Arama sonuçlarınız

1. Ali Nakkaş

Görüş Yazıları Bünyesinde "özel eğitim sınıfı" bulunan normal okul yöneticileri temininde güçlük zammı alır mı.

Bünyesinde "özel eğitim sınıfı" bulunan normal okul yöneticileri 250 puan temininde güçlük zammı alınacağına dair bakanlık görüşü ilişiktedir.
  2. Ali Nakkaş

Görüş Yazıları Diğer Görevlerden dolayı Tahakkuk edilen brüt Ücretin Vergi Matrahına İlave edilmesi

Arkadaşlar gelir vergisi matrahının birleştirilmesi hakkındaki MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün yazısı ektedir.
  3. Ali Nakkaş

Programlar Yasal Faizli Yolluk Hesaplama Programları (Anonim)

Bu proğram, Tüm okul ve kurumlarımızın personel atamalarında yapılacak olan sürekli görev yolluğu hesaplamasını yapmak için hazırlarmıştır. 1-Sürekli görev yolluğunu mevzuata uygun bir şekilde yapmak için Harcırah Kanununu okuyup, proğrama eklemiş olduğum görüş yazılarını incelemenizi...
  4. Ali Nakkaş

Mutemet Arşivi Bütçe Gideri ve Yıl Sonu İşlemleri

Arkadaşlar 2018 Mali Yılı bütçe gideri ve yıl sonu işlemlerine ait genelge yayımlandı. Bilgilerinize sunulur.
  5. Ali Nakkaş

Kaynaklara Taşındı Sürekli Görev Yolluğu Ve Emekli Yolluğu Programı

Arkadaşlar yararlı olur amacıyla programı gönderiyorum.
  6. Ali Nakkaş

Çözümlendi | Kilitli Personel Bildirimi

Arkadaşlar 4/B personel maaşlarını hesaplattım istediğim tüm belgeler düzenli çıkıyor. Personel bildiriminde bu ay içinde çıkan personel şeklinde çıkıyor. Bildirim ektedir. Düzeltilmesi için ne yapmalıyım.
  7. Ali Nakkaş

Kaynaklara Taşındı Avukat Fatura | Yargı Giderleri Hesaplama Programı

Yargı gideri hesaplama cetveli ilişiktedir. Umarım işinize yarar.
  8. Ali Nakkaş

Kaynaklara Taşındı Aylıktan Kesme Ceza Hesaplama Programı (1/30)

Arkadaşlar aylıktan ceza kesme ile ilgili yapmış olduğum hesaplama programı ilişiktedir. işinize yarayabilir.
Geri
Üst Alt