Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi Maaşı Lise Mezunu Önlisans Mezunu maaşları değişir mi?

sendikalar devreden cikraildi.2020 ye kadar sendika yok yuksek hakem kurulu kararlari gecerli.
  2. Tanışma Ankara Merhaba

Ankarada Milli Egitim Bakanlingindan kimse varsa el kaldirsin
  3. Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi Maaşı Lise Mezunu Önlisans Mezunu maaşları değişir mi?

Ayrica teredutte kalan arkadaslara sunu da söyliyim, konuyla ilgili 3 sayfalik görüs talep yazisu hazirlayip imzaya sunmustum, üst makam imzaşi aşamasindayken Bakanliğimizdan söz konusu toplu sözlesme hükunmlerinin kadroya gecirilen taseronlara uygulanmasi hakkinda yazi geldi.Tarim Bakanligi.
  4. Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi Maaşı Lise Mezunu Önlisans Mezunu maaşları değişir mi?

696 sayili kanunun 125 inci maddesinin 6 inci fikrasinda söz konusu hükumlerin kadroya gecirilen tüm taseronlari kapsayacagi hususunda hükum var.
  5. Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi Maaşı Lise Mezunu Önlisans Mezunu maaşları değişir mi?

Arkdaslar taseron iscisi "Asgari ücretin % × fazlasi " sekilnde kdroya gecmeden once calistirilmissa ornegin % 30 fazlasi ise günluk yevmiye bulunur ki zaten kadroya alinma aşamasinda onlarla yaptigimiz Akitlerde günlukleri belirlemistik.örnegimizde yevmiye 87, 95 TL oluyor. 87,95 TL ye 1...
  6. Çözümlendi | Kilitli ekap a kayıt

E_kapa veri giriş zorunlulugu yok.
  7. Çözümlendi | Kilitli yurt dışı geçici görev yolluğu

ABD 110 Dolar, Ingiltere 69 sterlin H cetveli
  8. Mutemet Arşivi Taşeron sürekli işçi geriye dönük maaş işlemleri

brüt 5 TL ancak yemek geriye dönuk degil karar tarihinden itibaren.Yemek yardiminda taseronun kaybi oluştu.Biz brut 8.60 TL verirken şimdi 5 TL ye düştü.
  9. Mutemet Arşivi Taşeron sürekli işçi geriye dönük maaş işlemleri

bordrolari hazirliyorum inşAllah yarin biter
  10. Mutemet Arşivi Taşeron sürekli işçi geriye dönük maaş işlemleri

geriye dönuk iscilere fark yapilacak.Ayrica ocak dönemi 5 günluk TIS ikramiyesi.
  11. Mutemet Arşivi Taşeron sürekli işçi geriye dönük maaş işlemleri

bu fiyat farki daha önce TIS tabi isciler icin.biz sadece işcilere geriye dönuk fark yapcagiz,yüklenicye degil.
  12. Mutemet Arşivi İlave Tediye ödemesi 52 Saat

52 günluk tediye kanunla verilen bir ödeme.
  13. Mutemet Arşivi sözleşmeden kesilen damga vergisi

sözlesme yapilmiş sa sözlesme damga vergisi, söz konusu alim için bir komisyon kararrida alinmişsa ayrica Komisyon Damga vergisi alinir.Ancak Dogrudan teminde genelde komisyon kurulmaz bu nedenle karar bedeli de olmaz.
  14. Mutemet Arşivi 2 Nisan'da Işe Başlayan Taşeron İşçi İlave Tediye (İkramiye) Nasıl Hesaplanır?

arkadaslar 10 günluk "sözlesme ikramiyesi" toplu sözlesme ile verilmistir. 52 günluk(39) tediyeden farklidir.ödenmesi gerekir.
  15. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

sayet daha önce yapilmis olan bir zam varsa % 4 ten mahsup edilecek.Asgari ücretin %"x" fazlasi ile günlük yevmiyelere gelen artış birbirinden farkli şeyler.
  16. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

Bize Bakanlıktan yazı geldi. Herkese fark yapılacak.
  17. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

Sendikalar 2020 ye kadar devreden cıkarildi.
  18. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

