Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

mrb arkadaşlar bende bi tane uzaktan eğitim okuyan stajyer öğrenci var o öğrenciye staj ücreti ödeniyor mu onunla ilgili daha önce açıköğretim yazısı var ödenmeyeceğine dair uzaktan eğitimde aynı kategoriye giriyor mu konu hakkında bilgi olan arkadaşlar var mı Teşekkür ederim
  2. Çözümlendi | Kilitli 2019 Yaz Stajyer Öğrencilerine Ödeme Yapılırmı?

Mrb arkadaşlar 2019 yaz stajı ödemeleri yapılıyor mu yapılıyorsa Bakanlığın yazısı mevcut mu
  3. Çözümlendi | Kilitli Sosyal Çalışma Programı Kapsamında İş Kur İşçileri

Slm arkadaşlar sosyal çalışma programı (sçp) işkur tarafın haftalık üç günlük ve 08 temmuz-30 eylül arasında üniversite öğrencileri çalışacaklar bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar mı sgk işlemleri ve maaş konusunda teşekkür ederim
  4. Çözümlendi | Kilitli TDMS Stajyer Öğrenci Ödemesi

Kolay gelsin arkadaslar 2019 yılı stajyer öğrenci ödemesi tdms den yapılacakmış ama tdms de nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası tdms kullanmayı bilmiyorum resimli anlatım var mı teşekkür ederim
  5. Çözümlendi | Kilitli vhki iller arası tayin dönemi

Mrb arkadaşlar ben il sağlık müdürlüğünde vhki olarak görev yapıyorum ama memleketime tayin olmak istiyorum hangi dönemler tayin açılıyor kasım ayında 2 yılım dolunuyor bu konu nasıl bir yo izlemeliyim Teşekkür ederim.
  6. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrencilerle ilgili 15 Ağustos 2018 kararnamesi

Mrb arkadaşlar bunu anlamadım ?
  7. Çözümlendi | Kilitli İlamli icra takibi stajyer öğrenci

Mrb arkadaşlar bi konuda sizden yardım isteyecem bir öğrencinin 2016-2017 dönemi stajyer ücreti için mahkeme kararı geldi fakat 2018 mart ayın bu öğrenci dilekçe verip staj ücreti ödemesini yaptım mahkemenin vermiş olduğu ücret ile benim ödemiş olduğum ücret bayağı bi fark var yani şuan bunu ne...
  8. Çözümlendi | Kilitli Staj İle İlgili Görüş Yazısına Ne Yazmam Gerekiyor?

Mrb arkadaşlar bu yazı ile ilgili ne yapmam gerekiyor hastaneden il sağlık müdürlüğünden görüş yazısı isteniliyor nasıl bi cvp yazmalıyım hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz
  9. Çözümlendi | Kilitli Stajyer öğrenciden rapor kesintisi yapılır mı

Merhaba arkadaşlar stajyer öğrencilerin bir ay içinde 6 günlük rapor kullanılmiştır buna tam mı ödenir yoksa 6 günlük eksik mi ödenir Teşekkür ederim
  10. Mutemet Arşivi mys

Arkadaşlar yeni harcama yönetim sisteminden bi şey anlayan var mi test amaçlı bi şifre aldım hiç bir şey anlamadım görüşlerinizi alabilirmiyim
  11. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli uzman maaşı

mrb arkadaşlar malumunuz biliyosunuz il sağlık müdürlüğünde yeni sözleşmeli uzmanlar alındı bunları maaşları nasıl yapılıyor elinizde bi örnek varmı teşekkürler
  12. Mutemet Arşivi aile bildirim formu

Mrb arkadaşlar aile bildirim formunu kurumda çalışan personel doldurma zorunlu mu yoksa serbest çalışan eşi tarafından doldurulsa olmaz mı
Geri
Üst Alt