Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Evet öyleymiş... Sağ olsunlar yazı bize gelmedi. Sadece Valiliklere yollamışlar.
  2. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Göç İdaresi de aynı mı? Genel Müdürlükten neden yazı gelmedi bununla ilgili eğer öyleyse anlamadık.
  3. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Bize de Genel Müdürlükten nace kodu bildirilmedi. 3 farklı işyerimiz var 696 Khk kapsamında. Bu işleri ne diye paldır küldür yaparlar ki hiç anlamıyorum.
  4. Çözümlendi | Kilitli İl dışı geçici görevlendirme

Ne yazık ki bulamadık. Konu, kurumlar arası kadar net değil.
  5. Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

Arkadaşlar giriliyor. Prim kullanıcı adı ile karıştırmışım. Beynim yanmış. Sizleri de meşgul ettim.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

4 Farklı tarayıcı ve cepten denedim. Hepsi aynı hata. Siz girebiliyor musunuz acaba? 1599652758 Ayrıca wifi kapatıp telefonun interneti ile de denedim. Giremiyorum.
  7. Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

Sabah 10'dan beri giremiyorum. "Error Page Exception" diye bir hata veriyor. Başka bilgisayardan da deniyorum olmuyor.
  8. Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web/ Arkadaşlar iyi çalışmalar. Tescil işlemlerine girilmiyor. Sizde de aynı problem var mı? Sistemsel bir sıkıntı var sanırım. Ankara'dan açan yok telefonları.
  9. Çözümlendi | Kilitli İl dışı geçici görevlendirmelerde yetkili amir kimdir?

Arkadaşlar il dışı geçici görevlendirmelerde yetkili amir kimdir? Valilik m? Bakanlık mı? İl İdaresi Kanunu Madde 8/C, Vali'nin il içi geçici görevlendirmesinden bahsediyor. Bu hususa mevzuat yönünden daha hakim bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
  10. Çözümlendi | Kilitli İl dışı geçici görevlendirme

Arkadaşlar düz ve branş memurlarının (vhki, memur, sosyolog, tercüman) valilik personeli denmesi ile uzman, uzman yardımcılarının bakanlık personeli denmesindeki kasıt tam olarak nedir? Sorum bununla bağlantı olacak çünkü. Valilik makamı oluru ile bu düz kategorisine giren memurları il dışı...
  11. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzindeki Personelin Terfisi

Evet 5434'de böyle bir kesenek hatası denk gelmişti zaten. O zaman 5510 kişi göreve başladığında tekrar terfi girişini yapalım. En akılcı çözüm bu olacak.
  12. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Şimdi işlem yapıldığı için silmezler. Silseler de ben tekrar yapmam halinde zaten bildirim tarihini geçeceğim ceza bu sefer kanuni dayanağı tam olacak. Hali hazırda ödeme tarihini sehven yanlış girdiğim için son bildirim tarihi de geçmiş oldu. Zaten 14 günlük farkı 15 Haziranda nasıl ödeyim :D...
  13. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzindeki Personelin Terfisi

Zaten öyle yapmışım baktım terfi duruyor. Sildim sandım ama silmemişim. Terfiyi girip sonra tekrar aylıksız izin daha mantıklı dediğiniz gibi.
  14. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzindeki Personelin Terfisi

