Arama sonuçlarınız

1. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi Maaşı Lise Mezunu Önlisans Mezunu maaşları değişir mi?

Emre bey sgk nasıl olacak hadi diyelim ocak subat mart maasini yaptık peki e bildirge gecmise dönük nasıl yapılacak?
  2. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi Maaşı Lise Mezunu Önlisans Mezunu maaşları değişir mi?

Ömür bey hakem kurulu kararı falan gönderdi bize sendika bende ona istinaden ödedim.ayrica kendileriylede görüştüm odenecek dediler
  3. zeynep dikici

Ben 13 günlük maasta kesinti yapip odedim sendikaya:confused: Sendika ilede görüştüm ödenecek dedi. Bu nasıl bir ise düştük allahım yaaaa
  4. zeynep dikici

Peki sgk nasil yatırıldı yada yatırılacak bildirgeyi firmami verecek
  5. zeynep dikici

Faruk bey bu %3 lük fark sendikali olanlar icin o zaman sendikasizlar icin %12 olacak degilmi bende cunku sendikasizda var. Ayrica bu geriye donuk farkları kurum yapti değilmi?
  6. zeynep dikici

Arkadaslar calisma ve sosyal guvenlik bakanliginin yayımladığı yaziya göre sendikali sendikasiz ayirimi yapilmadan oradaki zam oranindan ve sosyal haklardan bütün taseronlar yararlanacak cunku kadroya geçiş yapan isciler deniliyor
  7. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron daimi işçi sosyal mazeret izni alırsa kesintisi nasıl yapılır

TİS dediğim çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının yayımladığı yazıdan bahsettim
  8. zeynep dikici

Faruk bey ben bu %3 kısmını anlamadım. Simdi bendekiler ihaleye göre asgari ücretin %30 fazlasını aliyorlar birde %4 ekledim nisan 13 günlük hesapladim. Simdi bu geriye dönük ocak subat ve mart ayı icin %1 kısmını anlamadım
  9. zeynep dikici

Bu maaslari aslinda iscilerin kendilerine yaptirsak daha iyi olacak çünkü inanin onlar bizden daha iyi biliyorlar:))))
  10. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron daimi işçi sosyal mazeret izni alırsa kesintisi nasıl yapılır

son yayımlanan TİS e göre eşin veya çocuğunun ölümü halinde ölüm izni 6 gün ama
  11. zeynep dikici

Arkadaşlar taşeron daimi işçi 6 gün yıllık izin 6 günde sosyal izin(ölüm izni) aldı. maaşında hangi kalemlerden (yol, yemek, yevmiye vs) kesinti yapacağım
  12. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Taşeron kadrolu işçilerin damga vergisi

ben hatta kesileceğine dair açıklama yaptım sanırım ona aktaran yanlış aktarmış:)
  13. zeynep dikici

Valla Halil bey 6 mı 7 mi bilmiyorum ama bana da dün bir mutemet söyledi hatta yine defterdarlık görüşü isteyeceklerdi
  14. zeynep dikici

Arkadaşlar kadrolu işçilerin maaşlarından damga vergisi kesilmeyecegine dair bugün birşey duydum bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  15. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Taşeron sürekli işçi geriye dönük maaş işlemleri

Arkadaşlar taşeron sürekli işçilerin ocak-şubat-mart 2018 dönemine ait fark maaş bordroları yapılacak mı ve yapılacaksa sadece %4 zammı mı verilecek yoksa bütün sosyal yardımları damı geriye dönük yapılacak
  16. zeynep dikici

Mutemet Arşivi İşçiye Yapılan %4 Zam Geçerliliği

Tugrul bey bendede sozlesmesine gore asgari ücretin %30 fazlası alan var bu %4 lük zam buna nasıl uygulanmalı
  17. zeynep dikici

Mutemet Arşivi TAŞERON MAAŞ SON GÜNDEM KONULAR

Iyide taseron iscide cocuk basina 25 tl veriliyor buradaki rakamlar farklı
  18. zeynep dikici

Peki bu yemek ve cocuk istisnasi taseron isciler icin uygulanacakmi
  19. zeynep dikici

arkadaşlar taşeron işçilerin yemek ve çocuk yardımları vergi ve sgk matrahına dahilmi nasıl olacak?
  20. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

arkadaşlar bir kısım mutemet bu hakların sendikasızlar için geçerli olmadığını bir kısım mutemet ise sendikalı sendikasız ayırımı yapılmadan bu haklardan hepsinin faydalanması gerektiğini söylüyor. ne yapacağız şimdi:(
  21. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Rapor Alan Sürekl İşçi

kadroya geçen işçilerin rapor işlemleri nasıl olacak biri bunu bana açıklayabilir mi mesela bende nisan ayında 2 gün rapor alan vardı sadece yemek ve yol ücretinden kestim. ve vizite ekranına hiç giriş yapmadım.bu personel daha sonra 3 gün daha rapor alırsa nasıl yapacağım
  22. zeynep dikici

Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Arkadaşlar kolay gelsin karayollarına 4b li olarak yerleşen biri daha sonra istifa edip KPSS ile tercih yapabilir mi bunun için bir engel veya şart varmı? bende 4b li olmadığından sizlere soruyorum
  23. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

bir kişi yaptım hadi hayırlısı:) tşk ederim kenan bey
  24. zeynep dikici

birde istisnai duruma hangisini işaretleyeceğiz
  25. zeynep dikici

kenan bey işyerinin iş kolu kodu genel işler mi olacak
  26. zeynep dikici

arkadaşlar sgk işe giriş yapan varmı aranızda takıldığım noktalar var sormak istiyorum
  27. zeynep dikici

https://uyg.sgk.gov.tr/SigortaliTescil/amp/ToAnaMenu arkadaşlar taşeron için sgk girişlerini yukarıdaki linktenmi yapacağız
  28. zeynep dikici

Arkadaşlar kadroya geçen taşeronlarda firma işden çıkış bildirgesini henüz vermemiş son günü bekliyormuş. Ben o çıkış yapmadan işe giriş birdirgesi yapabilir miyim? bilgisi olan var mı?
  29. zeynep dikici

bizimki halk emeklilik bizim arkadaşlar halk emekliliği iptal ettirdiler eskisi aynen devam etti
  30. zeynep dikici

Zaten bir tane BES varsa ki onu da Anadolu Hayat diyelim ziraatten olanı iptal ettirmesi gerekmez mi memurlarda da bu öyle oldu
  31. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

daha maaşları yapamadık ikramiye beklesin:)
  32. zeynep dikici

çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına mail attım maaşların ne olacağına ilişkin bilgileri yokmuş :)
  33. zeynep dikici

ömür Kandemir sendikalı olan güvenlik görevlileri var onlarında sözleşmelerinde bir sürü bir şey yazıyor onlar nasıl olacak?
  34. zeynep dikici

farklı kurumlardan aldığım maaş bordrolarına baktığımda sosyal yardım, meslek tazminatı, konut yardımı, vasıta yardımı vs bunlar nasıl olacak peki
  35. zeynep dikici

ne kimse bir şey biliyor ne de herhangi bir bakanlıktan bir açıklama var bekliyoruz
Geri
Üst Alt