Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzne Ayrılan Personelin İşten Ayrılış Bildirgesi

SGK dan da ücretsiz izine ayırmanız gerekiyor. alt tarafdaki hizmet bilgilerini doldurmanıza gerek yok.
  2. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 1000 liralık Kurban Bayramı ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihler belli oldu.

Ben de bir an işçilere ödenen ikramiyelerden biri sandım. Üstad emekli olunca ilgi alanı farkı oluyor :)
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Terfi girişinde Tazminatların Seçilmesi

Ek göstergede ilgili kadro için 4. dereceden yukarısı için ek gösterge yoktur yani ek göstergeye 4. derecede düşer zaten. 1591338442 Size bir tavsiyede daha bulunayım. Bu işleri tam olarak öğrenene kadar kafanıza takılan kişiler olursa sitemizin maaş hesaplama modülünden terfisi gelen personel...
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS BES Kesinti EGM'den Getir Hatası

Aynen. Ne kadar az yetki ve müdahale o kadar az baş ağrısı.
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi flash bellek kurtarma

Tuğrul beyin söylediği gibi bu tür durularda kurtarma yapan programlar var ancak bunlar paralı programlar eğer crackleyebilirsen yada crack li versiyonlarını bulup denebilirsen belki kurtarabilirsin. Dikkatli ol crack dağıttığını idda eden sitelerin çoğu virüs bulaştırıyor.
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Terfi girişinde Tazminatların Seçilmesi

Arkadaşım sen önce yan ödeme kararnamesini internetten bul bilgisayarına indir güzelce bir incele bir çok sorunun cevabını bulacaksın.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli KBS BES Kesinti EGM'den Getir Hatası

Sizin yapabileceğiniz birşey yok emeklilik ve sigorta gözetim merkezi ne zamanki bu artırımı onaylar ve kbsye bunu bildirirse ozaman kbs bunu artırır halk emeklilikte oranı 4 e çıkarmanızın sizin açınızdan bağlayıcılığı yok sonuçta kbs de bu orana müdahale etme yetkisi bizlere verilmemiş.
  8. Ali Selvi

Programlar İcra Kesinti Takip Programı (Access Tabanlı)

bir türlü kayıt yaptıramadım.
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 657/5510 sgk tescile mevcut kullanıcı adı ve şifresiyle girememe

ben de giremiyorum sanırım sistemsel beklemekte fayda var.
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İdari İzinli Olanlar İle İlgili Cumhurbaşkanlığı'ndan Genelge

Kim çalışıyor Arkadaşım benim çalıştığım odada 5 kişiyiz maaş dönemi gittiğimde ya tek ben oluyorum yada 1 arkadaş daha oluyor. Bu dömemde çalışan çalıştı yatan da iyice yattı.
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İdari İzinli Olanlar İle İlgili Cumhurbaşkanlığı'ndan Genelge

Pazartesi idari izinler bitiyor. Bir oda içerisinde 5-10 kişi çalışılan yerlerde ve yemekhaneler de sosyal mesafe nasıl olacak bakalım.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli FHZ -KBS modülü

KBS 3.33 yerine 3.3333 ile çarpıyor primleri. Tek tek personellerde pek farketmiyor ama genel toplamda fark oluşuyor hele ki çok personeliniz var sa fark çok oluyor.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli FHZ -KBS modülü

Sağlık bakanlığı için mi
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Denetimli sebestlik. Hahaha işte bizim izinlerin tam olarak açıklaması bu. Sen çok yaşa Metin Şahin :) :)
  15. Ali Selvi

Tanışma Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Tüm forumdaşlarımın Ramazan bayramını kutlarım.
  16. Ali Selvi

Mutemetlik = bu saatte bile foruma girip ne var ne yok diye bakmak.
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Promosyon ödemesinde Damga Vergisi oranı kaçtır.

Promosyon dan kesinti yapıldığını ilk defa sizden duyuyorum. Tuğrul hocamın dediği gibi promosyonu banka ödüyor. Maliye ne karışır ki promosyona.
  18. Ali Selvi

Ben yıllardır yıllık izinlerimi hep ayın 20 s ile 30 u arası kullanabiliyorum. Ancak o dönemde iş bakımından müsait olabiliyorum. Tek çalıştığım için ayın başında acil bir işim çıksa ödemeler ne olur bilmiyorum.
  19. Ali Selvi

Görüş Yazıları Sağlık Bakanlığı İdari İzinli sayılanlara nöbet ücret ödenip ödenmeyeceğine dair görüş yazısı

