Arama sonuçlarınız

1. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Yeni Mali Yönetim Sistemi (Mysv2)

Ben de bu gün kimlik yönetim den bir arkadasa Mys tanımlaması yapıyordum orada gördüm. artık hem MYS hem MYSV2 var. Üniversiteler pilotsa yakında bizlere de açılır. Umarım bu sefer de yoğun sistem problemleri ile başlamayız.
  2. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Manuel Yanlış Yüklenen Vergi̇ Matrahı Nasıl Düzelti̇li̇r

Aynı döneme doğru matrahları yeniden yükleme yapın üzerine yazacaktır.
  3. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kbs'ye Yüklenip Onaylanan Matrah

Koordinatörler grubunda bu işlem ile ilgili yetkili bir kimsenin yazdığı mesaj yok bizim gibi koordinatörlerden yorum yapanlar oldu kimisi ocağa yüklenmesi gerektiğini kimisi şubata yüklenmesi gerektiğini belirtti. Ama yetkililerden açıklama gelmedi. Size atılan mesaj muhtemelen bir koordinatöre...
  4. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kbs'ye Yüklenip Onaylanan Matrah

Koordinatörler grubunda her hangi bir bilgilendirilme yapılmadı. Koordinatör olmama rağmen ben de şubata girdim ve onaylattım. Geri dönüşü muhasebeden olmuyor. Çağrı açtık 3 günde sildiler. Bunu kbs nin bir duyuru ile bildirmesi gerekirdi. Şimdi hem mutemetleri uğraştırıyorlar hem kendileri...
  5. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Vergi Matrahlarını K.b.s Sistemine Yüklerken Hangi Dönem Seçilecek?

KBS içerisindeki klavuzda hesaplama yapılacak aya yüklenmesi gerektğini söylüyor. Yani şubat ayına yüklenecek ancak (bence) sadece eskiden olduğu gibi brüt ve net yüklemesi yapılacak, gv. istisna ve dv. istisna bildirilmeyecek. Eğer maaş hesabından önce şubat ayında bir ödeme örneğin döner...
  6. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Kbs Döner Sermaye Şablonu Ekobs Ile Uyuşmama Sorunu

İsim-Soyisim birleştirmemişler ve ücretsiz izindeki personeller de çıkıyor.
  7. Ali Selvi

Tâziye Behçet Yayıkçı | Vefatı

Behçet hocamın Yozgatımıza da emekleri büyüktür. Allah gani gani rahmet eylesin.
  8. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personellerin Derecesi Ekobs'ta İlerliyor Mu

Ekobsta sözleşmeli personel için emsali kadrolu personele göre derece kademe gidilip, her yıl manuel ilerletmeniz gerekiyor.
  9. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

ben de karşılaştım muhasebe müdürlüğündeki arkadaşı aradım 2021/aralık dönemi emanetlerini göndermişler o yüzden görünmüyormuş.
  10. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

Ben de de tutmuyordu bordrodan tek tek karşılaştırdım kıst maaş alan personeller için 2,5 txt ye eklememiş 2 kişi manuel ekledim tuttu gönderdim.
  11. Ali Selvi

An itibariyle KBS 5434 2.5 txt lerini ekledi. Manuel yuklemelerle ugrasmayalim arkadaşlar.
  12. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

Bildirgen 1 kuruş az ise sorun olmaz. O 1 kuruş emanette bekler gelecek ay bir kuruş fazla verirsin.
  13. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

Yine kapattılar güncelleme yapılıyormuş
  14. Ali Selvi

Hayırlı olsun. Bugün bin bir zahmetle hesaplayanlar iptal.
  15. Ali Selvi

04.01.2022 de göreve başlayan kadrolu personel 14 günlük maaş farkı almayacak refah payı ödemesi alacak yanılıyormuyum? kbs hem maaş farkı hem refah payı tam ve refah payı kıst hesaplamış bir yanlışlık olmalı.
  16. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Mys Şifre Yenileme Ekranı Hatası

Onu da denedik olmadı. en son kimlik yönetimden şifre sıfırladık.
  17. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Mys Şifre Yenileme Ekranı Hatası

MYS de giriş yapmak istediğimde şifrenizin süresi doldu diyor. Şifre yenile linkine tıklayınca sürekli bu hatayı veriyor. Sizde de bu hata var mı? Başka nasıl şifre yenileyebilirim ?
  18. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli Sgk E-Bildirgelerin Son Günü 26'Sımı Yoksa 23'Ümü?

