Arama sonuçlarınız

1. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi promosyonu

Arkadaşlar taşeron işçiye promosyon ödemesi yapılacak mı yapılacaksa buna ilişkin yayımlanan bir yazı var mı
  2. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4d tediye

fatih bey 13 günlük tediye için herhangi bir yazı gelmesini bekleyecek miyiz yoksa 6772 sayılı kanuna istinaden ödeyecek miyiz
  3. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi otomatik bireysel emeklilik

arkadaşlar bu ay ki maaşta kişiden bes kestim ancak kişi bes i iptal ettirmiş sisteme geç düştüğünden bende kesmiş bulundum.şimdi kişiye geri nasıl iade edeceğim direk kesinti rakamını mı iade edeceğim
  4. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı yolluk

Mustafa Bey yurtdışı gündeliklerine dair karara göre yevmiye konaklama vs hesaplayacaksınız
  5. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Sosyal Hakları-GÖRSEL DÖKÜMAN-

Emeginize saglik Tugrul bey ancak sendika temsilcisi ile sendikanin soyledikleri bile birbirini tutmuyor bu nasıl olacak
  6. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Aşması gerekir kanun ne derse ömür bey
  7. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

Bizde her ikiside bizde çalışan biri memur biri isci olan var memur cocuk parası aliyor işçiye daha vermedik
  8. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Muhammet bey bencede 2 yevmiye degismez fazlası fazla mesai
  9. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Taşeron İşçilerden Sendika Aidatı Kesilecek mi ? Öz büroişin yazısı

Bizimki keseceksiniz diyor dayanak ne gostereceksiniz bahar hanim bende öyle yapiyim :)
  10. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Taşeron İşçilerden Sendika Aidatı Kesilecek mi ? Öz büroişin yazısı

Bizimkiler de Öz güven sendikasına üye oda kesilecek diyor nasıl olacak şimdi
  11. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli MEB in 696 SAYILI KHK İLE GEÇEN PERSONELİN ÜCRET VE SOSYAL HAKLAR YAZISI

Emre bey ikramiyeyi almayanlara 2.5 günlük verin temmuzdan sonrada 5 günlüğü verin
  12. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli MEB in 696 SAYILI KHK İLE GEÇEN PERSONELİN ÜCRET VE SOSYAL HAKLAR YAZISI

Emre bey Gün hesabı yapılıp ikramiyeleri ödenecek geriye dönük fark hesaplanmayacak bu yaziya göre. Ben kendi bakanligimlada görüştüm fark ödenmeyecek dediler
  13. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Surekli işçiden sendika aidati kesilir mi ?

Halil ney Ben sendikayla görüştüm odenecek dedi bende anlamıyorum neye göre hareket edelim
  14. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi ikramiyesi

hesaplamada neden sadece 44 günü hesapladiniz hazirani neden dahil etmediniz
  15. zeynep dikici

Hicbirimizin değil hemde:) Bende bordroyu hazırladım ikramiye kaldı sadece onuda bilmediğim için yapan arkadaslara varsa onlara sormak istedim
  16. zeynep dikici

Bende henüz yapmadım o yuzden nasıl yaptiniz diye sordum. Aslinda mantiken doğru ama yapmadigim icin bisey diyemiyorum
  17. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron Fark Maaşları

Firma buna itiraz etmez biz niye yapiyoruz diye insallah sıkıntı cikarmazlar bana
  18. zeynep dikici

5 yevmiyenin yarisinimi hesapladiniz yani 2.5 yevmiyemi
  19. zeynep dikici

Üç aylık yeniden fark maaş bordrosumu yapacaklar yani
  20. zeynep dikici

Arkadaslar kadroya gecen taseronlarin 5 yevmiye ikramiyeleri ve 52 günlük tediyeleri bu ay ki maaslardami ödenmeli
  21. zeynep dikici

Adem bey yuklenici firma nasıl bildirge verecek peki
  22. zeynep dikici

Berna hanım emir buyuranda yok işte:)
  23. zeynep dikici

adem bey maaş programları 30 gün üzerinden alıyor gün sayısına göre değil. birde bildirgeleri 30 gün üzerinden olacak
  24. zeynep dikici

arkadaşlar taşeron işçi maaşlarında gün olarak memurlardaki gibi 30 gün mü yoksa ay kaç gün çekerse ona göre mi maaş vermeliyiz
  25. zeynep dikici

sendikalıları firma ödedi ancak sendikasızlara herhangi bir fark ödemesi yapılmadı
  26. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaşları (Gelir Tanımları)

tis e ulusal bayramlarda çalıştırılan işçiye çalıştıkları her bir gün için toplam 3 yevmiye ödenir diyor 2 tl nasıl anlamadım benimkilerin zamlı yevmiyesi 91,47 tl aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba
  27. zeynep dikici

resmi tatilde çalışan personel içinmi günlük 2tl verdiniz Halil bey anlamadım
  28. zeynep dikici

hesaplama nasıl Halil bey paylaşırmısınız bizimle
  29. zeynep dikici

yazıya göre anlaşılan o hakan bey ancak ben kendi bakanlığımla görüştüm geriye dönük fark yapılmayacak dedi şimdi işin içinden çıkamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
  30. zeynep dikici

resmi tatil bir gün için üç yevmiye ödeniyor siz nasıl 28.14 tl bulmuşsunuz
  31. zeynep dikici

Fatih bey farklara iliskin sgk nın yayinlamis oldugu yazıya bu linkten ulaşabilirsiniz Kamu İhale Mevzuatı Uzmanı Ali Hikmet UĞURLU GİRİŞ Maliye Bakanlığı tarafından 30 Mart 2018 tarihinde “Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımlarında Toplu İş Sözleşmesinden Kaynaklanan Fiyat Farkının...
  32. zeynep dikici

Şoförler için 2tl direksiyon primide var
  33. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi Maaşı Lise Mezunu Önlisans Mezunu maaşları değişir mi?

Arkadaşlar taseron iscilerin bayram yardımını bu ayki maaslardami yoksa bir dahaki ayin maaşlarında mı vereceğiz
  34. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaşı Hesaplama Robotu

Guvenlik gorevlileri vardiya usulu calisiyorlar taseron sozlesmelerinde 26 gun uzerinden yol ve yemek aliyorlardi simdi nasil olacak yine devammi yoksa geldikleri gunlere mi verecegiz?
  35. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaş Çocuk Yardımları Tartışma

Tugrul bey şöyle diyebilirmiyiz 2 cocuk 50 tl istisna tutarinin zaten altında kaldığı icin sgk ve vergi matrahina dahil edilmeyip üçüncü cocugunki (25 tl) matrahlara dahil edilir
Geri
Üst Alt