Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Ödeme yapılıyor mu hocam mevcut bi yazı var mı
  2. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Okul eğitimini uzaktan eğitimi okuyor fakat stajı kurumda fiili olarak yapıyor stajı iş yerinde yapıyor hocam
  3. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Şuan fiili olarak staj yapmaktadır kurum da hastalık veya iş kazası geçirme olası bi ihtimal değil mi hocam
  4. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Yukarıdaki yazıya göre ödeme yapılmıyor Örgün Eğitim olmadığı için
  5. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Süleyman bey şuan stajı devam ediyor 9 ağustosta stajı bitiyor. Onay dediğiniz kurumun staja alınması kabul etmiş oluyor dimi hocam
  6. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

mrb arkadaşlar bende bi tane uzaktan eğitim okuyan stajyer öğrenci var o öğrenciye staj ücreti ödeniyor mu onunla ilgili daha önce açıköğretim yazısı var ödenmeyeceğine dair uzaktan eğitimde aynı kategoriye giriyor mu konu hakkında bilgi olan arkadaşlar var mı Teşekkür ederim
  7. Çözümlendi | Kilitli 2019 Yaz Stajyer Öğrencilerine Ödeme Yapılırmı?

Muhasebe yetkilisi yaz stajı ödeneceğine dair yazı istiyor vermiş olduğunuz yazı yeterli oluyor mu hocam
  8. Çözümlendi | Kilitli 2019 Yaz Stajyer Öğrencilerine Ödeme Yapılırmı?

Mrb arkadaşlar 2019 yaz stajı ödemeleri yapılıyor mu yapılıyorsa Bakanlığın yazısı mevcut mu
  9. Çözümlendi | Kilitli Sosyal Çalışma Programı Kapsamında İş Kur İşçileri

maalesef bu işi ilk defa yapıyorum ve kurumda yardımcı olan da yok sgk tescili de yok temmuz 8 de başlayacaklar bildiğin tek şey bu
  10. Çözümlendi | Kilitli Sosyal Çalışma Programı Kapsamında İş Kur İşçileri

Slm arkadaşlar sosyal çalışma programı (sçp) işkur tarafın haftalık üç günlük ve 08 temmuz-30 eylül arasında üniversite öğrencileri çalışacaklar bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar mı sgk işlemleri ve maaş konusunda teşekkür ederim
  11. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Maaş Dönemleri

devem-devamsızlık çizelgesinde belirtilen günler için sadece ödeme yapıyorum
  12. Çözümlendi | Kilitli TDMS Stajyer Öğrenci Ödemesi

Bende direndim ama fayda etmedi hocam ya
  13. Çözümlendi | Kilitli TDMS Stajyer Öğrenci Ödemesi

Kolay gelsin arkadaslar 2019 yılı stajyer öğrenci ödemesi tdms den yapılacakmış ama tdms de nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası tdms kullanmayı bilmiyorum resimli anlatım var mı teşekkür ederim
  14. Çözümlendi | Kilitli vhki iller arası tayin dönemi

Mrb arkadaşlar ben il sağlık müdürlüğünde vhki olarak görev yapıyorum ama memleketime tayin olmak istiyorum hangi dönemler tayin açılıyor kasım ayında 2 yılım dolunuyor bu konu nasıl bir yo izlemeliyim Teşekkür ederim.
  15. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrencilerle ilgili 15 Ağustos 2018 kararnamesi

Mrb arkadaşlar bunu anlamadım ?
  16. Çözümlendi | Kilitli İlamli icra takibi stajyer öğrenci

Bu duruma göre öğrenciye fazla para ödemişim onu geri mi isteyecem
  17. Çözümlendi | Kilitli İlamli icra takibi stajyer öğrenci

Hocam ben fazla ödeme yapmışım Mahkeme 10 aylık staj için toplam 994,27 tl çıkarmış ben bi şey anlamadım
  18. Çözümlendi | Kilitli İlamli icra takibi stajyer öğrenci

Mrb arkadaşlar bi konuda sizden yardım isteyecem bir öğrencinin 2016-2017 dönemi stajyer ücreti için mahkeme kararı geldi fakat 2018 mart ayın bu öğrenci dilekçe verip staj ücreti ödemesini yaptım mahkemenin vermiş olduğu ücret ile benim ödemiş olduğum ücret bayağı bi fark var yani şuan bunu ne...
  19. Çözümlendi | Kilitli Üniversite yaz stajı

2018 Yaz stajyerleri ödeme yapan var mı lise/üniversite 2018 yılına ait ödenir ilgili bakanlık görüş yazısı elinde olan paylaşabilir mi
  20. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Maaş Dönemleri

geçmişe yönelik bildirim tarihinden iitbaren son 5 yıl ödeme yapılıyor Ödenek kısmı ise eksi bakiyeden ödeme yapılıyor eksi bakiyeden ödeyin
  21. Çözümlendi | Kilitli Staj İle İlgili Görüş Yazısına Ne Yazmam Gerekiyor?

Kamu Hastaneler il sağlığa bağlandığı için hastane elini taşın altına koymak istemiyor
  22. Çözümlendi | Kilitli Staj İle İlgili Görüş Yazısına Ne Yazmam Gerekiyor?

kusura bakmayın hocam 3308 sayılı mesleki eğitim kanunu yükseköğretim için de mi geçerli oluyor
  23. Çözümlendi | Kilitli Staj İle İlgili Görüş Yazısına Ne Yazmam Gerekiyor?

Teşekkür ederim hocam Ama hastane yönetimi benden görüş yazısı istiyor o konuda ne yapmam gerekiyor
  24. Çözümlendi | Kilitli Staj İle İlgili Görüş Yazısına Ne Yazmam Gerekiyor?

yada bu konu hakkında bir görüş yazısı istesem nasıl bir yazı yazsam bu işi yeni yapıyorum
  25. Çözümlendi | Kilitli Staj İle İlgili Görüş Yazısına Ne Yazmam Gerekiyor?

Hocam bu farklı konu değil mi Yani yukarıda belirtilen tarih aralığında yaklaşık (9) günlük 2018 tarihine ait bi staj söz konusu bunun hakkında ödeme yapılıyor mu ödenip-ödenmediği hakkında bi yönetmelik var mı 30 günden az staj ücreti ödenmez diye bir şey duydum onunla ilgili görüş yazısı var...
  26. Çözümlendi | Kilitli Staj İle İlgili Görüş Yazısına Ne Yazmam Gerekiyor?

Mrb arkadaşlar bu yazı ile ilgili ne yapmam gerekiyor hastaneden il sağlık müdürlüğünden görüş yazısı isteniliyor nasıl bi cvp yazmalıyım hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz
  27. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Maaş Dönemleri

Teşekkür ederim hocam Yani İzinli olduğu günleri ödemesi yapılmıyor doğru mu anladım
  28. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Maaş Dönemleri

Geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar Haziran ayında 8 günlük staj yapıldı bunun 3 günü izin kullanılmıştır. Burda 8 gün tam mı ödeyeceğiz yoksa 5 gün mü ödeyeceğiz
  29. Çözümlendi | Kilitli Stajyer öğrenciden rapor kesintisi yapılır mı

Raporlu günler eksik mi ödenir yani onu demek mi istiyorsunuz
  30. Çözümlendi | Kilitli Stajyer öğrenciden rapor kesintisi yapılır mı

Merhaba arkadaşlar stajyer öğrencilerin bir ay içinde 6 günlük rapor kullanılmiştır buna tam mı ödenir yoksa 6 günlük eksik mi ödenir Teşekkür ederim
Geri
Üst Alt