Arama sonuçlarınız

1. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli ilde görev yapan memur ilçeden istirahat raporu alabilirmi

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar Kurumumuz ve memurun ikametgahı il merkezinde olmasına rağmen ilçenin herhangi birinden aile hekiminden istirahat raporu alabilir mi?
  2. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Yeni Memurun Öğrenmesi Gerekenler

ilhan bey hayırlı olsun Öncelikle sevmelisin bu işi ama sevmiyorsan başının çaresine bak:) gözünde çok büyütme biraz zorlanıyorsun ama sürünerek öğreniyorsun :)
  3. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli olarak çalışılan süre sekiz yıla bir kademede degerlendirilirmi

mahkeme kararı linki https://www.memurlar.net/haber/836027/sozlesmeli-statude-gecirilen-sureler-8-yila-bir-kademede-dikkate-alinir-mi.html
  4. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli olarak çalışılan süre sekiz yıla bir kademede degerlendirilirmi

Arkadaşlar kolay gelsin, Sözleşmeli olarak çalışılan süre sekiz yıla bir kademede değerlendirilmemektedir. Ancak 20 haziran 2019 tarihinde Ankara Bölge İdare Mahkemesinin bir kararı var ve değerlendirilebileceği yazıyor. Bu durumda hangisine göre hareket etmek lazım?
  5. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi bayram yardımında ve ikramiyesinde hangi kesintiler yapılabilir

icra yazısında maaş veya ücretinin 1/4 ü kesilir diyor bu durumda bunda da kesinti yapacağım sanırım
  6. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi bayram yardımında ve ikramiyesinde hangi kesintiler yapılabilir

Arkadaşlar kolay gelsin, 696 sayılı khk ile kadroya geçen işçilerin bayram yardımı ve ikramiyesinden icra, BES ve sendika kesintisi yapılır mı yada bu kesintilerden hangisi yapılır?
  7. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 6 ay aylıksız izin kulllanan memurun ikinci defa 6 ay aylıksız izin alması

evet kuruma bağlı. tmm çok teşekkür ederim
  8. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 6 ay aylıksız izin kulllanan memurun ikinci defa 6 ay aylıksız izin alması

tmm çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum
  9. zeynep dikici

bu durumda en fazla iki parçada ve 15 ağustostan itibaren kullanabilir o zaman benim anladığım o Mehmet bey doğrumuyum?
  10. zeynep dikici

Mehmet bey bunu bende okudum ancak yıllık izin diyor birde yurtdışında eğitim diyor dolayısıyla muallakta kaldım
  11. zeynep dikici

Arkadaşlar kolay gelsin, bir memurumuz 657 sayılı kanunun 108/E maddesine göre aylıksız izin kullandı 15 ağustosta işe başlaması gerekirken şimdi tekrar altı ay daha aylıksız izin istiyor. bu durumda benim dilekçesini almaktan başka yapacağım bir işlem var mı? bilgisi olan var mı?
  12. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Katsayı Farkı Sistem Hata Uyarısı k100

dönem haziran seçerek deneyin çünkü dönem haziran olmalı
  13. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 30763 sayili resmi gazeteye gore gecici gorevlendirme nasil yapılır

madde 6 b bendine göre yani maaşı bizden almayacak tuğrul bey
  14. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 30763 sayili resmi gazeteye gore gecici gorevlendirme nasil yapılır

hüseyin bey dün hitapa mail attım bana 2759-2760 kodlarını kullanabilirsiniz diye geri dönüş yaptılar. bende 111 koduda var diye yazdım o zamanda karar sizin diye dediler:)
  15. zeynep dikici

Hitap gittiği kurumda nasıl takip edilecek o kısmı anlayamadım Tuğrul Bey . ben bizden gidince hitapta bir sebep kodu girmeyecek miyim
  16. zeynep dikici

