Arama sonuçlarınız

1. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İşkur İşgücü XML Bildirimi

klavuzu okudum yasin bey ona göre yaptım ancak yine yüklenmiyor
  2. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel AGİ

çok teşekkür ederim eren bey
  3. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İşkur İşgücü XML Bildirimi

Arkadaşlar kolay gelsin; Taşeron işçiler kadroya geçerken işkurdan bir yazı geldi ve bu kişiler için işgücü çizelgesi hazırlanması gerektiğini bildirmişler ve eğitim verilecek denmişti. Ancak bu zaman oldu eğitim falan verilmemesine rağmen ben sağdan soldan öğrenerek işgücü çizelgesini verdim...
  4. zeynep dikici

eren bey 25,52,18,90 ve 28,36 tl agiler arasındaki fark yani ben bu tutarlar kadar eksik ödeme yapmışım. şimdi çeşitli ödemeler bordrosunu nasıl bu rakamlara göre yapacağım hiç yapmadım ve bilmiyorum. üç kişide hata var yardımcı olurmusunuz
  5. zeynep dikici

Mehmet bey hata benden kaynaklanıyor o yüzden ödeme yapılmazmı
  6. zeynep dikici

bordrom bu şekilde mi olacak Tuğrul bey
  7. zeynep dikici

Arkadaşlar kolay gelsin, Sözleşmeli personelin AGİ si geçen ay benim hatamdan kaynaklanan bir sebeple eksik ödendi. ben bu ay maaşlarında bu farkı nasıl ödemeliyim? aradaki farkı brüt maaşa ekleyerek mi bilgisi olan var mı? (bizdeki sözleşmeli personelin maaş bordrosu manuel yapılıyor)
  8. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 6 Gün Raporlu Maaş İşlemleri

peki vizite ekranından bir şey yapacakmıyım tuğrul bey
  9. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 6 Gün Raporlu Maaş İşlemleri

arkadaşlar 15.07.2018 tarihinden itibaren 6 gün istirahat raporu alan bir işçinin maaşı nasıl ve kaç gün kesilecek sgk dan nasıl olacak?
  10. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli işçi yıllık izin

20 ağustos arefe günü idari izin yıllık izinden düşmez mi tuğrul bey?
  11. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli memur süt izni

teşekkür ederim Mehmet bey
  12. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli işçi yıllık izin

Arkadaşlar taşeron işçi 13 ağustostan başlamak üzere 11 gün yıllık izin alırsa göreve ayın kaçında başlar. yani sormak istediğim kurban bayramı ve arefe günü devreye girdiğinden işçilerde bu durum nasıl değerlendirilir? 4857 sayılı kanun madde 56 ''Yıllık ücretli izin günlerinin hesabında izin...
  13. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli memur süt izni

Arkadaşlar 657 sayılı kanunun 104 üncü maddesinde ''Doğum sonrası analık izni süresi sonunda kadın memur, isteği hâlinde çocuğun hayatta olması kaydıyla analık izni bitiminde başlamak üzere ayrıca süt izni verilmeksizin birinci doğumda iki ay, ikinci doğumda dört ay, sonraki doğumlarda ise altı...
  14. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4d işçi temmuz ayı 5x5 günlük ikramiye

Temmuzda çsgb sözleşmesine göre ödenecek ikramiye ikinci altı aylık zam alan rakam üzerinden mi yoksa ilk altı aylıktaki rakam üzerindenmi ödenecek
  15. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

Bende ckys yok menderes bey excelde manuel yapacağım için hazırlıklara şimdiden başladım
  16. zeynep dikici

teşekkür ederim Mehmet bey peki bu zam oranının uygulanması için bir yerlerden bir yazı falan yayınlanacak mı yoksa maaşlarla birlikte bunu da yapayım mı
  17. zeynep dikici

Mehmet bey bizimkiler ihaleye göre asgari ücretin %30 fazlasını alıyor ilk altı aylığın zammıyla beraber 2.743,88 tl idi şimdi ikinci altı aylık zam uygulanırken 14 günlük %1,87 ile 2.795,19 Tl yapıyor aradaki farkı ödeyeceğim oda 51,31 tl doğrumuyum
  18. zeynep dikici

