Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mirza Mirzabey kullanıcı adlı üyemiz 5434 Maaş ve Sabit Dışı Ek Ödeme bir arada Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Vergi Dilimleri ve Sendika Revize
Güncellemenin devamını inceleyin...
gelir v 15 198000
gelir v 20 414000
gelir v 27 1505000
gelir v 35 5396000
L32 Hücresini düzeltmemişim. Lütfen elle bu rakamları giriniz. Kusura bakmayın.
Hayırlı çalışmalar diliyorum.
Kaynak sahibi Mirza Mirzabey kullanıcı adlı üyemiz 5434 Maaş ve Sabit Dışı Ek Ödeme bir arada Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
2026 Yılı güncellenmiştir
Mirza Mirzabey Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
5510 Maaş Ve Sabit Dışı Ek Ödeme (Performans) Bir Arada - .
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Mirza Mirzabey kullanıcı adlı kişi 5434 Maaş ve Sabit Dışı Ek Ödeme (Performans) bir arada Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
5434 memur maaşı ve performans ek ödeme bir arada
Mirza Mirzabey kullanıcı adlı kişi Sabit Dışı Ek Ödeme (Performans) Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
SABİT DIŞI EK ÖDEMESİ (PERFORMANS)
1 - 15 ocak arası, 1 - 15 temmuz arası katsayı farklarından oluşan 5510 ve 5434 tabi memur alacak hesaplama programıdır . Programda sadece sarı kısımları doldurunuz
14 günlük maaş farkları hesaplama - 5434 ve 5510 uyumlu 14 günlük maaş farkı
birim performans puanlarının linki
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/02/20220203-3-1.pdf
KADRO UNVAN KATSAYLARI LİNKİ
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/02/20220203-3-1.pdf
Mirza Mirzabey kullanıcı adlı kişi 5434-5510 EMEKLİ MAAŞ VE İKRAMİYE HESAPLAMASI Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
4C EMEKLİ MAAŞ VE İKRAMİYESİ 2
4C EMEKLİ MAAŞ VE İKRAMİYE HESAPLAMASI - 5434 VE 5510 UYUMLU
Tuğrul Bey, emekli maaş ve ikramiye konusunda haklısınız...kırmızı ile belirttiğim kısım şu an için doğru olmasına rağmen emsali yok (emekli olan yok)...Ama diğer kısımlar aldıkları maaş konusunda, azmı, çokmu alıyoruz karanlık noktasını tam aydınlatıyor ve bire bir tutuyor..Emekli maaş ve...
5510 Tabi Memur Emekli Maaş ve İkramiye Hesaplama Programı - 5510 Tabi Memur Emekli Maaş ve İkramiye Hesaplama Programı
Günlük Faiz Hesaplama ve Faydalı Programlar - Kişi borcunu günlük hesaplayan programdır. Görev sonu, ücretsiz izin, benzeri programlar
https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-34806/ek-odeme-ve-mali-isler.html
bu sitede ek ödeme tablolarını takip ederek, rakamlar bulunabilir. İyi çalışmalar dilerim
5434 Tabi Memur Emekli Maaş ve İkramiye Hesaplama Programı - 5434 Tabi Memur Emekli Maaş ve İkramiye Hesaplama Programı
Sgk 4/A İşçisi Emekli Maaşı Hesaplama - Sgk 4A Işçisi Emekli Maaşı Hesaplama
Sabit Dışı Ek Ödeme (Performans) Hesaplama Programı - Sabit Dışı Ek Ödeme (Performans) Hesaplama Programı
H.Tuğrul SÜMER hediyemdir.
Tuğrul bey bir excel çalışması vardı bu konuda.. Bu exceli kaç günür güncellemeye çözmeye çalışıyordum...Tam hazır degil ama size faydası olur inşaallah.. gönderiyorum..
Ben mutemet degilim ama şartlar beni bu kulvara soktu. Bilirsiniz, 6191 sayılı kanunla kurumlara dağıtılan asker...
Tuğrul bey soruyu tam soramadım haklısınız. Sgk 4a özel (asgari ücretle çalışan) birisi, gün sayısını bitirip emekli olduğu zaman, 19..- 1999 birinci dönem, 2000 – 2007 ikinci dönem, 2008 ve sonrası üçüncü dönem dir. Bu üç dönem aylıkları hesaplanır ve toplanır ve günümüze intibakları...