Arkadaşlar 30763 sayılı resmi gazete ile yayımlanan yeni khk nin 6nci maddesi b bendine gore kurumlar arası geçici gorevlendirmede kişi maaşını kendi kurumundan değil gittiği kurumdan alacak. Ancak hitap ve kbs de islemleri nasil yapılacak hangi kodlar kullanilacak bilen var mı acaba birde...
  17. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Ucretsiz izinde gss

Hüseyin bey manuel olarak sadece gss yimi yazacağım diğer kalemler nasıl olacak
  18. zeynep dikici

Daha önce ücretsiz izin alan oldu ancak 15 i itibariyle aldılar o kolay oldu. Ancak bu işte 1 temmuz olunca durum farklı ve bilmiyorum
  19. zeynep dikici

Hüseyin bey 14 haziranda yaptığım maasta 14 kodu yani işden ayrılma kodunu kullandigimda sistem otomatik olarak gss yide 16 günlük olarak hesaplamazmi 15 hazirandan sonrada 18 kodunu kullanıp gss odenecek
  20. zeynep dikici

Tuğrul bey cvp için tsk ederim ancak benim öğrenmek istediğim 16 günlük gss sgk sisteminden nasıl yapılacak manuel deniyor ama nasıl onu bilmiyorum
  21. zeynep dikici

Arkadaşlar herkese hayırlı kandiller 1 temmuzda 5510 sonrası memur 5 yılını doldurup ücretsiz izine ayrılmak istiyor. Ucretsiz izine ayırırken kbs den 14 kodunu kullanıp 16 günlük maaş yapacağım ancak gss nasıl olacak onu nasıl 16 günlük hesaplayacagim?
  22. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli E-Vizite Sistemine Düşmeyen İşçi Raporları

sait bey geçen ay benimde bir işçide aynısı oldu rapor aramada görünmüyor görüntülemede görünüyor birde oradan bakın. hastane vizite ekranına hala giriş yapmadığından görünmüyor. ben manuel girdim maaşından da kestim:)
  23. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Memurun yillik izin bitiminde ise baslamadan izin kullanimi

Bu konuyla alakalı bir soru daha sormak istiyorum tuğrul bey. 29-30 nisan izinli 1 mayıs resmi tatil 2-3 mayisa yine ise gelmeden izin yazabilirmi
  24. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Memurun yillik izin bitiminde ise baslamadan izin kullanimi

Ne yazıkki tuğrul bey dayanak olmayınca haksiz çıkıyorum ve sanki personelin aleyhine calisiyormusum gibi algılanıyor
  25. zeynep dikici

Bunun bir kanuni dayanağı var mı tuğrul bey
  26. zeynep dikici

657 li devlet memuru 29-30 nisan tarihlerine yıllık izin aldı ancak hiç ise başlama yapmadan tekrar 3 gün daha izin alabilir mi?
  27. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli VHKİ unvanlı memur lisede hazırlık sınıfı okumuşsa bir kademe verilirmi

ali bey bu kişi 2004 mezunu ve hazırlık okuduğuna dair belge getirdi ancak işte danıştayın bu kararını bulunca bende bir şey yapamadım sizlere sormak istedim
  28. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli VHKİ unvanlı memur lisede hazırlık sınıfı okumuşsa bir kademe verilirmi

arkadaşlar kolay gelsin, unvanı VHKİ olan bir memur lisede hazırlık sınıfı okumuşsa bir kademe verilir mi acaba? 2016 yılında yayınlanmış bir danıştay kararına göre verilemeyeceği yazıyor
  29. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli İş Göremezlik Ödeneği ve Bildirge

peki Gökhan bey bu yılda 5 defa olayı nasıl oluyor? yani işçi yılda kaç gün olursa olsun sadece 5 defamı rapor alabilir
  30. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli İş Göremezlik Ödeneği ve Bildirge

tamam Gökhan bey çok teşekkür ederim
Geri
Üst Alt