Hocam doğru söylüyorsun da işte SGK olunca 10 kere düşünüyor insan. Vicdansızlar tak diye yapıştırıyor İPC yi
  19. Ali Selvi

Hocam sgk il müdürlüğü iş veren servisini aradım Oradaki arkdaş ta 23 son haftasonuna denk geldiği için bu gün 23.59 a kadar verilmesi gerekiyor dedi.
  20. Ali Selvi

İşte hocam ayın 23 son ise haftasonuna denk geldiği için bu gün bildirgelerin verilmesi gerekiyor. Yoksa cezaya düşeriz SGK bahane dinlemez. Eğer 26 son ise henüz sorun yok demektir.
  21. Ali Selvi

Bildirgede ek yok ki. Asılı iptal etmeniz gerek.
  22. Ali Selvi

Günaydın dostlar. 4/b bildirgelerini farklar henüz hesaplanmadığı için vermedim. (Muhtasar değil normal bildirge) konu içerisinde geçen cevaplara göre son gün 26 sı olarak beklemekteyim. Ancak bazı mutemetler bildirgeleri vermişler ocak farklarını da gelecek ayki bildirgeye ekleyeceklerini...
  23. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Ve Farklardan Gelir Vergisi İstisnası Kesilip Kesilmeyeceğine Dair Yazı

İyide Arkadaşım kendi kurumumdan örnek vereyim maaşı kbs den, sabitleri ekobs tan nöbet ve diğer ödemeleri hbys den yapıyoruz bunlardan hangisini önce yaparsak diğerine sürekli kalan vergi istisnası mi aktaracağız. Hey Allahım.
  24. Ali Selvi

Mutemet Arşivi 2022 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge (Güncel-Sıra No:4)

Evet benide muhasebedeki arkadas aradı tüm kesenekler geri döndü dedi. Sanırım söylediğiniz gibi olacak üstad.
  25. Ali Selvi

Sohbet Alanı Birazda Gülelim (Fıkra) - Programlarımız Güncelleniyor

Bu gün malum sitede yayınlanan bir haber. Memur mevzuatı takip etmek zorundaymış :) https://www.memurlar.net/haber/1007642/memurun-gorevi-icabi-mevzuati-takip-etmemesi-olusan-hatali-islemler-kamu-zarari-midir.html
  26. Ali Selvi

Kbs kapalı olduğu için fhz leri yapamıyorum. maaş farkları ve 2,5 farkları bekliyor. 4/b bildirge yapamıyorum çünkü 4/b farkları da bu ay ki bildirge içinde gidecek mecburen bekliyorum. yarın kbs açılırsa işler nasıl yetişir hiç bilmiyorum. Son dönemde neredeyse tüm kamu kurumlarında işler...
  27. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 2022-2023 Kamu Görevlileri Toplu Sözleşme Gereği Ek Ödeme Oranları %20 Oranında Arttırılmıştır.

Sadece Sağlık ve Sosyal Hizmet hizmet koluna bağlı işletmer için geçerli oluyor yani sosyal hizmet koluna bağlı Aile ve sosyal hizmetler bakanlığına bağlı tesisler ve YÖKE bağlı hastaneler ve Adli tıp kurumu çalışanları da uygulamaya dahil oluyorlar.
  28. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sabit Ek Ödemeler Belli Oldumu?

EKOBS bu konuda duyuru attı. 1. 6. Dönem toplu sözleşme ile getirilen % 20, 375 KHK sabit ödeme oranı artırımı sadece 209 sayılı kanun kapsamında ek ödeme alan personeli kapsadığından 663 KHK kapsamında sözleşmeli personel için artırım YAPILMAMIŞTIR. 2. “SÖZLEŞMELİ PERSONEL DİĞER (MEMUR...
  29. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 375 Khk Oranı 108 Olan

6. Dönem toplu sözleşme gereği sağlık ve sosyal hizmet koluna bağlı tesislerde çalışan tüm personelin 375 oranları %20 artılırıldı.
  30. Ali Selvi

sistema hatası genel devam ediyor.
  31. Ali Selvi

Evet hala Ocak vergi matrahlarini kbs den cekmiyor sanırım entegrasyon problemi giderilmedi
  32. Ali Selvi

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 2022-2023 Kamu Görevlileri Toplu Sözleşme Gereği Ek Ödeme Oranları %20 Oranında Arttırılmıştır.

Biz sabitlere eskisi gibi ödenek ayırdık. Genel bütçeye aktarılacağına dair resmi bir belge yok sanırım.
  33. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 4-B Sözleşmeli Büro Personellerinin Kıst+Tam Maaş Hesaplamasında Eski Ücretten Hesaplıyor

İşte Maaş Mutemetleri.com forumun gücü. bizler de yeni birşey daha öğrenmiş olduk. :)
  34. Ali Selvi

Çözümlendi | Kilitli 2022 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İliskin Genelge (Sıran No:1)

Maaş, 14 günlük farklar, zam farkı derken çorba olacak yine.
  35. Ali Selvi

Diğer Programlar Geriye Dönük Çocuk Yardımı Ve Agi̇ Programı 2021

Kanun maddesinde, aile yardımı alan memurun, eşinin ölümü veya eşinden boşanma hallerinde takip eden aydan itibaren bu hakkın kaybedileceği belirtiliyor. Benzer şekilde çocuklarının 25 yaşını doldurması, evlenmesi, işe girmesi halleri de takip eden aydan itibaren kesilir diyor. Memur eşinin işe...
  36. Ali Selvi

Diğer Programlar EKOBS Banka Disketinden Akbank Maaş Excel Oluşturma 2019

Merhaba arkadaşlar Bizim gibi yeni yıldan itibaren Akbank ile çalışacak arkadaşlar için EKOBS un banka disket excel verilerini Akbank'ın maaş excel verilerine bire bir çeviren basit bir excel dosyası hazırladım. ekte sunuyorum. Kullanımı: Excel sayfasını ikiye böldüm sol tarafa EKOBS tan...
Geri
Üst Alt