzda bedelli askerlik için ayrılacaktır.bu öğretmenimiz için ayrılış işlemleri nasıl olacaktır.??Hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Ayrıca dönüş işlemleri ile de alakalı şu an yapmam gereken bi şey var mı?değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  11. Çözümlendi | Kilitli kadrolu öğretmen rapor işleme

maaşları yapmadan önce ;kadrolu öğretmen arkadaşın almış olduğu raporu kbs'ye mi işleyecem acaba.bildiğim kadarıyla öğretmenlerin 7 gün rapor hakkı var.peki toplamda 30 gün raporlu olan bu kişiye 23 gün olarak mı rapor girecem.şimdiden teşekkürler saygılar.
  12. Çözümlendi | Kilitli yurtiçi geçici yolluk evrakları

bir öğretmenimiz seminere katılıyor ancak imza sirkülerini almıyor.bu kişiye geçici yolluk yapmak için,imza sirkülerinin olması gerekir mi.şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
  13. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders 15 Saatten az olduğunda kurslar maaş karşılığına yazılır mı

ekders ile ilgili olarak, hafta içi 15 saatten az derse giren bir öğretmenin maaş karşılığını doldurmak için hafta sonu kursları da kullanabiliyor muyuz.teşekkürler saygılar
  14. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen eğitim öğretim ödeneği

yeni atanmış sözleşmeli öğretmenimiz doğum yaptığı için izinli dolayısıyla da derslere girmemiştir.(.girmeyecektir)bu kişiye eğitim öğretim ödeneği yapacak mıyız yine.teşekkürler saygılar
  15. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli (4B) Öğretmen doğum izni

yeni atanan sözleşmeli bir öğretmenimiz, göreve başlamadan 10 gün önce doğum yaptı.kendisini bugün kbs kaydedeceğim, yalnız bu kişi doğum izninde oluyor sanırım.bu kişinin bilgi girişini veya kesintisini nereden ve nasıl yapacam.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler saygılar
  16. Çözümlendi | Kilitli SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EĞİTİM ÖĞRETİM ÖDENEĞİ PRİM KESİNTİLERİ

Sözleşmeli öğretmenin eğitim öğretim ödeneğinden sgk kesintisi yaparken hangi kesinti alt türleri seçilecek acaba. Şimdiden teşekkürler ve saygılar
  17. Mutemet Arşivi mys deki sorun

arkadaşlar bugün mys de sorun vardı.sonra çözüldü denildi ama hala muhasebeye gönder deyince böyle bir uyarı alıyorum normal mi acaba
  18. Çözümlendi | Kilitli GİYİM YARDIMI KBS DE NASIL YAPILIR

yardımcı hizmetler sınıfındaki personele giyecek yardımı işlemini yapacam ama forumdaki resimli anlatım 2014 yılına ait.giyecek yardımı kbs den mi yoksa mys den mi yapılacak acaba. ilk olarak ne yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkürler,saygılar
  19. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen (4B) l-ll dönem Eğitim Öğretim ödeneğinden Sigorta ve BES kesilirmi?

değerli arkadaşlar konu üzerinde forumda araştırma yaptım ama doğrulatmak istediğim bazı kısımlar var. 1-kadrolu ile sözleşmeli öğretmen arasında ÖDEME FARKI var mı: 2018 yılı :1130 tl 2-ikinci dönem %50 ödenecek yani 565 tl 3-565 tl den de damga,bes, %20.5 ve %14 mü keseceğim.zaten adama...
  20. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personel e bildirge işlemleri

yeni göreve başlamış olan sözleşmeli 3 öğretmenin kıst+tam maaş işlemlerini kbs üzerinden tek ödeme emri ile yaptım.doğru mu yaptım acaba.şayet doğruysa bu ödemenin e bildirgelerini nasıl yapacam.e bildirgeleri yaparken sıkıntı ile karşılaşır mıyım. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  21. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen bes kesintisi

yeni atanan sözleşmeli öğretmenin bes kesintisi olacak mı.olacaksa nereden yapılıyor. kbs,bireysel emeklilik işlemleri sekmesine giriş izni vermiyor.yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler ,saygılar
  22. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli maaş bilgi girişi

maaş bilgi girişi yaparken,ek ödeme butonuna tıkladığımda' İlgili tazminat referanstan seçilmelidir. !' uyarısı veriyor. bu seçimi nerden yapacam acaba. şimdiden teşekkür ederim, saygılar sunarım
  23. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli kıst+tam maaş

10.04.2019 da göreve başlayan bir öğretmenin kıst+tam maaşını hesaplatınca; net ödenen kıst:447 tl , tam maaş:2981 tl oluyor. bu normal mi acaba.çünkü 1 hafta önce başlayan hocamızın tam maaşı 3 bin küsur oluyor.arada baya bi fark var yani
  24. Çözümlendi | Kilitli Yeni göreve başlayan 4b sözleşmeli öğretmen kıst maaşı ne zaman nasıl yapılır

okulumuza 03.04.2019 tarihinde yeni bir sözleşmeli öğretmen atandı.bu öğretmenin kıst maaşı ne zaman ve nasıl yapılır. şimdiden teşekkür ederim ...saygılar
  25. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 6 Saat AGİ ödemesi

6 gün çalışan bir ücretli öğretmenin asgari geçim indirimi tam mı yazılır.ya da bi formülü varmı? şimdiden teşekkür ederim
  26. Çözümlendi | Kilitli İdari İzinli Öğretmenlere Ekders Ödemesi

Arkadaşlar valilik oluru ile idari izinli sayılan öğretmenlerin destekleme ve yetiştirme kurslarına girmedikleri halde ek dersleri ödenir mi. dayanak nedir varsa yazar mısınız
Geri
Üst Alt