Arama sonuçlarınız

1. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Röntgen Ve Laboratuar Kısmı Süreli Çalışması

bizim bu iki birim aksam mesai sonrası sadece acile hizmet veriyor
  2. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Röntgen Ve Laboratuar Kısmı Süreli Çalışması

aynı sorun bizdede vardı bu yazının 6. maddesinin a bendine göre işlem yapın denildi. Bahsedilen maddeye göre işlem yapınca personel teşvik ek ödemede hak kaybına uğruyor. Bizim hastanede röntgen ve laboratuvar tek aksam mesai sonrası acile hizmet veriyor bu iki birim. Yazıya göre işlem yapınca...
  3. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Geçen Işçiye Kıdem Tazminatı Kim Ödeyecek

Kamuda görev yapan ve emekli olan taşeron işçiye kıdem tazminatını taşeron firmamı ödeyecek yok çalıştığı kamu kurumumu
  4. ismailsahin

Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

İşçi maaşları zam oranı ne oldu onlara ne kadar zam uygulanacak :)
  5. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 2021 Aralık Enflasyonu Ve 2022 Ocak Maaş Katsayı Ne Olacak?

teşekkür ederim hocam elinize emeğinize sağlık
  6. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 2021 Aralık Enflasyonu Ve 2022 Ocak Maaş Katsayı Ne Olacak?

hesaplama şeklini müsait bir zamanınızda anlatırsanız cok iyi olur öğrenmiş oluruz
  7. ismailsahin

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

TİS Farklarında bildirgeyi dün yetistiremedik bugunde v1 den giriş yapalım dedik süreniz dolmuştur diye uyarı verdi şimdi ne yapmamız lazım cezayı yedik mi
  8. ismailsahin

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

hocam elinize emeğinize sağlık bu excel çok iyi FAZLA ÇALIŞMA ÜCRETİ FARKI (GÜNDÜZ) ve FAZLA ÇALIŞMA ÜCRETİ FARKI (GECE) sütunlarına formul atamadım yardımcı olabilirmisiniz
  9. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Engelli Kadrosuyla Işe Başlayan Memurun Engelli Indirimi Için Maliyeye Evrak Vermesine Gerek Var Mı

engelli kadrosuyla işe başlayan memurun engelli indirimi için maliyeye evrak vermesine gerek var mı
  10. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Sigortalı İşe Giriş Ve İşten Ayrılış Bildirgesi Şifre Işlemleri

hocam Sigortalı Tescil 4/c uygulamasına ait şifreyi kaybettik
  11. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Sigortalı İşe Giriş Ve İşten Ayrılış Bildirgesi Şifre Işlemleri

Sigortalı (Memur 4/C) İşe Giriş ve İşten Ayrılış Bildirgesi yaptığımız sicil numarasına ait şifreyi kaybettik yeni şifreyi nasıl alabiliriz
  12. ismailsahin

Mutemet Arşivi Arttırımlı Nöbet Ücretinin Geri Alınması Ve Sigortaların Mahsubu

4B Sözleşmeli personelden sgk kesintisi oluyor bu kesilen miktarı sgk dan mı kişiden mi isteyecegiz
  13. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 2021 Şubat Ayı Güncellenen Ziraat Bankası Maaş Gönderme dosyası Text Makro Hatası

Dediğiniz gibi yaptım ama yine hata veriyor ödeme tahsilat kodunu değiştirince 1613562561
  14. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 2021 Şubat Ayı Güncellenen Ziraat Bankası Maaş Gönderme dosyası Text Makro Hatası

teşekkür ederim tuğrul bey, geçen maaşlarda eski formatta 5 koduyla gönderdik maaşları personelden eft ücreti kesilmiş
  15. ismailsahin

ödeme tarihini düzelttiğim zamanda hata veriyor, ödeme tahsilat neden kodunda değişiklik yapınca hata veriyor
  16. ismailsahin

İyi günler herkese iyi çalışmalar. ziraat bankası TEXT formatında ödeme kodlarında değişiklik olmuş. Yeni kodların olduğu formatı indirdim ama ödeme kodunu seçince hata veriyor. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim yada düzeltme imkanı olan varmı
  17. ismailsahin

Programlar DSS Maaş Hesaplama (5510 S.K.)

Elinize emeğinize sağlık program çok kullanışı ve güzel ama bölge tazminatını nasıl ekleyebiliriz
  18. ismailsahin

Mutemet Arşivi 696 khk ve Sürekli İşçiLerin Günlük Yevmiyeleri

tekn,k servise zam nasıl uygulanak onların yevmiyeler 15,55 bunu asgari ücrete mi çekip zammı öylemi uygulayacağız, yoksa 15,55 e enflasyon farkını verince 121,75 yapıyor asgari ücreti geçiyor bu şekilmi uygulayacağız
  19. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçinin yeni işyeri dosyasına nakli ve işten ayrılış bildirgesi

Muhtasar ile 696 khk lı işçilerin bildirgelerini yaptık, yeni sicil no ile verdiğimiz 14 günlük bildirgeler sgk v2 ye düşmedi sebebi ne olabilir
  20. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli Pratisyen Hekim İcap Nöbeti Ödemesi.

bizim hekimlerde adli hekei mesaj gittikten sonra farkettim kusura bakmayın . Yazı için tekrar teşekkür ederim :)
  21. ismailsahin

Mutemet Arşivi Geçmişe Dönük Çocuk Parası Ödemesine ait Bordro

ayrı bordro yapmak yerine kbs de maaşa eklesek olmaz mı böyle durumda
  22. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Kesenekler 4/B Sözleşmelilerin Modülüne düşüyor

4924'ün keseneğini yaparken 5510 sonrasına tabi olanların keseneği mal müdürlüğünün siteminde 4b sözleşmeli personel ile aynı yere düşüyor 5510 öncesinin keseneği 657 kadroluların olduğu yere düşüyor bunun sebebi nedir son 3 aydır bu şekilde oluyor
  23. ismailsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli personel Maaş Programı Varmı?

elinize emeğinize sağlık ben tüm personel bilgilerini girdim hesaplama işlemini nerden yapacagız bordroda herşey sıfır gözüküyor
  24. ismailsahin

tuğrul bey size zahmet olacak verileri girip programı test etme imkanınız varmı
  25. ismailsahin

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/maas-hesaplama-ve-diger-unsurlara-ait-programlar.9636/ burda 4924 maaş hesaplama programı var ben indirdim ama kullanamadım tuğrul bey veri girmek isteyince şifre istiyor
  26. ismailsahin

forumda bir program var ama oda şifre istiyor
  27. ismailsahin

Mutemet Arşivi KBS PERSONEL ÖDEMELERİNE İLİŞKİN DUYURU (SIRA NO 7)

tüm maaşları yaptım sadece 657 muhasebeye gönder kaldı ayın sonuna kalırsa kesin sistem hata verir :)
  28. ismailsahin

Mutemet Arşivi Dernekleşme Ve Akabinde Sendikalaşma

Arkadaşım şu anda memur sendikalarından ne kadar uzak durursan o kadar iyi olur :)
  29. ismailsahin

Mutemet Arşivi 9 gün bayram tatili araya girerse haziran maaşları ne zaman yapılır (2019 Haziran)

10 ocakta işbaşı yapacagız maaşların yapılması için gereken süre var erken yaptırmazlar
Geri
Üst Alt