Arama sonuçlarınız

1. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Aile Sağlığı Merkezi Hemşiresi

Acil servis te görevlendirilecek hocam. İcap ücretini de Acil Servis birimi olarak hesaplayıp ödeyeceğiz?
  2. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Kesenek

Bu ay yaptığım döner sermaye personeli maaşlarında mart 2015 verdiğim kesenek bildirgesi atıyorum 500 lira. Benim hazırlayıp saymanlığa bildirdiğim kesenekler toplamı 499 lira. Benim saymanlığa bildirdiğim kesenek tutarı 499 lira. SGK ya bildirdiğim 500 lira. Bağlı bulunduğum...
  3. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Aile Sağlığı Merkezi Hemşiresi

Aile Sağlığı Merkezinde görevli hemşire Kamu Hastanelerine bağlı Devlet Hastanesinde icap nöbeti tutabilir mi? İcap Nöbet ücreti ödenir mi? Saygılar.
  4. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Sabit Ek Ödeme Oranları

Peşin Ödeme Oranlarını gösterir tablo varsa paylaşırmısınız? Örneğin kadrosu 5 olan uzman tabibin sabit ek ödeme oranı 335. Saygılar.
  5. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sayılı Kanun Çalışanları

4924 lü personel maaşlarının ÇKYS den hesaplama işlemleri hakkında ilerleyen günlerde görseller paylaşacağım.
  6. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi MAAŞ GERİ ÖDEMESİ

4924 sözleşmeli statüye geçen Paratisyen Tabiplerin 16/03/2015-14/04/2015 tarihleri arasında aldıkları mart maaşlarını iadesini almak için kişi borcu cetveli oluşturdum. Bu doktorların maaş iadelerinin her hangi bir süresi var mı? Maaş İadelerini geçiktirmeleri durumunda faiz tutarı nasıl...
  7. Mehmet Akif ŞAHİN

Genel Sekreterlikten 4924 lülere nöbet ve icap ücreti ödenmeyecek diye doktorlara bilgi verilmiş. Doğrumudur?
  8. Mehmet Akif ŞAHİN

Bende ki durumu size anlatayım. Benim personellerim 16 mart 2015 te sözleşmeliye geçtiler. Ben maaş ödemelerini 15 martta yaptığım için 1 günlük kıst maaş verdim ve 29 günlük geri aldım. Bildirge olaylarına girmiyorum . Bir haftamı aldı. 4924 lü personeller çalıştıktan sonra maaş aldıkları için...
  9. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi EKOBS GEÇİCİ GÖREVLİ SORUNU

Cevaplar da '' resim veya ekran görüntüsü '' kullanamıyor muyuz?
  10. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Görevlendirme hakkında.

Kamu hastanelerine bağlı sağlık kurumunda görev yapan (İlçe de) bir hemşire ''ile'' geçici görevle görevlendiriliyor ve ilde ki görevi il dışı nakiller. Ambulans ile il dışına nakil hasta götürüyor. İlçede ki mutemetlikten geçici görev yolluğu ücretini eksiksiz almaktadır. Yalnız geçici görevle...
  11. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi İstifa Sonrası sabit iadesi

Selweb hocam. Primleri SGK dan tahsil ederken nasıl bir yazı yazıyorsunuz ve hangi evrakları gönderiyorsunuz? Saygılar.
  12. Mehmet Akif ŞAHİN

hocam ben bildirgelerini maaş ödemiş gibi 30 günlük veriyorum ve bu bildirge tutarını şahıslardan tahsil edeceğim. 14 günlük sabit ek ödeme tutarını da tahsil edeceğim. Bizler ne kadar uğraşırsak uğraşalım ayın 15 i yerine 16 sında sözleşme imzalayan bir genel sekreterlik var. Bizleri düşünen...
  13. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam Öncelikle Allah razı olsun. Şu paragrafta ''bakanlığımızla aylık yönünden ilişiği kesilmesi durumunda'' diyor. 4924 de geçen personeller bu kapsama mı girer? Bu şekilde yapılan düzenleme nedeni ile 01 - 14 Haziran 2013 tarihleri arasına tekabül eden sabit ek ödeme tutarı...
  14. Mehmet Akif ŞAHİN

