Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Acillll...4/B Personel Ayrılış İşlemlerinde Maaş ve SGK

Yaşar hocam benim kafama takılan nokta şu bu konuda, personel 4/b li olduğu için maaşını peşin verip sgk sını da mecburen malmüdürlüğüne peşin gönderiyoruz fakat 1 ay sonra sgk yı onayladığımız için gittiği yerde ki arkadaşlarda mecburen girişini geldiği gün yaptıkları için maaş vermeseler bile...
  2. Mutemet Arşivi Acillll...4/B Personel Ayrılış İşlemlerinde Maaş ve SGK

Peki maaşını 2 günlük olarak hesaplarken ek ödemesini nasılsa gittiği kurum verir diye hesaplamayım mı yoksa 2 günlük ek ödeme mi hesaplasam geriye ödeyeceği parayı bulmak adına yoksa siz bütün maaşını mı geri ödesin diyorsunuz.
  3. Mutemet Arşivi Acillll...4/B Personel Ayrılış İşlemlerinde Maaş ve SGK

Merhaba; 1-Kurumumuzda 1 adet 4/B Sözleşmeli çalışan Veteriner Hekim var. Nakil sebebiyle İşten Ayrılış onayı yarın elimizde olacak bilindiği üzere 4/b personeller memurlar gibi peşin maaş alıyorlar bizde doğal olarak maaşını bu gün ödedik şimdi yarın çıkış işlemini yaparsam ödemiş olduğum...
  4. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

Bende Ferhat Hocam gibi görüş almak için mail atmıştım Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Harcırah ve Taşıt Dairesi Başkanlığına maille gelen cevabı sizlerlede paylaşmak istedim verdiğiniz bilgiler dolayısı ile hepinize teşekkür ediyorum. Cevap: Aydın Bey merhaba, bizim Harcırah...
  5. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

Anladım Ahmet Bey de ben neye göre 1-4 veya 5-15 olduğunu anlamaya çalışıyorum. Sıkıntıda tam burda başlıyor zaten.
  6. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

Değerli büyüklerim; peki aşağıdaki linkteki durum kadro derece tesbitinde işçiler için kullanılabilir mi acaba. yani orta okulu bitirenler için 5-15 Lise ve üstü bitirenler için 1-4 gibi http://mevzuat.meb.gov.tr/html/dmkkisim2.html
  7. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

birde şöyle bi tablo gönderdiler iyice kafam karıştı. bu ülke de net olarak çıkarılan bi yasa kanun yok mu acaba.
  8. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

değerli büyüğüm bütün işçiler için mi aynı yani yeni başlayan ve eski 20-30 yıllık işçi birde dediğim gibi neye göre yanlış anlamayın maliye ve müdürü ikna için tutturdu bul diye ben 5-15 ten yaptım itiraz etmişler 1-4 olacak biz şimdiye kadar öle aldık diye ihale bana patladı bu işyerine geleli...
  9. Mutemet Arşivi İşçilerin Sürekli Görev Yolluğu Hesabı

Merhabalar 11 adet işçimiz var bunların geçici ve sürekli görev yolluklarını neye göre yapmalıyız 1-4 arası olan 37,25 mi yoksa 5-15 arası olan 36,25 mi 6245 sayılı kanunda hizmetli tanımında işçileri katmış olsada işçiler de kadro ve derece memurların tabi olduğu kadro ve dereceye tabi olmadığı...
  10. Mutemet Arşivi Görevlendirme ile Çalışan işçi Fazla Mesai Ücreti

Teşekkür ederim kolay gelsin :)
  11. Mutemet Arşivi Görevlendirme ile Çalışan işçi Fazla Mesai Ücreti

Tuğrul hocam çalıştığı kurum buna benzer bi yazı sebebiyle kendilerinin ödemesinin mümkün olmayacağını belirtmiş yani Kaymakamlık olarak bizim ödeyeceğimiz mi çıkıyor yoksa bunun tersi bi görüş kanun vs. varmı kafam karıştı şimdi
  12. Mutemet Arşivi Görevlendirme ile Çalışan işçi Fazla Mesai Ücreti

Merhabalar Tarım İlçe Müdürlüğü kadrosunda görevli bir işçimiz var, 5 aydır Kaymakamlık Yazı İşlerinde görevlendirme ile çalışıyor bu personelimizin fazla çalışma (mesai) ücretini hangi kurum hangi mevzuata göre ödeyecek yardımcı olursanız sevinirim.
  13. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Arkadaşlar ben Sürekli İşçi, 4/B ve 4/C maaşlarını ve Sürekli İşçilerin Nisan Dönemi İkramiyesini yapıp malmüdürlüğüne teslim ettim ancak Emniyet Müdürlüğündeki arkadaş mal müdürlüğüne işçi maaşlarını teslim ederken işçilerine ait ikramiye işleminden de Bireysel Emeklilik Kesintisi yaptıklarını...
  14. Mutemet Arşivi BES KİMLERİ KAPSIYOR

2016/26 sayılı başbakanlık ve 2017/9721 Sayılı bakanlar kurulu genelgesinin Kapsam Başlıklı 2.maddede 5510 sayılı sosyal sigortalar kanununun 4.maddesinin 1.fıkrasının a) ve c) bentlerine göre 45 yaşını doldurmamış çalışanlar bireysel emeklilik sistemine dahil olur diyor. Bunu bizim gibi yeni...
Geri
Üst Alt