Buradan şunu mu anlamak gerekiyor eğer personel normalde mesaide 8-16 şeklinde çalışıyorsa ve covid dolayısıyla kurumda esnek mesai uygulandığı için sadece 24 saatlik nöbetlerine geliyorsa (örneğin haftada bir) bu personele nöbet ücreti ödenecek mi?
  20. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ORA-00001 KBS Hatası

maaş işlemlerini bitirdim hata almadım sanırım anlık olabiliyor bu tür hatalar.
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İlçede aynı kuruma bağlı polikliniklerimize görevlendirilen personelin Yolluk Ödemeleri

Benim de kafamı bu karıştırıyor her hangi bir geçici yada sürekli bir görevlendirme yok sadece personellere bundan böyle daimi görev yeriniz ilçedeki bağlı polikliniğimizdir diye yazı verilmiş. Şimdi bunlar günlük git gel yapıyorlar ama geçici görev yolluğu ödeyemiyorum herhangi bir atama olayı...
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi İlçede aynı kuruma bağlı polikliniklerimize görevlendirilen personelin Yolluk Ödemeleri

Ama idare bu kişiye senin daimi görev yerin artık orası dedi git-gel yap demiyor ki sadece bir defalık sürekli görev yolluğu ödemek gerekmez mi. Bu personelin görev yeri şu tarih itibariyle şurasıdır diye yazı verdiler mutemetlige.
  23. Ali Selvi

Görevlendirme derken bize direk bağlı bir poliklinik olduğu için görev yeri olarak ilçe poliklinigi belirlendi herhangi bir görevlendirme yazısı yazılmadı.
  24. Ali Selvi

Merhaba. İlimize bağlı 35 km uzaklıktaki ilçede bulunan diş poliklinikleri bize bağlı olarak çalışıyorlar yani mali ve idari olarak tamamen bize bağlılar bir nevi bizim semt polikliniğimiz gibi çalışıyorlar. Şimdi bizden iki personel daha önceden il merkezindeki hastanemizde görev yaparlarken...
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Hoş Geldin Ey Şehr-i Ramazan

Hoş geldin 11 ayın sultanı. Allah Ramazanı layıkıyla icra etmeyi hepimize nasip etsin.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5510 sayılı kanuna tabi sağlık teknikerine insan sağlığına ilişkin fiili hizmet yapılması

Son aylarda denemedim ama daha önceden KBS çarpım oranını %3.33 yerine %3.33333 ile çarpıyordu bu sebeple hatalı hesaplıyordu. Son dönemde düzeltildi mi bilmiyorum.
  27. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli bes şirket değişikliği

Bu değişiklik işlemi sanırım muhasebe üzerinden yapiliyor
  28. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MYS hata | E Belge Formatı Geçersiz

Belgeye ek mi eklediniz.
  29. Ali Selvi

Mutemet Arşivi COVİD-19 EK ÖDEME

Doğrudan covid ile ilgili bir faaliyetleri bulunmadığı için tavan vermedik. Örneğin Eğer ADSM, ADSH dışı örneğin bazı illerde uygulama noktolarina ateş ölçmeye gorevlendirilenler olmuş onlara Covid tavanı verilebilir.
  30. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4b istifa ettiğinde kbs nakil ve e bildirge

Yasin hocam kbs de kodu istifa olarak kaydedince eğer tekrar başlayacağı kurum maaşlarını kbs den yapıyorsa personeli eklemeye izin vermiyor karşı kurumun naklen geçmeye alması gerektiğini uyarı veriyor. Bana istifalı gelen 4b liyi karşı kurumdan naklen geçmeye aldırarak ancak kaydedebildik kbs ye.
  31. Ali Selvi

Mutemet Arşivi COVİD-19 EK ÖDEME

Yinetmelik gereği ne yazikki bir gün bile covid görevi varsa tavan alacak.
  32. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Memurların kesenek bildirimi SGK işlemleri hk.

Hangi bakanliktasiniz fiili hizmet ödemeniz var mi? Nöbet tutan 4b li personeliniz var mi?
  33. Ali Selvi

Mutemet Arşivi COVİD-19 Pandemisi nedeniyle Sağlık Tesislerinde Ek Ödeme Yapılmasına İlişkin Usül ve Esaslar

Kafalarınızı hiç karıştırmayın arkadaşlar yönetmeliği verin başhekimlere o size covid e görevlendirilen ve %100den alması gereken hekim görevlendirme yazısı ve listesi verecek sorumluluk başhekim de yönetmelik öyle diyor. siz o listeye göre ödeme yapacaksınız . Yönetmeliğe göre 1 gün bile...
  34. Ali Selvi

Mutemet Arşivi COVİD-19 Pandemisi nedeniyle Sağlık Tesislerinde Ek Ödeme Yapılmasına İlişkin Usül ve Esaslar

Mesai dışı çalışma Mart ayı dahil 3 ay uygulanmayacak. 1586429536 %100 olayını tabipler için başhekim yetkisine verdiler. Bashekimler hangi hekimlerin covidde görev yaptıklarını belirleyecek.
Geri
Üst Alt