Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Nöbet Acil Servis Farkı

İlgili yazının 2.açıklamasında Madde 12.(1) de ve hemen alt paragraftaki açıklamaya göre Sadece Acil Servisi hizmet veren başka polikliniği olmayan ilçe hastanesinde Laboratuvar ve Röntgen Teknisyenlerine mesai içi çalıştıkları süreler için nöbet ücretleri %50 artırımlı ödenir mi?
  2. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Geçmiş yıllara ait nöbet ücretleri

Kurumumuz da 2014 Aralık ayında 1 ay süreyle geçici olarak görevlendirilen bir personele sehven nöbet ve icap ödemesi yapılmamış. Şahıs dilekçe ile başvuru yaptı. Kontrol ettim ve ilgili ayda nöbeti var ve ödeme yapılmamış. Hastane yönetimi ödeyelim dedi ve ödenmesine dair onay yazısını bana...
  3. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Ek Paunlar

Sağlık tesisinde Acil Servis te görev yapan bir Pratisyen Tabip, döner sermaye inceleme komisyonunda görevlendirildi ise Acil Serviste çalıştığı için %20, döner sermaye inceleme komisyonunda görevlendirildiği için de % 20 yani toplamda %40 ek puan alabilir mi? Saygılar.
  4. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi TDMS (Tek Düzen Muhasebe Sistemi) Ön Muhasebe Modülü

Benim çalıştığım kurumda satın alma biriminde Ocak 2015 ten beri kullanılıyor. Aslına bakarsınız mükemmel bi uygulama. Mutemet arkadaşlardan kullanan var mı bilmiyorum.
  5. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Kenan beyin çocuğu dünyaya gelmiştir.

Kenan Bey'i ve eşini tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün.Gözünüz aydın.
  6. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Hasta sevki yapan 112 personeli yolluk ödemesi

Hocam şu ibreye ''kadrosunun bulunduğu kurum yemek ücreti kesilmiyor yataklı kurumda değil kendi dışarıda cebinden keyfi ödeyip yemek yiyorsa.buna öğle yemeği masrafı ödenmez.yada sevke gittiği kurumda yemek yediyse yine gündelik ödenmez.'' ait belge,mevzuat,kanun,dayanname :D vb. varsa...
  7. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Şoför Yolluk

Hocam kadrosu ''Hizmetli'' olan personel Ambulans şoförü olarak görevlendirildi. Bu durumda da mı ödenmez?
  8. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Şoför Yolluk

Benim kurumum da  Kadrosu Hizmetli olup '' Valilik Oluru ''ile şoförlük yapan var. Ambulans şoförlüğü ve resmi araç şoförlüğünü yerine getiriyor. Ben bu personele yolluk verebilirmiyim?
  9. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Geçmişe dönük terfi farkı bildirgesi

Hocam kusura bakmayın dediğinizi yapıyorum. Sadece Nisan seçtiğim için toplamında hata veriyor. Sadece 1 aylık tutarları gönderebilirsin diyor. ama tutarlar doğru. Gönder butonu aktif. Bu şekilde göndersem bi sıkıntı olur mu?
  10. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam Emsan-Veride şöyle bi bölüm var. '' 5510 sonrası kıst+Terfi farkı diye'' burdan indirdim keseneği .. 5510 sonrası kısttan ayırmam mı lazım terfi farkı keseneğini?
  11. Mehmet Akif ŞAHİN

Bir Personelimin kadro derecesini Mayıs 2015 döneminde say2000i'de 9/1 inden 8/3 olarak düzelttirdim. Haliyle bu personele Mayıs 2015 Genel bordroda terfi farkı hesaplandı. Hesaplamalarda hata yok. Fakat bu hesaplamalarda ki kesintilerin bildirgelerini nerden nasıl vermeliyim? Toplam 4 dönem...
  12. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi İcra kesintileri

2 tane icra dosyası olan bir personelin 1.sırada ki icra dosyasına kesinti yapılmaya başlandıysa, 2. sırada ki icra dosyasında muvafakatı yoksa bile 2 icra dosyasına da maaştan kesinti yapılır mı? Yani bir maaştan 2 icra dosyasına kesinti yapılabilmesi için illa kişinin 2.sırada ki icrasında...
  13. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

http://Forum.mutemetler.com/showthread.php?tid=1074 buyrun.
  14. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek iade

Benim personellerim 16/03/2015 te 4924 te geçtiler. Ben 15 Mart'ta 30 günlük peşin ödemelerini yapmıştım. Keseneklerini göndermediğim için 30 gün yerine 1 günlük kesenek gönderdim ve 29 günlük maaş iadesi aldım. Yani SGK ya kesenekleri tam gönder , tekrar iste yapmadım. SGK Genel Müdürlüğünden...
  15. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek iade

Maaş Keseneklerini gönderirken ''Asıl Mahiyette'' yerine ''EK Mahiyette (sadece bir dönem) den ve ''Ek Bordro Sebebi'' kısmına ''Maaş Ödeme Dönemi Değişen Personelin İlk Aya Ait Bildirimi) seçeneğini seçerek gönderseydiniz mükerrer kesenek olmazdı. Daha önce gönderdiğini mart peşin kesenekleri...
  16. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

Hocam öncelikle elinize sağlık. problem şu olmalı şimdi baktım . Sıralama da 5.grupta yer alan kurumda çalışan ve hizmet süresi 7 ay olan bir pratisyenin ilgili bölümlerde ki ''yıl'' bölümüne ''0'', ay bölümüne ''7'' yazdığımız da hesaplaması gereken brüt ücret 5.164,21 olması gerekirken 5-15...
  17. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

