Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen E bildirge

Önemli değil. Bildiğin gibi devam
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen E bildirge

Bildirgede hiç bir zaman 20,5 ve 14 olarak ayırmadı zaten. Siz maaşınızdan kesilen 20,5 ve 14'ü bildirgedeki kesinti yüzdelerine göre tuturup göndereceksiniz. yani eski uygulamadan bir değişiklik yok.
  3. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Mutemetlere Eğitim Talebi

İşçi maaşlarında mevzuat bilgi eksiklikleri çok. Acilen profesyonel eğitim verilmeli mutemetleri.
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi rapor Bildirimi Hatası

henüz kimseyle görüşmedim. Ancak sgk açısından cezalı duruma düşeceğimizi sanmıyorum. Çünkü çalışılmadığına dair bildirim ekranına düşmedi onaylayamadık.
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi rapor Bildirimi Hatası

bizde de ne bize nede şirkete düşmeyen rapor var geçen ay maaşından kesmiştik. sgk da ödeyemeyecek nasıl olacak bilmiyoruz.
  6. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS Eğitimi İzlenimleri

Yeni program güzel ama ilk etapta hbys ekobs bir arada gideceği için hastalenelere iş yükü olacak ve bir çok hastane yapmak istemeyecekler haklı olarak bu da sistemin tıkanmasına sebep olacak.
  7. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Puantaj Tarihleri

Tuğrul hocam sizin mailinize rapor alanlar nasıl geliyor bir yere tanımlatmak mı gerekiyor bize de gelse iyi olur
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Kbs Maaş İşlemleri

2-14 Nisan dönemi maaş ve bildirge dönemi geçti. 13 günü 4c den odemişsiniz. 4b farkını nasıl ödeyip bildirge vermeyi planliyorsunuz.
  9. Ali Selvi

Mutemet Arşivi EKOBS Antalya eğitim duyurusu

Yarın gorucez ne oldugunu
  10. Ali Selvi

Otel güzel.Begendim
  11. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ücretsiz izinli Taşeron Daimi işçi için e- bildirge nasıl yapılır

Siz yazınızı yazın onların sistemden dv. Muaf isaretlemeleri 1 sn başında durup yaptırın.
  12. Ali Selvi

eğitim antalyada üstad.
  13. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Duyuru-Forum Yazılım Değişikliği

Sorun düzelmiş tekrar forumdayim.
  14. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4C'den 4B'ye Geçişte E-Bildirge

ben o günden sonra çok araştırdım işe giriş tarihini bir gün önceye çekmek için sgk ya gittim yetkilerinin olmadığını söyleyip yapmadılar. iki seçenek var bir gün eksik gün bildirip nedenine diğer sebepler seçilecek. yada bildirgede hiç giriş çıkış gösterilmeyecek direk martahlar toplanıp...
  15. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4C'den 4B'ye Geçişte E-Bildirge

Sayın Halil atlasa bu konuyu daha önceden tespit Edip cep nominal vermiştim. Beni aramadi
  16. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 24 - 28 NİSAN EK ÖDEME UYGULAMA EĞİTİMİ

Menderes bey orada görüşelim inşallah.
  17. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Ters İş Yeri Kodlaması (Faydası ve Dezavantajı)

RE: Ters İş Yeri Kodlaması (Faydası ve dez avantajı) herkese 15-14 şeklinde hesaplama yaparken işçilere 1-30 şeklinde hesaplama yaparsın ödemeleri ssk sı kısaca bütün hesapları farklı olur. bence çok dezavantajlı olur.
  18. Ali Selvi

sanırım Menderes beyi görmüştüm listede.
  19. Ali Selvi

il temsilcileri denilmişti ama listede bazı illerden 1 kişi bazı illerden 10 kişi gidiyor.
  20. Ali Selvi

24-28 nisan da ek ödmeme uygulamaları eğitimine katılacak olan varmı? (EKOBS) [attachment=2258]
  21. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

iş yeri sicil numarasının 2. hanesinden başlayarak ilk 4 hane nace kodun yani açtırdığın iş yeri kodu oradan anlarsın.
  22. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MYS - Tutuklu ve Hükümlülerin Tedavi ve Sağlık Malzemesi Giderleri

ödenek yok bütçeleştirilmiş borç henüz yapmıyor.
  23. Ali Selvi

Anket Hangi Bakanlık Bünyesinde Çalışıyorsunuz?

sağlık
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/C den 4/B ye geçenlerin sabit ek ödemeleri hangi bütçeden ödenecek ?

4c liler sözleşmeli personel değil miydi. Onların ek ödemeleri neden maaşla birlikte g.butceden ödendi
  25. Ali Selvi

Mutemet Arşivi MUTEMETLERE FLASH ZAM

Bir gün gerçek olacağına inananlardanim.
  26. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 4/C den 4/B ye geçenlerin sabit ek ödemeleri hangi bütçeden ödenecek ?

KBS 20 puanı veriyor. kıstta ödedim gitti. Gelecek ay Allah büyük.
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ÇKYS-Eğitim-Sürekli İşçi

çkys eğitim linkinden girebilen varmı? https://ckysegitim.saglik.gov.tr/Account/Login?ReturnUrl=%2F
  28. Ali Selvi

kurumdaki maaş döner sermaye ve bütün mutemetlik işlerini tek başına yapan birisi olarak bu ay kafam çorba oldu. Hiç bu kadar işlerin karıştığını hatırlamıyorum artık herşeyi birbirine karıştırır oldum.
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

sürekli işçiler maaşlarını peşin mi alır yoksa çalıştıktan sonra mı ? yani 13 günlük kıst maaşı nisan 15 inde katacak şekilde yapmayacak mıyız. (taşeron bu ay maaşını sadece firmanın yaptığı kadar mı alacak) yoksa 15 Nisanda yakmak üzere maaş yapacak mıyız. 1- taşeron işçi çalışıp alır...
  30. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ADSM Fiili Hizmet

ÖNEMLİ DEĞİL
  31. Ali Selvi

Mutemet Arşivi ADSM Fiili Hizmet

buyurun. [attachment=2221]
  32. Ali Selvi

Yani 20 olan ek ödeme oranı 375 e göre ödenen denge tazminatı içinde sağlık bakanlığı için döner bütçeden ödenecek dogrumu.
Geri
Üst Alt