Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MUHSGK Ertelemesine İlişkin Resmî Gazete

Önce bir kaç ay pilot illerde uygulayıp sorunları düzeltip daha sonra il sgk'lar vasitasıyla dönem dönem mutemetlere eğitim verilerek net bir tarihte topyekün geçiş yapmak çok mu zordu aceba?
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli MUHSGK Ertelemesine İlişkin Resmî Gazete

Sonsuza kadar ertelesinler bence. V2 iyidir
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Performans Hesaplamada Tabip Puanlarının silinmesi

Puan silme ve düzeltme yetkisi inceleme komisyonundadır. Başhekimin böyle bir yetkisi yoktur. Kaldı ki inceleme heyeti de yapılmayan bir işlemin puanı girilmişse veya o uzmanın yapmaması gereken bir puan bilerek yada yanlışlıkla sisteme girilmiş ise onu düzeltir veya tamamen silerler.
  4. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Allah'ım Sen Yardım Et :( | Van'da çığ felaketi

Çığ haberini izlemek için TV de haber açıyorum İstanbul'daki uçak kazasını görüyorum. Allah'ım sen vatanımızı milletimizi kazalardan ve felaketlerden koru.
  5. Ali Selvi

Mutemet Arşivi .jpg uzantılı dosyanın açılmasında oluşan hata

bilgisayarınıza bulaşmış bir virüs dosya formatını bozmuş olabilir sadece jpeg ler mi açılmıoyor farklı resim formatlarını denediniz mi ?
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bes hatalı giriş

Ziraat Hayat Emekliliğin 0850 222 97 00 numaralı telefonundan işlem düzeltmesi talep ediniz.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli BES İptal Ettiren Personelin BES Tetkiki ve Kontrolü

Evet ayrılanları ayrılış tarihleri ile görebilirsiniz. ana ekranda iken tüm personeli işaretlereyerek seçin ve alttaki menülerden excele aktar diyerek tüm bilgileri excel e aktarın orada giriş ve ayrılış tarihleri dahil tüm verileri göreceksiniz.
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli BES İptal Ettiren Personelin BES Tetkiki ve Kontrolü

BES firmanız hangisi yazmamışsınız. Bizde (ziraat bes) kullanıcılar için bir internet şubesi şifresi tanımladılar ben her ayın başında yani ödemeleri yapmadan önce girip oradan rapor alıyorum ay içinde ayrılan olmuş mu diye sizde de böyle bir uygulama varsa bu şekilde kontrol edebilirsiniz...
  9. Ali Selvi

Programlar 5434 Tabi Memur Emekliye Esas Ek Göstergesi Yüksek

Bilindiği üzereden sonraki kısımları bilmiyordum. Teşekkürler. :)
  10. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Dualarımız Elazığ için (24/01/2020 - 6,8 Deprem)

Geçmiş olsun. Umarım can kaybı sayısı artmaz. Yaralılara Allah acil şifalar versin.
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

Ek ödeme daire başkanlığı ile TDMS yetkilileri arasında A-2 deki hazine payının düzeltilmesi konusunda anlaşmazlık çıkmıştı o yüzden kaldırmışlardı. Şimdi sanırım TDMS baskılara dayanamayıp tekrar raporu açtı.
  12. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2019-2020 Yılı Geçiş Dönemi

Fazla birşey yokmuş Gökhan hocam. Zaten diğer personellerin gözünde iki tuşa basıyoruz tamam. :)
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

Eski a2 gibi değil umarım verileri düzgün çekiyordur.
  14. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 Günlük Fark

İki gün önce aynı problemi yazdığımda (fark txt lere tüm 5510 personellerin gelmemesi) kimse henüz karşılaşmadığı için çözüm bulunmamıştı. Şimdi herkeste aynı problem yaşandığı için kbs ye iletilmiş ki çözüm bulunmuş. Ancak bunun çözümü hemen olmalı. Ben eksik 11 personelimi manuel ekledim ve...
  15. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır

Hüseyin bey buyur gel sen de benim misafirim ol. Yozgatta her zaman bir dostunuz var :)
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kesenek K300 ve K305 Hatası

KBS iyice can sıkar hale geldi. Buna acilen çözüm bulmaları gerek bildirge son tarihi yaklaşıyor çünkü
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli personel üzerinde bulunan birden fazla İcra

Zahid beyin dediği gibi icra sırası gözeterek ödemek gerekiyor.
  18. Ali Selvi

Ben say 2000 işaretlemeyince program açıldı yalnız 4 personelimin bilgileri hiç gelemedi txt ye onları elle alta ekleyerek gönderdim.
  19. Ali Selvi

KBS den yapığım Kadrolu Memur maaş fark txt ve bu maaşa ait ücretsiz izinli personellere ait fark ücretsiz için txt leri kesenek bilgi sistemine yüklediğimde K305 hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim.
  20. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Emsan Veri Gözükmüyor

