Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar
Kurumumuz ve memurun ikametgahı il merkezinde olmasına rağmen ilçenin herhangi birinden aile hekiminden istirahat raporu alabilir mi?
ilhan bey hayırlı olsun
Öncelikle sevmelisin bu işi ama sevmiyorsan başının çaresine bak:)
gözünde çok büyütme biraz zorlanıyorsun ama sürünerek öğreniyorsun :)
Arkadaşlar kolay gelsin,
Sözleşmeli olarak çalışılan süre sekiz yıla bir kademede değerlendirilmemektedir. Ancak 20 haziran 2019 tarihinde Ankara Bölge İdare Mahkemesinin bir kararı var ve değerlendirilebileceği yazıyor.
Bu durumda hangisine göre hareket etmek lazım?
Arkadaşlar kolay gelsin,
696 sayılı khk ile kadroya geçen işçilerin bayram yardımı ve ikramiyesinden icra, BES ve sendika kesintisi yapılır mı yada bu kesintilerden hangisi yapılır?
Arkadaşlar kolay gelsin,
bir memurumuz 657 sayılı kanunun 108/E maddesine göre aylıksız izin kullandı 15 ağustosta işe başlaması gerekirken şimdi tekrar altı ay daha aylıksız izin istiyor.
bu durumda benim dilekçesini almaktan başka yapacağım bir işlem var mı? bilgisi olan var mı?
hüseyin bey dün hitapa mail attım bana 2759-2760 kodlarını kullanabilirsiniz diye geri dönüş yaptılar. bende 111 koduda var diye yazdım o zamanda karar sizin diye dediler:)
Arkadaşlar 30763 sayılı resmi gazete ile yayımlanan yeni khk nin 6nci maddesi b bendine gore kurumlar arası geçici gorevlendirmede kişi maaşını kendi kurumundan değil gittiği kurumdan alacak. Ancak hitap ve kbs de islemleri nasil yapılacak hangi kodlar kullanilacak bilen var mı acaba birde...
Hüseyin bey 14 haziranda yaptığım maasta 14 kodu yani işden ayrılma kodunu kullandigimda sistem otomatik olarak gss yide 16 günlük olarak hesaplamazmi 15 hazirandan sonrada 18 kodunu kullanıp gss odenecek
Arkadaşlar herkese hayırlı kandiller
1 temmuzda 5510 sonrası memur 5 yılını doldurup ücretsiz izine ayrılmak istiyor. Ucretsiz izine ayırırken kbs den 14 kodunu kullanıp 16 günlük maaş yapacağım ancak gss nasıl olacak onu nasıl 16 günlük hesaplayacagim?
sait bey geçen ay benimde bir işçide aynısı oldu rapor aramada görünmüyor görüntülemede görünüyor birde oradan bakın. hastane vizite ekranına hala giriş yapmadığından görünmüyor. ben manuel girdim maaşından da kestim:)
ali bey bu kişi 2004 mezunu ve hazırlık okuduğuna dair belge getirdi ancak işte danıştayın bu kararını bulunca bende bir şey yapamadım sizlere sormak istedim
arkadaşlar kolay gelsin,
unvanı VHKİ olan bir memur lisede hazırlık sınıfı okumuşsa bir kademe verilir mi acaba?
2016 yılında yayınlanmış bir danıştay kararına göre verilemeyeceği yazıyor