Simdi oldu devam eden var ama 2019 sonunda bitecek Peki 14 gunluk maas farkını maasta hangi kalemlere uygulayacagiz sadece yevmiyeyemi
  19. zeynep dikici

Adem Bey kafami hepten karistirdiniz:)
  20. zeynep dikici

Peki bu 14 gunluk temmuz ayi maas farkini biz maaslarinda hangi kalemlere uygulayacagiz menderes bey
  21. zeynep dikici

Bende hem sendikalı hem sendikasiz var kafam karıştı şimdi:) sendikalı olanların yuksek hakem kurulu karari var olmayanlarin ise calisma bakanliginin tisi var bu durumda temmuz zammından her iki gurupta yararlanacak değilmi
  22. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik/istirahat Raporu Farkı

Mehmet bey bu arkadaş devlet memuru ve vizite giriş sisteminde görünmezki
  23. zeynep dikici

bu durumda her iki belgede aynımı oluyor Ferhad Bey
  24. zeynep dikici

Arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun 657 sayılı kanuna tabi bir memura bazı haztaneler geçici iş görmezlik bazı hastaneler ise istirahat raporu adı altında rapor veriyorlar. bu iki arasında bir fark var mı varsa nedir?
  25. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Resmi tatil arefe gününde yemek parası ödenir mi?

arkadaşlar arefe günü fiili çalışma günü olarak değerlendirilmeli mi ve yemek parası ödenir mi
  26. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Menderes Bey 2,5 günlük ikramiye içinde arı bir bordromu yapılmalı yoksa maaşla birlikte ödenebilirmi
  27. zeynep dikici

matrah neden 914,68 olsunki
  28. zeynep dikici

bir şey daha soracağım menderes bey benim personel hem sendikalı hem BES var bunlar tediye ya da ikramiyeden kesilecek mi ?
  29. zeynep dikici

Menderes Bey ben bu ay 2,5 günlük ikramiyeyi de vereceğim. O zaman SGK da tediye kısmına birde 2,5 günlük ikramiyeyide mi ekleyeceğim
  30. zeynep dikici

Menderes Bey peki SGK yatırılırken nasıl olacak hem maaş hem tediye
  31. zeynep dikici

Çöp Kutusu Maaşın Erken Ödemesi Hakkında

Mehmet Bey biliyorsunuzki bizde işler hep son dakikaya bırakılır ve bizlerde koştur koştur yaparız:)
  32. zeynep dikici

Arkadaşlar bu 13 günlük tediye maaşla birlikte ödense bir sakıncası var mı? ben şuan yalnız çalışıyorum ve tekrar bir tediye bordrosu hazırlamak bana zor olacak çünkü bir programım yok manuel yapacağım
  33. zeynep dikici

Editörün Seçimi Sürekli İşçi İkramiye ve Tediye Tanımlama Örneği

ödenen 2017 yılı onu da ödemeyeceğim zaten. sadece takıldığım nokta 2018 yılının ilk dönemindeki 5 gün mü 2,5 gün mü ödenecek çünkü sendikalılar
  34. zeynep dikici

Ömür Bey güvenlikler sendikalı ve maaş farkları bile firma tarafından ödendi hatta 2017 yılına ait ikramiyeleri de yine firma tarafından ödendi
  35. zeynep dikici

İşçi sicil kartını bilmiyordum sizde bir örnek varsa paylaşabilir misiniz Tuğrul Bey
  36. zeynep dikici

Ömür Bey bizdeki güvenlik görevlileri sendikalı bunların 5 günlük Tuğrul bey bendeki güvenlik görevlileri sendikalı bunların 5 günlük ikramiyelerini ta mı ödeyeceğim (yani 2,5 gün değilde 5 gün olarak)
  37. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi promosyonu

internette ilk zamanlar çalışma bakanının yaptığı açıklamalar var sadece dün sendikacı bir yazı yayımlandığını söyledi ama yazının tarihi yok:)
Geri
Üst Alt