Hayır fark txt kbs ye düştü ancak kontrol ettiğimde 11 personel eksik çıkıyor.
  21. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Emsan Veri Gözükmüyor

Merhaba arkadaşlar kadrolu personellerin maaş fark keseneklerini dün yapıp muhasebeye gönderdim. bu gün kbs den aldığım txt leri yüklüyorum ancak fark ödemesine ait txt tutarı ile ödeme emrindeki sgk toplamları tutmuyor böyle bir sorunla karşılaşan varmı?
  22. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farklarda bes

bende 5510 lular maaş farkında bes kesintisi yapılmış.
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ek 4 c)2 ortalama %80

evet ne yazıkki ek ödeme dönemi olarak takvim dönemini hesaplıyor EKOBS
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Karar Tutanağı

Eskiden de il sağlık müdürüne onaylatılması gerekiyor du zaten.
  25. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli DSSÖ ve 375 Sabit Ödeme İşlemlerinin Olmaması

Ben anlayamıyorum. Kimi saymanliklar altında bordro varmı bakmıyor bile. Kimi de böyle şeylere takılıp kalıyor.
  26. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli DSSÖ ve 375 Sabit Ödeme İşlemlerinin Olmaması

Manuel yaptığın bordronun ekine Ekobs çağrı merkezinden aldığın cevabın ekran görüntüsünü de ekle. Kabul edeceklerdir.
  27. Ali Selvi

Editörün Seçimi EKOBS Banka Disketinden Akbank Maaş excel oluşturma

Merhaba arkadaşlar Bizim gibi yeni yıldan itibaren Akbank ile çalışacak arkadaşlar için EKOBS un banka disket excel verilerini Akbank'ın maaş excel verilerine bire bir çeviren basit bir excel dosyası hazırladım. ekte sunuyorum. Kullanımı: Excel sayfasını ikiye böldüm sol tarafa EKOBS tan...
  28. Ali Selvi

Kaynaklara Taşındı Ekobs Banka Disketinden Akbank Maaş Excel Oluşturma

Merhaba arkadaşlar Bizim gibi yeni yıldan itibaren Akbank ile çalışacak arkadaşlar için EKOBS un banka disket excel verilerini Akbank'ın maaş excel verilerine bire bir çeviren basit bir excel dosyası hazırladım. ekte sunuyorum. Kullanımı: Excel sayfasını ikiye böldüm sol tarafa EKOBS tan...
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli kbs bordro dökümü vermiyor

sorun yok ben alıyorum şu an
  30. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Cankurtaran Sigortası Sigorta Poliçesi (Vergi İndirimi yapılamayacağı)

Bu konu da bi acayip bende de personel poliçe getiriyor ödeme dekontunun altına şirket not düşmüş vergi usul kanununun bilmem kaçıncı maddesince vergiden düşülmesi gerekiyor diye. İlgili kanun maddesine bakıyorum tam olarak ne olduğunu( bu poliçeyi kapsayıp kapsamadığını) anlayamıyorum
  31. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

Katsayıları en yakın kim tutturabildi aceba?
  32. Ali Selvi

Mutemet Arşivi KBS Bilişimcilerinin Son Zamanlarda Kalite Bozması

KBS ve özellikle MYS sistemi son dönemde gerçekten eskiye nazaran sıkıntılı çalışmakta. Ancak kbs nin şu an çalışmamasının sebebi yeni maaş katsayılarının belli olmaması ve bunu belirleyecek olan da maliye bakanlığının bütçe ve mali kontrol genel müdürlüğüdür.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli İşsizlik Maaşı alan Memur eşine Aile Yardımı ödenirmi?

Aile yardımında şart Herhangi bir gelir getirici işte çalışmamak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan ücret almamaktır. Söylediğiniz şartlarda bulunan kişi eşi gelir getirici işte çalışmıyor ve sgk dan herhangi bir ödeme almıyor ise aile yardımından faydalanabilir. İdareye bildiriminde...
  34. Ali Selvi

Sohbet Alanı 2020 Yılı Ekip Arkadaşlarımıza Teşekkürlerimizi Sunarım

Kurandan, yaşatandan, emek verenden Allah razı olsun.
  35. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Biten İcra bakiyesi sıradaki icra'ya Kesilirmi?

Sıradaki icraya geçemezsin diyen personelden sen yazı iste neye istinaden geçemezsin diyormuş yazıyı sunsun da biz de bilgilenelim.
  36. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

aralık enflasyonunu - değerde çıkaramazlar 5 zam +1 olur diye düşünüyorum.
  37. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Harcırah Değerleri

2020 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUNU resmi gazetede yayınlanmıştır. https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/12/20191231M1-1.htm H Cetveli
Geri
Üst Alt