Aynen öyle. Ben de terfi yaptım. Onaya göndermeden önce kontrol ediyorum. Kişiye maaş çıkardığını fark edince terfiyi silip eski hale getirdim.
  15. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Üç defa sehven yazdım. Belirli bir süresi var mı diye soracağım ama değişiyordur muhtemelen.
  16. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Ödedikten sonra cezayı kaldırsalar ne olacak ki? Pek anlayamadım doğrusu. Yazı yazıp verdim. Aynı hatayı yapan bir çok arkadaş varmış öyle söylediler. Ödedin mi diye sordular, ödemedim dedim:) Şef de öde demedi ama bakalım yazıyla dönerler illa ki. O zaman bir yol düşünürüm.
  17. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Şimdi 14 günlük fark 15 Haziran - 14 Temmuz arasına ait olduğu için 2020/06 dönemi. Ek bordro sebebi: Katsayı Farkı Bildirimi. 15 Temmuzdan sonra ödeme çıktığı için bildirim tarihi de 21 Temmuz 2020 Ancak şimdi fark ettim bildirge de maaş ödeme tarihi : 15/06/2020 yazıyor. Ondan olmuş olabilir...
  18. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Arkadaşlar 14 günlük farklar, 15 Haziran-14 Temmuz arası maaşın değil mi? Bu dönem 2020/6 malum. Biz bu fark ödemelerini 15 Temmuz'da sistem açıldıktan sonra yapıyoruz. Bordro oluşturmadan da emsan veri çıkmıyor. Ben bu farklara ait keseneği 21 Temmuz'da bildirdim. Elbette ücret 1-14 Temmuza ait...
  19. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzindeki Personelin Terfisi

Değerli arkadaşlar merhabalar. Yeni mutemetim işin aslı. Aylıksız izindeki personelin derece kademe terfisi gelince ne tür bir işlem yapmamız lazım? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  20. Çözümlendi | Kilitli 4-B Sözleşmeli Memur 14 Günlük Fark

Akıl yürüterek sonuca ulaşıyorsun da işte yeni mutemetlik bazen emin olamıyorsun :)
  21. Çözümlendi | Kilitli 4-B Sözleşmeli Memur 14 Günlük Fark

Arkadaşlar 16 Haziranda ilk atama göreve başlayan sözleşmeli memur arkadaş 15 Temmuzda kıst ve tam maaşı aldı. Şimdi KBS'den 14 günlük fark hesapladığımda yeni başlayan memuru dahil etmiyor. 15 Temmuzda ödenen kıst maaşta 1-14 Temmuz arasını yeni katsayılardan hesapladı da o yüzden mi çıkmıyor...
  22. Mutemet Arşivi KBS Sistemi Yükleniyor şeklinde Dönüyor...

Arkadaşlar Kbs sizde de sürekli donuyor ya da atıyor değil mi? Maaşı da son güne bıraktık.
  23. Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

Nerede o eski hys. Bu sistem eskisine oranla yüzde 20 fonksiyonel durumda sanırım
  24. Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı İle İşçi Tazminat İhbar Avukatlık Harç Vb. Ödemesi

İşveren-Altişveren ilişkisi sebebiyle asıl işveren İdaremiz olduğundan müteselsilen sorumluluk yüklenmiş durumda. Mahkeme kararına göre ödemeyi mecburen yapmak durumundayız. Asıl soru işaretlerimiz bankalarca bir yıllık mevduata uygulanan en yüksek faiz oranını merkez bankası verilerinden mi...
  25. Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı İle İşçi Tazminat İhbar Avukatlık Harç Vb. Ödemesi

Arkadaşlar merhabalar; 2015 yılından personel çalıştırmaya dayalı hizmet alımı kapsamında taşeron olarak çalışan bir işçi ile alakalı Müdürlüğümüz işçi-işveren davasında davalı olmuştur. İşçi istinaf mahkemesinde kesin olarak davayı kazanmıştır. İşçinin alacağı kıdem ihbar ve mahkeme harçları...
  26. Çözümlendi | Kilitli İcra kapak hesap programı

Kişinin maaşında birden fazla haciz kararı varsa yeni gelen dosya epeyce bir süre bekleyip sıraya konulacağı için hemen hemen tüm icra daireleri faiz masraf hariç borç tutarını belirliyor. Biraz daha açmak gerekirse.
  27. Çözümlendi | Kilitli İcra kapak hesap programı