Resmi yazıyı nereden bulabilirim hocam?
  15. Mehmet Akif ŞAHİN

Hocam bunlar tıfıl. Daha 8 aylık doktorlar. Teşekkür ederim.
  16. Mehmet Akif ŞAHİN

ilk ödenen 14 gün almak gerek derken hocami hangi 14 gün?
  17. Mehmet Akif ŞAHİN

4924 lü statüsye geçiş yapan personellerin 2015 Martta ödenen Peşin Sabit Ek Ödemelerini de iade alıyormuyuz? 16/03/2015 tarihinde sözleşmeler imzaladığından dolayı kadrolu personel statüsünde 1 günlük kıst maaş yapacakmıyız?
  18. Mehmet Akif ŞAHİN

Günah benden gitti. Bildirgeleri veriyorum ve ilgililerden tahsil ediyorum. Saygılar.
  19. Mehmet Akif ŞAHİN

Genel bütçe keseneklerinden çıkarma işlemlerini maliyeye mi bildireceğiz?
  20. Mehmet Akif ŞAHİN

hocam ben iade evraklarını,( kişi borcu vs ) hazırlasam hemen geri ödemezlerse ne olacak. Yani ayın 25 ine kadar?
  21. Mehmet Akif ŞAHİN

Biraz önce Genel Sekreterlikten aradılar. 4924 lü sözleşmeliye geçiş için başvuru yapan Pratisyen tabiplerin sözleşmelerinin onaylandığını ve ÇKYS kullanıcı adı ve şifresi ile bana hesap açıldığını söylediler. Ben 4924 lü sözleşmeli statüye geçen personellere 2015 mart dönemi peşin maaş ve sabit...
  22. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Yöneticilere nöbet ve icap parası ödenir mi?

Hastanemiz Acil Servis Biriminde yeterli sayıda pratisyen tabip bulunmadığından dolayı, hastane başhekimi acil nöbeti ve icap nöbeti tutmaktadır. Hastane başhekimine nöbet ve icap nöbeti ücreti ödenir mi? Hastanemiz kamu hastaneleri birliğine bağlı. Saygılar.
  23. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi askerlik nedeni ile ücretsiz izin.

Ocak 2015 döneminde kurumumuzda görevli Diş Tabibi askerlik nedeni ile ücretsiz izne ayrıldı. Bu konuyu daha önce açmıştım ama forumda aradım bulamadım. Bu konu ile ilgili bir kaç sorun olacak. 1- SGK duyurusunda : -muvazzaf askerlik görevi nedeni ile kurumlarından aylıksız izinli...
  24. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi

Kefalet Reddiyat Tahakkuk Varakası' nı maliyeye mi gönderiyoruz. Yoksa Kefalet Sandığı Başkanlığına mı? (Ankara'ya)
  25. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi nöbet

Kadrosu belediyede bulunan, devlet hastanesi acil servis ambulansını kullanan ve kurumumuza 2014 kasım ayında geçici görevle görevlendirip nöbet tutan şoförün, 2014 kasım ayı nöbet ücreti hesaplanarak karşı kuruma gönderilmemiş. Gönderilmemiş diyorum çünkü henüz öğrendiğime göre ilgili şoför...
  26. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi hizmet birleştirme

Kurumumuz da görevli hemşire 7 ay özel hastane de çalışmış. Daha sonra kadrolu memur olarak atanarak göreve başlamış. Daha önce çalıştığı özel hastane kapanmış. Sigortası düzenli olarak yatmış. Özel hastane kapanmasına rağmen, sigorta bilgilerine bakılarak hizmet birleştirmesi yapabilir mi?
  27. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi İcra kesintisi.

