Arama sonuçlarınız

1. Çöp Kutusu Maaşın Erken Ödemesi Hakkında

olsun ya vatandaş kazansın esnaf kazansın bayram günü:);)
  2. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu

ikametgahın olduğu yere görevlendirme oluyorsa geciçi görev yolluğu hak etmiyor
  3. Çözümlendi | Kilitli Üniversite yaz stajı

Üniversite öğrencilerin geçmiş yıllara ait stajyer öğrenci ödemesi yapılıp yapılmadığı hakkın sağlık bakanlığın görüş yazısı elinde olan arkadaşlar paylaşabilir mi
  4. Anket Hangi Bakanlık Bünyesinde Çalışıyorsunuz?

Sağlık Bakanlığı
  5. Tanışma Mutemet Cafe

Düzceden slm arkadaşlar
  6. Mutemet Arşivi Yaz dönemi stajyer öğrenci maaşları

Evet hocam yaz stajı Ödeme yapmadım
  7. Mutemet Arşivi MYS açılıyormu ?

sabah girdim öğleden sonra giremiyom
  8. Mutemet Arşivi MYS Stajer Öğrenci resimli anlatım

MYS den Harcama Talimatı oluştururken yaklaşık miktarı giriyo muyuz bizim harcama yetkilisi bunu gir diyor oluyor mu Teşekkür ederim
  9. Mutemet Arşivi MYS Stajer Öğrenci resimli anlatım

Arkadaşlar geçmişe yönelik stajyer öğrenci ödemesi olmuyor yapan var ben resimler yola çıktım ama harcama yetkilimiz Doğrudan Teminden olmuyor dedi
  10. Mutemet Arşivi KBS maaş verileri Giremiyorum

Cumaya kadar açılır büyük ihtimalle
  11. Mutemet Arşivi mys

hocam bende yollukta var
  12. Mutemet Arşivi mys

Arkadaşlar yeni harcama yönetim sisteminden bi şey anlayan var mi test amaçlı bi şifre aldım hiç bir şey anlamadım görüşlerinizi alabilirmiyim
  13. Mutemet Arşivi Yaz dönemi stajyer öğrenci maaşları

anladım hocam çok teşekkür ederim
  14. Mutemet Arşivi Yaz dönemi stajyer öğrenci maaşları

mrb arkadaşlar bana 2016 yılında staj yapmış bir lise öğrencisi geldi üst yazıda 36 iş günü yapmış imza çizelgesinde 20 haziran ve 15 ağustos arasında yapmıştır şimdi bu ücreti 36 günlük mü ödeyecek miyim yoksa 57 günlük ücret mi ödeyecem ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

4/B personelinin giyim yardımı alması için belli bir süre var mı yani en az 6 ay çalışması demek öyle kısıtlama bulunuyor mu
  16. Mutemet Arşivi STAJER ÖĞRENCİ ÜCRETİ NASIL HESAPLANIR?

ben sadece staj yaptığı gün sayısı kadar veriyorum yani bi ay içerisinde haftalık 3 gün staja giden biri toplam 12 günlük ödeme yapıyorum doğrumu yanlış mı bilmiyorum bu konu da yardımcı olursanız sevinirim okul müdürleri sürekli soruyolar
  17. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli uzman maaşı

Tamam hocam teşekkürler
  18. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli uzman maaşı

Nasıl yapılıyor onu bilmiyorum elinizde bi örnek bordro var mı
  19. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli uzman maaşı

mrb arkadaşlar malumunuz biliyosunuz il sağlık müdürlüğünde yeni sözleşmeli uzmanlar alındı bunları maaşları nasıl yapılıyor elinizde bi örnek varmı teşekkürler
  20. Mutemet Arşivi stajyer maaşı

Hocam elinizde resmi belge varmı ödenmiyeceğine dair çünkü 2016 da yaz stajı yapanlar dilekçe veriyolar ne yapmam gerekiyor
  21. Mutemet Arşivi stajyer maaşı

