Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli eğitim öğretim ödeneği

kadrolu öğretmenlerin eğitim öğretim ödeneği hangi sırayla nasıl yapılacak acaba.forumda böyle bir bilgi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  2. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Girişinde Y1720 Hata Kod Uyarı

ocak 2019 dan temmuza kadar geçmişe dönük terfi yaptım yani normal mi işe devam mı etmem gerekiyor
  3. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Girişinde Y1720 Hata Kod Uyarı

bir kaç ay geriye dönük terfi yapmıştım.böyle bir uyarı normal mi ne yapmam gerekiyor
  4. Çözümlendi | Kilitli Ücretli öğretmen maaşı DYK

dyk kursuna gelen ücretli öğretmenimizin maaşını yapacam ama forumdan bulduğum aşağıdaki sayfayı açamıyorum.bana güncel ve %100 artırımlı bir program gönderebilir misiniz acaba .teşekkürler
  5. Çözümlendi | Kilitli kbs aylıksız izin dönüşü

sözleşmeli öğretmen ilk atama ile geldiğinde kıst yaparken tarih ve gün girmiştim kendisi hesaplamıştı.aylıksız izin d sözleşmeli öğretmen ilk atama ile geldiğinde kıst yaparken tarih ve gün girmiştim kendisi hesaplamıştı ne güzel.aylıksız izin dönüşü için böyle bir şey yok herhalde. münferit...
  6. Çözümlendi | Kilitli kbs aylıksız izin dönüşü

Zahid bey , peki kıst maaşı şimdi mi yapacam yoksa maaşla birlikte mi olacak
  7. Çözümlendi | Kilitli kbs aylıksız izin dönüşü

bir öğretmenimiz aylıksız izin(gssp kesilir) dönüşü 23.07.2019 da göreve başladı. şimdi hangi kodu seçmem gerekir ve kıst maaşı nerden yapacam acaba.teşekkürler saygılar
  8. Çözümlendi | Kilitli e bildirge ile öeb arasındaki sgk tutarsızlığı

ücretli maaşını hesapladığım programın birinde hata varmış.sonradan fark ettim. bu haliyle maliyeye gönderdim.para yattı. şimdi e bildirgeyi yaparken öeb ile bildirge arasında 40 tl kadar bir fark oluyor. sgk tutarı öeb de 173 lira; bildirgede 214 lira. peki bildirgede pek tutarını düşük yazıp...
  9. Çözümlendi | Kilitli 5 adet emsan verinin kesenek girişi

resimlerdeki gibi terfisi yapılmış olan arkadaşın kıst terfi keseneğini hangi aya girmem gerekiyor acaba
  10. Çözümlendi | Kilitli 5 adet emsan verinin kesenek girişi

resimlerdeki gibi terfisi yapılmış olan arkadaşın kıst terfi keseneğini hangi aya girmem gerekiyor acaba
  11. Çözümlendi | Kilitli 5 adet emsan verinin kesenek girişi

Günaydınlar,hayırlı cumalar. Emsan verilere tıklayınca 5434 kanun, 5510 kanun, katsayı, kıst terfi , aylıksız izin olmak üzere 5 adet emsan veri çıkıyor.bunların beşinin birden kesenek girişi nasıl olacak acaba.şimdiden teşekkürler kolay gelsin
  12. Editörün Seçimi KBS 4B Sözleşmeli 14 Günlük Fark Hesaplama Ekran Görüntüleri

sayın hocam ücret hesaplama ekranı bende gelmiyor.genel bir sıkıntı mı var yoksa
  13. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark sonrası kesenek