Benim de icra ile ilgili bir sorum olacak. Personelin maaşından her 350 tl kesinti yapıyorum. İcra borcu 175 tl kalmış. Bu ay 175 tl kesintiyi yapacağım ilgili dosyaya. Personelin sırada bekleyen icraları var. Ben bu dosyaya 175 tl kestikten sonra sırada ki dosyaya da 175 tl kesebilirmiyim? Yani...
  28. Mehmet Akif ŞAHİN

4924 lü personellerin sözleşme onayı 15/03/2015 olarak bize bildirildi. Genel Sekreterliğe, sözleşmeli 4924' e geçecek personellerin maaşlarını 657 li personel gibi KBS' den hesaplatacakmıyız dedim. Onlar bana eskisi gibi işlem yap daha sonra kişi borcu çıkarır alırsın dedi. Bu konuda fikri...
  29. Mehmet Akif ŞAHİN

Tanışma yeni mutemet

kaç canını kurtar.
  30. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi icap hakkında

Evet hocam acil serviste nöbetçi doktorun yanında kayıt yapıyor. Ayrıca hocam idari nöbetlerle ilgili detaylı bilgilere ihtiyacım var. Teşekkür ederim. Saygılar.
  31. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi icap hakkında

Acil serviste nöbet tutan tıbbi sekreterin icapcısı olurmu? Saygılar.
  32. Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Arşivi Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası

halletim hocam. Allah razı olsun. Kolay gelsin.
  33. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 Geçiş Rehberi

4924 lü personel çalıştıktan sonra maaş alıyor. Kadrolu personel gibi değil. Yani atıyorum 25 şubatta sözleşme imzalayan personelin 25 şubat-14 mart arası ödenen peşin maaş miktarını geri alıp, tekrar 25 şubat-14 mart arası kıst maaş yapacağız gibime geliyor. Gün geçmiyor ki maaş ve ek ödeme...
  34. Mehmet Akif ŞAHİN

Çözümlendi | Kilitli 4924 ' lü personel

Dün itibari ile sözleşmeleri imzalayıp 4924 lü olmuşlar. Maaş vs hesaplamalarında ve keseneklerinde yardımcı olursanız sevinirim.
  35. Mehmet Akif ŞAHİN

İlden derken hocam? Sekreterlik mi yapacakmış maaşlarını?
  36. Mehmet Akif ŞAHİN

hayır hocam 4924 sözleşmeliye geçecek kadrolu personellerden.
  37. Mehmet Akif ŞAHİN

http://www.tkhk.gov.tr/2487_4924-sayili-kanuna-g
  38. Mehmet Akif ŞAHİN

Hastanemiz de görevli 657 kadrolu prt.doktorlar 4924 lü sözleşmeli personel olmak için genel sekreterliğe dilekçe verdiler ve muhtemelen mart maaşlarını 4924 statüsünden alacaklar. 657 Kadrolu personelin 4924 statüsüne geçmesi sonucunda en baştan başlayarak ne gibi işlemler yapılır? 1-İşe...
  39. Mehmet Akif ŞAHİN

Peki hocam kefalet cüzdanı nedir? Yani Halil hocamın paylaştığı açıklama kefalet cüzdanına kayıtlar yapılacak diyor. Nasıl bir şeydir bu cüzdan? Ortada cüzdan yok. Maliyedemi olması lazım?
  40. Mehmet Akif ŞAHİN

Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda evrakları hazırladım. Fakat Hem taşınır kayıt kontrol yetkililerine hem maliyeye sordum ve Kefalet cüzdan numarası yok diyorlar. Mal Müdürlüğü cüzdan numarası yerine artık T.C no var dedi. Kefalet cüzdan numarası yerine tc kimlik noları yazsam bi sorun...
Geri
Üst Alt