Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Halkbank DTO Şablonu

Mail atabilirim.
  2. Çözümlendi | Kilitli 04/01/2020 de Ücretsiz İzni Başlayan Personel 14 Günlük Fark

Manuel hesaplayıp mys den ödemek gerekiyor galiba. Bende de 2 günlük fark alması gereken personel var manuel hesapladım mys den ödeyeceğim.
  3. Çözümlendi | Kilitli Naklen Gelen Personel 14 Günlük Fark

Naklen bizim kuruma gelen personel 13 ocak ta göreve başladı.Aralık maaşını eski kurumundan aldı.Ancak ben yanlışlıkla 14 günlük maaş işlemleri ekranından bize aktardım. Fark ödemesini bizim yapmamız doğru olur mu? Yoksa ben naklen geçmeye alıp eski kurumumu yapacak fark maaşı?
  4. Çözümlendi | Kilitli ÜCRETSİZ İZİN DÖNÜŞÜ 14 GÜNLÜK FARK

14 günlük maaş işlemleri maaş bilgi girişi ekranında ilgili personelin işlem kodu aylıksız izinde gss kesilir seçili olduğundan gss farkı hesaplıyor olabilir.
  5. Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

Muhtasar prim hizmet beyannamesi başlayınca MYS de işçiler için ayrı ayrı (temizlik, güvenlik vb.) ödeme emri belgesi düzenleme işi kalkar mı acaba?
  6. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Fazla Mesai Ücreti

Tuğrul Bey teşekkür ederim.İyi günler.
  7. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Fazla Mesai Ücreti

Pazartesiden Cumaya 5 gün, günde 9 saat çalışıyor. Böylelikle haftalık 45 saati doldurmuş oluyor. Tuğrul Bey bu durum çok sık oluyor. Maaşları hesaplayıp teslim ediyorum sonra işçiye fazla çalıştırma yapıyorlar. Her ay bu şekilde ayrı bir fazla mesai bordrosu düzenleyip ödememiz mi gerekir...
  8. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Fazla Mesai Ücreti

Bir işçimiz 14 Aralık Cumartesi günü 10 saat fazla mesai çalışması yaptı. Biz 10 Aralık ta maaşları hesaplayıp muhasebeye teslim ettik ve ayın 15 inde maaş ödendiği için bu fazla mesai çalışmasını ödeyemedik. 15 Aralık-14 Ocak dönemi içerisinde bu fazla çalışmanın ücretini ödeyebilir miyiz? Bir...
  9. Çözümlendi | Kilitli Askere gidecek Personelin SGK ve Alacak hesaplama Cetveli(5510)

Toplu gönderdiğiniz kesenek bildirimini iptal edip bu personeli 15 gün olarak bildirebilirsiniz. Ayrıca muhasebeye bir yazıyla fazla hesaplanan 15 günlük keseneklerin hazineye gelir olarak kaydedilmesini isteyin, tabi muhasebe hepsini göndermemişse.
  10. Mutemet Arşivi 2019 Sağlık Bakanlığı Promosyon Anlaşması

Toplam kaç personel için yapıldı.
  11. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinden Dönen Personel GSS Primi

28 Eylül de askere gitmek üzere ücretsiz izne ayrılan 5510 sonrası personelim 21 ekim pazartesi göreve başlayacak. Ekim maaş döneminde 30 günlük gss primi hesaplamıştım. Kesenek sisteminde Ekim ayı için göreve başladığı güne kadar olan 6 gün için gss bildiriminde bulunsam kalan 24 günlük tutarı...
  12. Editörün Seçimi Giyecek Yardımı 2019

Bir personelimiz doğum sonrası analık izninde, bir başka personelimiz de haziran ayından itibaren aylıksız izne ayrıldı.Bunlara giyecek yardımı ödenir mi?
  13. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İlave Tediye Tahsili ve SSK Primleri Uygulanması

Bayram tatilinde puantajda çalıştı gösterilmiş ama rapor alarak çalışmayan işçimize fazla ödenen tatil mesaisi için de aynı işlemi yapabilir miyiz?
  14. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliğinde Maaş

Cevaplarınız için teşekkürler.
  15. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliğinde Maaş

Hüseyin Bey atama onayında 68-b maddesi bulunmuyor. 36-A/11, 45, 67, 76 ve Ek-41 nci maddelere göre atama yapılmış. Bu durumda eylül maaşını uzman yardımcısı olarak ödeyip 18.09.2019-14.10.2019 arasına fark ödemesi yapmamam mı gerekir?
  16. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliğinde Maaş

Gerçekleştirme görevlimiz göreve başladığı tarihten sonraki ilk ay başından itibaren uzman maaşı alabilir diye ısrar ettiği için tereddütte kaldım.
  17. Mutemet Arşivi SGK İşyeri Tescil Açılması (Online)

Kurum yetkilisi e devletten onay yaptıktan sonra e bildirge şifresi geliyor kullanıcıya. Typ ler için dosya açtırdığımda böyle yapmıştım.
  18. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliğinde Maaş

Arkadaşlar daha önce bu konuyla ilgili soru sormuş ve cevap almıştım. Bu sefer farklı bir durumdan dolayı tereddütte kaldım. Eski kurumunda İl Göç Uzman Yardımcısı olarak görev yapmakta iken 28.08.2019 tarihli atama onayı ile İl Göç Uzmanı olarak bizim kurumumuza atanan personel eski kurumundan...
  19. Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Personel Maaşı

Kesenek sistemine 7 gün olarak girdim kontrol için bi hata vermedi. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  20. Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Personel Maaşı

