Arama sonuçlarınız

1. Tolga

Çözümlendi | Kilitli Kbs Fiili Hizmet Hesaplatılması Ve Emsan Txt Oluşturma Nasıl Yapılır?

Herkese kolaylıklar diliyorum, 657 memurlarımızın fiili hizmetlerini hastanemizin sbys programından yaparak mys ile ödeme emri oluşturuyoruz. Önümüzdeki ay KBS üzerinden yapmayı düşünüyorum. Eylül 2021 için bir deneme yaparak hesaplattım fakat emsan txt dosyası oluşmadı. Harcama yetkilisine...
  2. Tolga

Çözümlendi | Kilitli Sehven Unutulan Gece Mesaisi Ödemesi Için Dayanak?

Arkadaşlar kolay gelsin. Sehven ödeme yapılmayan gece mesaisini müteakip ay ödeyeceğiz. Fakat personel İl Md.ne şikayet etmiş. Sehven ödenmeyen ücretin müteakip ay ödenebileceğine dair bir yazı vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım. Hatırlayan varmı acaba?
  3. Tolga

Çözümlendi | Kilitli E-bildirge Verirken Sigortalının Toplam Tutarı Uyarısı

Herkese kolay gelsin. Bildirge verirken bir sorun yaşıyorum. SGK’ya gittim görüştüm. 3 kişi uğraştı çözemediler. 15 Ocak – 12 Şubat = Doğum Sonrası Analık İzni (29 Gün İstirahat) 13 – 14 Şubat Yarım Çalışma Ödeneği (1 gün biz, 1 gün işkur ödeyecek ve prim yatıracak) 1 Gün Ücreti :116,02 Ocak...
  4. Tolga

Çözümlendi | Kilitli Disiplin Kurulu Kararı İle İşten Çıkışta Kıdem Tazminatı Ödenir mi?

696 KHK Sürekli İşçi personelimiz Disiplin Ceza Cetveli 18. Madde 2. defa kavga çıkarmaktan işten çıkış cezası verilerek iş akdi feshedildi. SGK Çıkışını 26 nolu koddan (Disiplin Kurulu Kararı ile fesih) yaptım. İnternette yaptığım araştırmalarda İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve ihbar...
  5. Tolga

Çözümlendi | Kilitli 696 KHK Sürekli İşçi Hapis Cezası nedeni ile Çıkış Verilmesi

Özet olarak personelin mahkemesi kadroya geçtikten sonra sonuçlanmış ve hapis cezası almış, fakat denetimli serbestlik ile halen kurumumuzda çalışıyordu. İl Sağlık Md. mahkeme kararını isteyip böyle bir cevap gönderdi. Personel birimi çıkışını hazırlıyor. ? Sgk çıkışı için mantıklı gelen Kod:27...
  6. Tolga

Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi (696 KHK) Uzun dönem askerlik ile ilgili

Eski konulara baktığımda bedelli askerlikte çıkış yapmayıp ücretsiz izin göstereceğimizde hemfikiriz galiba. Ama İşçi 12 ay uzun dönem askere gidecek. Sevk tarihi 25.04.2019. Şimdi bu arkadaş için il sağlık 12 ay boyunca ücretsiz izin göstermemiz yorumu yaptı. Ama Toplu iş sözleşmesinde böyle...
  7. Tolga

Çözümlendi | Kilitli Çkys Yevmiye Kesme Cezası

Çkys de 1 gün yevmiye cezası kesmem gerekiyor. İşçinin devamsızlığı yok. Bildiğim kadarıyla Sgk tam yatması gerekiyor. Ayrıca brüt günlükten kesintiler olduktan sonra net ele geçeni ÇSGB hesabına aktarmam gerekiyormuş. Daha önce ceza uygulayan varsa örnek gönderirseniz yada bilgi verirseniz...
  8. Tolga

Kaynaklara Taşındı Sürekli Işçi Puantaj Örneği | Hastane

Hastane Puantaj Örneği
Geri
Üst Alt