Paylaşılan bordroda bölge hizmet puanı, özel hizmet tazminatı oranına eklenmiş olarak hesaplanmış ve haliyle emekli kesenekleri de ona göre kesilmiş. Doğru olan sizin dedikleriniz gibi bölge hizmet puanı özel hizmet tazminatına eklenmemeli. Ben böyle yaptım yanlış oldu. Siz açıklamalarınız...
  18. Mehmet Akif ŞAHİN

konu ile ilgili forumda TKHK nun açıklaması mevcut. http://Forum.mutemetler.com/showthread.php?tid=1014
  19. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi E-Yolluk Video Sesli anlatım.

Hys de personele yolluk yapma yetkisini nerden nasıl veriyorsunuz?
  20. Mehmet Akif ŞAHİN

İlk bordromuz nur topu gibi :d. Bu kadar yapabildim. Mutlaka vardır eksiği gediği. Artık görüş yazıları, bakanlık açıklamaları, Genelgeler, Yönetmelikten bundan sonra yayınlanmaya başlanır. O zaman rayına girer diye düşünüyorum. Zaten yazdım eksiklik yanlışlık olabilir diye. Saygılar.
  21. Mehmet Akif ŞAHİN

Hazırlamış olduğum bu ödeme emri belgesini bir mutemet abimin Mal Müdürlüğü personeli ile hazılamış olduğu ve mal müdürlüğüne teslim ettiği ödeme emri belgesi örneğidir. Malum Ödeme emri belgesi düzenlenmesi ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı. Ben de Mal Müdürlüğü personelinin örnek olarak...
  22. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Sağlık Personeli Ödemeleri Hk.

Elimden geldiğince bordro üzerinde açıklamalar yapmaya çalıştım. Bordro da ödeme emri belgesinde eksiklik yanlışlık varsa burdan paylaşabilirsiniz. Uzman mutemetlerde dosyaları incelerse daha iyi sonuçlar elde ederiz. İnşallah işinize yarar bilgiler verebilmişisizdir. İyi çalışmalar.
  23. Mehmet Akif ŞAHİN

Ben yarın paylaşacağım. Paylaştığım bordro ve ödeme emri üzerinden hesaplama yapabilir veya sorularınızı buradan sorabilirsiniz. 4924 konusunda çoğu konu muallakta. HBYS den yapılan bordroyu ve HYS den yapılan ödeme emri belgesini buradan paylaşacağım. Saygılar.
  24. Mehmet Akif ŞAHİN

Hoıcam biz mart DSSÖ ve dengeyi peşin verdik. Kadrolu personel gibi . Ne yapacaz bu durum da?
  25. Mehmet Akif ŞAHİN

özetleyecek olursak , dssö ve denge peşin olarak ödeniyor. Peki kesenekleri de aynı şekilde mi gönderilecek?
  26. Mehmet Akif ŞAHİN

Ayrıca bunlardan 5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının © bendi kapsamında sigortalı bulunanlardan, 5510 sayılı Kanunun ek 3’üncü maddesi gereğince sigorta priminin işveren payı dahil tamamını kendileri ödemek kaydıyla, 209 sayılı Kanunun ek 3 üncü maddesine göre kendilerine...
  27. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Girişimsel İşlemler

http://www.tkhk.gov.tr/KBY/6/2055_girisimsel-islemler-
  28. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Girişimsel İşlemler

http://www.tkhk.gov.tr/KBY/6/2055_girisimsel-islemler- bu linkte ki ''Yeni Girişimsel İşlemler Listesi 01.01.2015'' kısmından sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
  29. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi İcra kesintisi hakkında

Kurumumuz da görev yapan ve 6 aydır başka kurumda geçici görevli personelimin maaşına uygulanan icra kesintisi geçen ay itibari ile bitti. Bittiğini ilgili icra dairesinden teyit ettirdim. Ben personele ''İcra bitti yazısı'' getirmen lazım dedim. Mal Müdürlüğü ilgili icra dosyasını kapatmak için...
  30. Mehmet Akif ŞAHİN

Tanışma bütün mutemetlere selamlar

Hoşgeldiniz.
  31. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sayılı Kanun Çalışanları

Hazırladığım bu bordroyu henüz göndermedim. Sadece HBYS den ön çalışma diyelim. Nisan ayı başlarında maaş döneminde Bordro ve Ödeme emrini paylaşacağım.
  32. Mehmet Akif ŞAHİN

Ben henüz hazırlamadım. En kısa sürede hazırlayıp buradan paylaşırım.
  33. Mehmet Akif ŞAHİN

Bu Bordro da AGİ kısıtlı olarak hesaplanmıştır.
  34. Mehmet Akif ŞAHİN

paylaşmış olduğum bu bordro da AGİ tutarları kısıtlı olarak hesaplanmayıp tam gün olarak hesaplanmış.
  35. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli sigorta girişleri

muminakgun hocamın verdiği telefon numarasının son iki rakamı 24 diye aradım bende ve muminakgun hocamın dediği gibi hallettim geçen hafta.
  36. Mehmet Akif ŞAHİN

evet hocam bir kaç güne yani nisan ayı başına kadar ÇKYS ye personelleri kaydetme ve hesaplatma görsellerini paylaşacağım.
Geri
Üst Alt