Eğer haciz kararında borç tutarı faiz ve masraflar hariç olmak üzere hesaplanmış ise bu kararın idareye ulaşması ile icra dosyasının işleme alınıp kesintilere başlanılması arasında geçen zamanın faizinin tekrar hesaplanıp masraf ile birlikte ikinci defa idareye bildirilmesi durumudur. Kapak...
  28. Çözümlendi | Kilitli İcra kapak hesap programı

Son icra kesintisini yaptığınızda ilgili icra dairesine yazı ile kapak dosyası isteyebilirsiniz, daha sağlıklı olur. Nihayetinde o hesabı icra daireleri yapıp size son faiz ve masraf dahil tutarı söylemeleri lazım kalan kesintileri yapabilmek için.
  29. Çözümlendi | Kilitli 5434 sayılı kanuna tabi bir personel ile ilgili olarak kesenekte 1510 ve 1710 hatası

Bu konuyu okudum zaten. Kişinin derece kademe bilgilerini eski hale alın bu seferlik düzelir diyor da bu eski hale alınca düzelen giriş hangisi? Terfi giriş ekranında en son maaşa ilişkin terfi girişinde düzeltme oynama yapılamıyor malum. Maaş bilgi girişinde eski derece kademesine getirsen aynı...
  30. Çözümlendi | Kilitli 5434 sayılı kanuna tabi bir personel ile ilgili olarak kesenekte 1510 ve 1710 hatası

Arkadaşlar merhabalar. 5434 sayılı kanuna tabi bir personel ile ilgili olarak kesenekte 1510 ve 1710 hatası alıyorum. Terfi girişinden kişinin yeni terfi bilgileri girilmiştir ancak sistemsel olabilir artış kesintisini yapmamış ve hata kodu veriyor. Kesenek üzerinde elle düzeltme yapıp eski...
  31. Çözümlendi | Kilitli İşe Giriş ve İşten Ayrılış Bildirgelerinde Nakil

Arkadaşlar merhabalar. İşe giriş ve işten ayrılış bildirgelerinde yer alan istisnai durumlardan nakil seçeneği aynı işverenin kendisine ait başa bir işyerine aktarımı ile ilgili değil midir? Aynı bakanlık ve genel müdürlüğe bağlı bir müdürlükten bize nakil olacak sürekli işçiler var. Oradaki...
  32. Çözümlendi | Kilitli Yeni İşyeri Tescil İşleminde İşe Giriş

Söz konusu işçilerin kadrosu başka bir ilde. Hali hazırda bizde geçici görevli olarak çalışıyorlar ancak Genel Müdürlüğümüzün onayına göre geçici görev süreleri bitiminde bize nakil geçecekler. Yani ileri tarihli bir nakil onayı vermişler. Bende bu arkadaşların ayrılışları yapılıp bizim...
  33. Çözümlendi | Kilitli Yeni İşyeri Tescil İşleminde İşe Giriş

Arkadaşlar merhabalar. Teknik hizmetlerde çalışacak (elektrik teknisyeni vb.) sürekli işçiler için yeni bir işyeri tescil ettirmek istiyorum. Ancak işçilerin başlama tarihleri belli değil. Sgk'nın işyeri tescil uygulamasını incelediğimde "sigortalı çalıştırmaya başlanacak tarih" ve "çalışmaya...
  34. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Farklarda Aile Yardımı

Harcama yetkilisi ekranından muhasebeye gönder işlemi sonrası banka listesi dolu çıkacaktır.
  35. Çözümlendi | Kilitli Halkbank DTO Şablonu

Evet o linki biliyorum ama sadece kılavuz ve eğitim videolari var şablonu göremedim.
  36. Çözümlendi | Kilitli Halkbank DTO Şablonu

Çok sagolun. ekrembatuhan@gmail.com mail adresim.
  37. Çözümlendi | Kilitli Halkbank DTO Şablonu

Arkadaşlar elinde Halkbankin yeni DTO maaş şablonu olan var mıdır? Adamlar ısrarla yollamıyor.
Geri
Üst Alt