Arama sonuçlarınız

1. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

onu da durur durur son gün yayınlarlar
  2. zeynep dikici

maaşlarla alakalı yayınlanan bir şey var mı ya da bu konuda bilgisi olan var mı? elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz
  3. zeynep dikici

arkadaşlar taşeronların maaşları şimdi nasıl olacak hakedişte aldıkları rakamlar üzerinden mi hesaplama yapılacak bilgisi olan var mı?
  4. zeynep dikici

Arkadaşlar taşeronlara sözleşme ne zamana kadar yapılacak bilgisi olan varmı
  5. zeynep dikici

Bekleyelim beklemesine de yükleniciye yazı yazılacak onu nasıl yapacağız nasıl bekleyecek
  6. zeynep dikici

şimdi yani 02 Nisan 2018 tarihini 01 Nisan 2018 diye dilekçe verip değiştirecekmiyiz
  7. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

arkadaşlar ben buradaki SGK ile görüştüm tehlike sınıfı en yüksek olana göre işyeri açarız hepsini oradan verirsiniz dediler ama ne hikmetse SGK genelge yayınlıyor ayrı ayrı diyor buradakiler birlikte de olur diyor bende ne yapacağımı şaşırdım
  8. zeynep dikici

Mutemet Arşivi geçici görev yolluğu

Arkadaşlar farklı bir kurumdan bize geçici görevle gelen birini bizim kurumumuz 2 günlüğüne göreve gönderdi. ben bu kişiye 2 günlük harcırah ödeyebilir miyim ödeyebiliyorsam eğer kendi derece/kademesine denk gelen harcırah tutarından mı ödeyeceğim?
  9. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Taşeron Sürekli İşçi Kadro Maaş Hazırlıkları

Gülcan Doğru hanım çok haklısınız bende yalnız çalışıyorum ve hiç işçimiz yoktu inan bende şaşırmış durumdayım
  10. zeynep dikici

Arkadaşlar elinde temizlik görevlisi için soru örneği olan var mı benimle paylaşabilir misiniz
  11. zeynep dikici

linkte: ''sigortalıların yapmış oldukları işlerle ilgili iş kolu kodu uygun mevcut iş yeri dosyasının olması halinde, ayrıca yeni işyeri dosyası açılmayarak kadroya geçirilecek sigortalıların sosyal sigorta yükümlülükleri bu dosyalardan yerine getirilecektir'' deniyor. bunların her birinin...
  12. zeynep dikici

Sanırım gerekiyor bizde de sözleşmeli personel var bunlar için ayrı işyeri numarası alınacak
  13. zeynep dikici

Mutemet Arşivi KADROYA ALINAN TAŞERON İŞÇİLER İÇİN 2018/5 SAYILI SGK GENELGESİ

Bana SGK dan tarif edilen şu; tek bir vergi kimlik numarası ile giriş yaptıktan sonra yapılan işin niteliği kısmına mevcut olan iş kollarını yazacakmışız
  14. zeynep dikici

Arkadaşlar elinde taşeron işçilerin kadroya geçmesinde temizlik görevlisine ait sorusu olan var mı?
  15. zeynep dikici

Mutemet Arşivi 68/B'ye Göre Torba Kadro Ataması

kolay gelsin, 5434 sayılı kanuna tabi biri 3/1 diğeri 3/2 olan iki mühendisi şartları sağladıkları için 1/1 ne 68/B ye göre terfisini yaptım. Ancak şimdi maaş bordrolarını kontrol ediyorum %100 devlet kesintisi birinde 151.97 diğerinde 390.78 olarak görünüyor. Bunlar aynı derece kademe...
  16. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Doğum İzni

Arkadaşlar 657 ye tabi memur 8 haftalık doğum iznini yarıda kesip işe başlamak ve kalan doğum iznini sonradan başka bir tarihte kullanmak istiyor böyle bir şey olabilir mi?
  17. zeynep dikici

Mutemet Arşivi istisnai kadro

Arkadaşlar 657 sayılı kanunun 59 uncu maddesine göre personel çalıştıran varmı? bunların kha ve ekea derece/kademe ve ek göstergeleri nasıl olacak?
  18. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Heyet Raporu Hk.

memurun 30 günlük heyet raporunda maaştan kesinti oluyormu
  19. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Hastalık Raporu

tmm çok teşekkür ederim
  20. zeynep dikici

her iki raporu da çalıştığı ilde almış orda sorun yok. Sadece internette birkaç yerde okudum ikinci raporunu birincinin son günü alması gerektiği şeklinde deniliyordu o kısımda muallakta kaldım.
  21. zeynep dikici

Arkadaşlar bir personel 30-31 Ocak için aile hekiminden rapor almıştı raporunda 1 Şubatta çalışır ibaresi var. 1 Şubat tarihinde tekrar gitmiş başka bir hastaneden başka bir poliklinikten iki günlük daha rapor almış. Rapor üstüne raporda bu şekilde olabilir mi ikinci raporunu 31 Ocakta mı gidip...
  22. zeynep dikici

emekli keseneğinin derece kademesi 3/1 i olacak ancak ek göstergesi birinci dereceninki ne ise ondan gönderilecek doğrumu anladım H.Tuğrul SÜMER
  23. zeynep dikici

emirhansayin bu personel bütün şartları sağlıyor orada sıkıntı yok. Peki emekli keseneğine ait ek göstergesi hangisi olacak kendi derece kademesi mi yoksa birinci dereceninki mi olacak
  24. zeynep dikici

RE: torba kadro bu herhangi bir kadroya vekalet değil. bu arkadaş bizim personelimiz ve 3. dereceden maaşını alıyor torba kadrodan 1. dereceye atanmak istiyor o yüzden emekli keseneğine esas derece/kademe ve ek göstergesi hangisi olur diye soruyorum.
  25. zeynep dikici

RE: torba kadro emekli keseneği hangi derece/kademe ve ek göstergeden gider
  26. zeynep dikici

RE: torba kadro çok teşekkür ederim ancak, benim internette araştırmadığım site kalmadı benim bilmediğim emekli keseneği ve kazanılmış hak aylığı hangi derece/kademe ve ek göstergeden gider
  27. zeynep dikici

arkadaşlar kolay gelsin, 68/B ye göre birinci dereceye bir personeli atayacağım ancak bilgim yok bu konuda. yardımcı olabilir misiniz?
Geri
Üst Alt