2016 yılın mezun olan öğrenciler 2016 yılında zorunlu yaz stajı yapmışlar ve şuan talepte bulunuyor ödenyen var mı ve elin de resmi belge varmı ödenir veya ödenmez diye
  22. Mutemet Arşivi stajyer maaşı

mrb arkadaşlar stajer öğrenci maaşında yükseköğretime ödeme yapan var mı veriliyor mu geçmişe dayalı ödeniyor mu
  23. Mutemet Arşivi aile bildirim formu

Anladım hocam teşekkürler
  24. Mutemet Arşivi aile bildirim formu

Doğum yardımı için başvuru yapan kişinin eşi bizim kurumda çalışmıyordu ve aile bildirim formunu doldurdu yanımdaki mutemet arkadaş olmuyor diyo
  25. Mutemet Arşivi aile bildirim formu

Mrb arkadaşlar aile bildirim formunu kurumda çalışan personel doldurma zorunlu mu yoksa serbest çalışan eşi tarafından doldurulsa olmaz mı
  26. Mutemet Arşivi Bes'te Tahsilat Verisi Yükleme ve Onay

Mrb arkadaşlar Geriye yönelik zamlarda BES kesintisi oluyor mu işçilerde yakında işçilerin toplu sözleşme imzalacak da
  27. Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

tamam hocam burdan takip ediyorum çok teşekkürler
  28. Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Hk.

Doğum Yardımı Başvuru Dilekçesinde Hesap no, IBAN no, Banka adı ve Şube bilgileri bulunmuyor yeni başvuru dilekçesi varmı
  29. Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

Hocam bu mutemetiği iyi öğrene bilmem için bi yerlerde video falan varmı kbs, hys ve çkys sistemleri ile ilgili olarak varsa bana bi link atabilir misiniz Teşekkürler
  30. Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

Valla keşke olsaydı öyle ya inanki bir dk durmazdım burda siz nerde çalışıyorsunuz :(
  31. Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

Yenileri gelmeyipte ne olacak kendileriyle birlikte mezara mı götürecekler sank Maalesef egoları yüksek insanlar var
  32. Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

Aslın da amacım kimseyi şikayet etmek gibi değil tabi idare ile görüşsem şikayet gibi algılanıyor öyle bi şeyinde olmasını istemiyorum Bir kaç defa ima ettim tavır yapmaya başladı bi kendisi bayan çok bi seyde demek istemiyorum ama nereye kadar böyle bilmiyorum Saolun burda sizlerin...
  33. Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

RE: mutemetsiz kalacaz Bende burda boş oturuyorum burda biri var egosu yüksek yüksek bana hiç bir sey ögretmiyor her seyi gizli saklı yapıyor tam 8 ay burdayım hiç bir şey bilmiyorum lanet olsun buna Bana bi yol gösterin
  34. Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Sayın hocam ben pc den foruma girebiliyorum fakat tlfdan giremiyorum acaba nasıl bi sıkıntı var ki
  35. Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

benim çalıştığım yerde egoları yüksek bütün işleri gizli saklı yapıyor ben 8 ay oldu mutemetteyim bana hiç bir sey ögretmiyolar ne yapacağımı bilmiyorum sizleri bana bi öneriniz var mı
  36. Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Yaşar yarımoglu hocam bunlar çok fazla ego var ya Bende bunlardan habersiz öğrenmeye çalışıyorum ama oda ne kadar verimli olur bilmiyorum tabi Bu site yeni gördüm daha
  37. Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

Bende 8 ay oldu başlayalı ama hiç kimse bi şey ogretmiyo gizli saklı iş yapiyolar Nasıl ogrenecem bilmiyorum sizden yardım istiyorum nasıl ogrenebilirim bunu Hepsinde ben yaparım egosu var
Geri
Üst Alt