Gökhan Bey sözleşmelilerin 14 günlük farkı e bildirgeye nasıl işleyecez acaba.aslen öğretmenim ve bu iş bana kaldığı için çok da bilgim yok açıkcası.ilginiz için teşekkür ederim
  14. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark sonrası kesenek

teşekkür ederim Gökhan Bey ALLAH kolaylık versin
  15. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark sonrası kesenek

ben maaş keseneğini de yapmadım henüz.farkları da yaptıktan sonra maaş ve farkın keseneğini tek şekilde asıl olarak gönderebiliyor muyum. en azından bunu da öğrenmiş olayım
  16. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farkta nakil giden öğretmenin görülmesi

bir öğretmenimiz 17.06.2019 tarihinde nakil gitti.temmuz maaşını başka bir okuldan aldı ancak 14 günlük farkları yaparken bu hocamızın adı yine listede çıkıyor. ne yapmam lazım bu durum karşısında
  17. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark sonrası kesenek

kadrolu öğretmenlerimizin 14 günlük farkını maliyeye gönderdikten hemen sonra kesenekleri yapabilir miyim?? yoksa paranın hesaplara yatmasını beklemem gerekiyor mu. saygılar teşekkürler
  18. Programlar Ücretli Öğretmen Maaş Bordrosu (Basit) DYK %100 Arttırımlı

sayın hocam mutemetlerden indirmiş olduğum bu program üzerinden yapabilirmiyim dyk yı,diğeri biraz karışık geldi bana
  19. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Maaşı DYK Ödenmesi Hakkında

ücretli öğretmenimiz 8-12 temmuz arası dyk da derse girmiştir.girmiş olduğu bu dersler %100 artırımlı mı ödenecek .bu konuda bir sendikanın açmış olduğu davada %100 ödenir ibaresi var.ancak bakanlık bildirgesinde böyle bir şeyin olmadığı söyleniyor.bu ödemeyi nasıl yapacaz acaba bilgisi olan ya...
  20. Çözümlendi | Kilitli kadrolu öğretmen bedelli askerlik ayrılış işlemleri

Okulumuzdaki kadrolu öğretmen 1 temmuzda bedelli askerlik için ayrılacaktır.bu öğretmenimiz için ayrılış işlemleri nasıl olacaktır.??Hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Ayrıca dönüş işlemleri ile de alakalı şu an yapmam gereken bi şey var mı?değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  21. Çözümlendi | Kilitli kadrolu öğretmen rapor işleme

Gökhan bey çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun
  22. Çözümlendi | Kilitli kadrolu öğretmen rapor işleme

20 gün heyet+10 gün tek hekim...hocam kbs ye nerden işleyeceğimle beraber yazarsanız çok sevinirim
  23. Çözümlendi | Kilitli kadrolu öğretmen rapor işleme

sayın hocam yazıda yıl içinde diyor ya ;o zaman bu işlemi benim yıl sonunda mı yapmam gerekiyor çünkü öğretmen arkadaşın ne kadar daha rapor alacağı belli değil.ya da bu raporları düzenli olarak her ay işleyecek miyim
  24. Çözümlendi | Kilitli kadrolu öğretmen rapor işleme

maaşları yapmadan önce ;kadrolu öğretmen arkadaşın almış olduğu raporu kbs'ye mi işleyecem acaba.bildiğim kadarıyla öğretmenlerin 7 gün rapor hakkı var.peki toplamda 30 gün raporlu olan bu kişiye 23 gün olarak mı rapor girecem.şimdiden teşekkürler saygılar.
  25. Çözümlendi | Kilitli yurtiçi geçici yolluk evrakları

bir öğretmenimiz seminere katılıyor ancak imza sirkülerini almıyor.bu kişiye geçici yolluk yapmak için,imza sirkülerinin olması gerekir mi.şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
  26. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders 15 Saatten az olduğunda kurslar maaş karşılığına yazılır mı

sayın hocam bunla alakalı bir yönetmelik maddesi var mı acaba.paylaşırsanız sevinirim.iyi günler
  27. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders 15 Saatten az olduğunda kurslar maaş karşılığına yazılır mı