Maaş hesaplanmayan koduna aldığımda bordro girişi kısmında bu personel çıkmıyor. Askere gitme seçersem de personel bildirimi dökümünde ayrılan personel olarak gözüküyor. Benim seçtiğim kodla hesaplama yaptırınca 30 günlük gss hesapladı. Ben bordro girişinden 17 günlük olarak düzelttim. Yine...
  21. Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Personel Maaşı

Hüseyin bey SGK ile görüştüm. Aylıksız izinde olduğu günlerin Gss primlerini tam ödeyin dediler.
  22. Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Personel Maaşı

Hüseyin bey, aylıksız izinde olduğu 17 günün %12 gss primini kesenek sisteminden gönderirken durum kodunu yine A olarak seçmemiz gerekir mi? 13 günlük 2/3 maaşın keseneğini gönderirken ayrılış tarihi ve ayrılış nedeni girmem gerekiyor mu?
  23. Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Personel Maaşı

Hüseyin bey cevabınız için çok teşekkür ederim. Kbs de açıktaki personel aylıksız izinli diye bir işlem kodu var. Onu seçip hesaplattığımda tam ay %12 gss yi yarım hesapladı. Bende o mantıkla 17 günü yarım hesapladım.Ama sizin dediğiniz gibi yapmak en doğrusu bence de. 13 günlük 2/3 maaşı...
  24. Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Personel Maaşı

Açıktaki personelimiz 28 eylülde askere gideceği için eylül ayına 13 günlük maaş ödememiz gerekiyor. Yaptığım işlemler 1- KBS işlem kodunu açıktaki personel(aylıksız izinli gssp kesilir) seçtim. 2- KBS nin hesapladığı 30 günlük GSS yi 17 gün olarak bordro girişinden düzelttim.(aylıksız izinli...
  25. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Maaş Farkı

Konu anlaşılmıştır. Teşekkürler Mehmet Bey.
  26. Çözümlendi | Kilitli Açıktaki Personel Kıst Maaş

çözümlendi teşekkürler.
  27. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Maaş Farkı

Hüseyin Bey, il göç uzman yardımcısıyken uzman olan bir başka personelimiz de başka bir ile atandı. Ancak 15 eylül maaşını bizden alıp daha sonra ayrılış yapacak. Bu personele yine uzman yardımcısı maaşımı ödememiz gerekir. Uzman maaşını yeni görev yerinde göreve başladıktan sonra mı alabilir?
  28. Çözümlendi | Kilitli Açıktaki Personel Kıst Maaş

Açıkta olan personelimiz 28 Eylülde askere gitmek üzere ücretsiz izne ayrılacak. Bu personele 13 günlük maaş ödemesi yapmamız gerekiyor.Bunun ödemesini KBS den nasıl yapabilirim? Kesenekte de 6,5 gün olarak mı bildirilecek?
  29. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Maaş Farkı

Teşekkürler Hüseyin bey.
  30. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Maaş Farkı

Hüseyin bey, 657 sayılı kanun 36-A/11, 45, 67, 76 ve ek 41. maddelerine istinaden atama yapılmış. Bu durumda fark ödemesi yapılmaması gerekir.
  31. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Maaş Farkı

Kurumumuzda 5510 sonrası il göç uzman yardımcısı olan personelimiz yeterlilik sınavını kazanarak il göç uzmanı oldu. Ataması yine bizim kuruma yapıldı. Atama tarihi 26.08.2019. Bu personele 26 Ağustos-14 Eylül arası ‘unvanı değiştiği için’ maaş farkı ödemelimiyiz? Yoksa 15 Eylül maaşından...
  32. Çözümlendi | Kilitli Hac nedeniyle ücretsiz izinli personele gss primi

5510 sonrası personelimiz yasal izinlerini kullandıktan sonra, toplu sözleşme hükümlerinden faydalanarak hac nedeniyle ücretsiz izne ayrıldı. Bu personelimiz için gss primi ödememiz gerekir mi?
  33. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük terfi farkında baz alınacak tarih

5510 sonrası personel Hüseyin Bey. Yeni derece kademeye göre kıst maaşı manuel li hesaplamam gerekiyor. Bide bu personele temmuz ayında bakmakla yükümlüsü olduğundan gss primi ödemiştik.
  34. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük terfi farkında baz alınacak tarih

Hüseyin Bey aynı durum bende var yanlış yapmamak adına size danışmak istedim. Personelin terfi geçerlilik tarihi 24.06.2019 (6/2 den 6/3 oldu.) 29.06.2019 da askere gitmek üzere ücretsiz izne ayrıldı. 22.07.2019 tarihinde göreve başladı. Terfiyi 15.08.2019 tarihinden geçerli olacak şekilde mi...
  35. Çözümlendi | Kilitli Açıktan Dönen Personel Katsayı Bildirimi

5510 sonrası personelimiz 2018 Şubat-2019 temmuz arası açıktaydı. Bu süre boyunca üç defa (2018 temmuz, 2019 Ocak ve Temmuz) 14 günlük katsayı farkı ödedik. Şimdi 1/3 maaş ödemesini yaparken bu katsayı farklarının 1/2 keseneklerini, kesenek sisteminden nasıl bildirmemiz gerekiyor?
  36. Çözümlendi | Kilitli 803 hata kodu

Yanlış hatırlamıyorsam 803 hata kodu aynı döneme iki farklı bildirge göndermeye çalışınca çıkan hata kodu. Daha önce 15 haziran maaşınızın kesenekleri asıl mahiyette olarak gönderildi. Şimdi 8 temmuz sonrası için yine haziran dönemine kesenek gönderince hata veriyor olmalı. Ek mahiyette, bir...
Geri
Üst Alt