ekders ile ilgili olarak, hafta içi 15 saatten az derse giren bir öğretmenin maaş karşılığını doldurmak için hafta sonu kursları da kullanabiliyor muyuz.teşekkürler saygılar
  28. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen eğitim öğretim ödeneği

yeni atanmış sözleşmeli öğretmenimiz doğum yaptığı için izinli dolayısıyla da derslere girmemiştir.(.girmeyecektir)bu kişiye eğitim öğretim ödeneği yapacak mıyız yine.teşekkürler saygılar
  29. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli (4B) Öğretmen doğum izni

rapor tarihi falan girmiyoruz o zaman yanlış mı anladım.
  30. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli (4B) Öğretmen doğum izni

yeni atanan sözleşmeli bir öğretmenimiz, göreve başlamadan 10 gün önce doğum yaptı.kendisini bugün kbs kaydedeceğim, yalnız bu kişi doğum izninde oluyor sanırım.bu kişinin bilgi girişini veya kesintisini nereden ve nasıl yapacam.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler saygılar
  31. Çözümlendi | Kilitli SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EĞİTİM ÖĞRETİM ÖDENEĞİ PRİM KESİNTİLERİ

sayın hocam bu siteden aldığım bir program bu.peki hangi sayıyı hangisine yazacaz acaba.yardımınız için teşekkürler
  32. Çözümlendi | Kilitli SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EĞİTİM ÖĞRETİM ÖDENEĞİ PRİM KESİNTİLERİ

yeni duyuruya göre ikisini de iştirakçi-sözleşmeli pesonel mi seçmem gerekiyor
  33. Çözümlendi | Kilitli SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EĞİTİM ÖĞRETİM ÖDENEĞİ PRİM KESİNTİLERİ

Sözleşmeli öğretmenin eğitim öğretim ödeneğinden sgk kesintisi yaparken hangi kesinti alt türleri seçilecek acaba. Şimdiden teşekkürler ve saygılar
  34. Mutemet Arşivi mys deki sorun

şimdi başka bir ödemeyi muhasebeye gönderdim.ama üstte bahsettiğim ödemeyi gönderince yine aynı hatayı veriyor.acaba başka bir durum mu var.
  35. Mutemet Arşivi mys deki sorun

arkadaşlar bugün mys de sorun vardı.sonra çözüldü denildi ama hala muhasebeye gönder deyince böyle bir uyarı alıyorum normal mi acaba
  36. Çözümlendi | Kilitli GİYİM YARDIMI KBS DE NASIL YAPILIR

yanlış girmişim tc yi:)
  37. Çözümlendi | Kilitli GİYİM YARDIMI KBS DE NASIL YAPILIR

yeni kayıt ekleyi tıklayıp tc yi yazdığımda diğer bilgiler otomatik gelmiyor bende
  38. Çözümlendi | Kilitli GİYİM YARDIMI KBS DE NASIL YAPILIR

sayın hocam aşamaları kısaca yazarmısınız ilk defa yapacam da acemilik var biraz
  39. Çözümlendi | Kilitli GİYİM YARDIMI KBS DE NASIL YAPILIR

yardımcı hizmetler sınıfındaki personele giyecek yardımı işlemini yapacam ama forumdaki resimli anlatım 2014 yılına ait.giyecek yardımı kbs den mi yoksa mys den mi yapılacak acaba. ilk olarak ne yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkürler,saygılar
  40. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen (4B) l-ll dönem Eğitim Öğretim ödeneğinden Sigorta ve BES kesilirmi?

sayın Tuğrul Sümer bey,öncelikle şunu belirteyim, ben bulunduğum okulda öğretmenim, memur yokluğundan yaklaşık 1 yıldır mutemetlik işine bakıyorum ve abartısız söylüyorum yaptığım bütün işleri bu forumdaki arkadaşların yazdıklarından yola çıkarak yapıyorum.cevap alamadığım da hiç bir sorum...
Geri
Üst Alt