İyi günler arkadaşlar.696 sayılı KHK ile Ssoyal Güvenlik Baknalığı Web sitesinde duyurulan(henüz resmiyete kavuşmadı galiba) Taşreon İşçilerinin Mali Haklarına İlşikin hükümler birlikte değerlendirildiğnde daha önceki verilemez diye düşünürken kanaatim değişti. Zira Ekte sunduğum KHK nın 6 ıncı...
  19. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

Evet Arkadaşlar yukarıda zikredilen hükümler "yüksek hakem kurulu" ile kamu kurumlarında çalışan "Sendikalı Alt İşveren" işçilerin" arasında imzalanan Toplu Sözleşme kapsamındakileri, ilgilendiriyor...
  20. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

Evet ben de buraya takıldım, "Yüksek Hakem Kurulu tarafından karara bağlanan ve süresi en son sona erecek toplu iş sözleşmesinin"
  21. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

Taşeron işçilerine uygulanacak Mali Haklar yayımlandı.Geldikçe geliyor:) Hadi bakalım kolları sıvayın 4 aylık fark hazırlamaya:( 375 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN GEÇİCİ 23. MADDESİ UYARINCA İDARELERCE SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLEN İŞÇİLERİN ÜCRET İLE DİĞER MALİ VE SOSYAL HAKLARININ...
  22. Mutemet Arşivi TAŞERON MAAŞ KODLARI

Maaş ödemelerini yaptıktan sonra duyuru yayımlamışlar ;) Kodlar değişmiş.
  23. Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

Arkadaşlar taşeron maaşlarının ayın 14'ünde ödenebileceğine dair SGK iç yazışması ektedir.
  24. Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

Eklemeyi Saymanlık veya defterdalığa bağlıysanız orası yapar, sizin yetkiniz yok.
  25. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Teşekkürler Ben tahkkuku yapıp gönderdim para bankaya gittti bile;) geri dönüşü yok.14 ünde ödüyoruz.
  26. Çözümlendi | Kilitli muayene komisyonu

Komisyon için Olur' almanız isabetli olmuş ancak zorunlu değill..
  27. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Ne yani ayın 14 ünde ödeme yapılmayacak mı?yine 1-30 a mı döndük..
  28. Çözümlendi | Kilitli muayene komisyonu

Doğrudan teminde bir ihale usulü olmadığından alımdan önce komisyon kurulmaz.Hatta alımdan sonra komisyon için OLUR da alınmaz. Muyane ve kabul tutnağı hazırlanır ve tutanakta isimleri yazılı kişilere imzalattırılır.
  29. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Yazıyı paylaşmanız mümkün mü?
  30. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Değerli arakdaşlar daha önce paylaşmış olduğum taşeron işçi maaş hesaplama tabolsunda "BES KESİNTİSİ" sigorta matarına esas tutar üzerinde kesilmesi gerkiyorken sosyal yarıdmları tamamını dahil ederek hesaplamışım. Forumdan bir arakadaşımız uyardı beni. Kullanacak olan arkadaşlarımızın buna...
  31. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Dosya Ekte.İyi çalışmalar.
  32. Mutemet Arşivi Taşeron KiK İstatisik veri Girişleri

Dosyayı güncelledim.iyi çalışmalar
  33. Mutemet Arşivi doğruda teminde yasaklılık sorgusu

Arkadaşlar doğrudan teminde Yasaklılık teyyidi alınması zorunluluğu olmamakla beraber, yasaklı olması halinde iş mal/hizmet alımında SORUMLULUK vardır. Bu nedenle EKAP üzerinden sorgulama yapmakta yarar vardır.
  34. Mutemet Arşivi Taşeronların 1 nisan günlük maaşı ne olacaktır ?

2 Nisan yaparsanız 1 günlük hakediş ödemeniz gerekir. Biz Çıkış 31 mart, giriş 1 nisan yapıp 14 günlük maaş hazırladık.
  35. Mutemet Arşivi Taşeron KiK İstatisik veri Girişleri

Arkadaşlar ekteki yazı bana bugün ulaştı belki daha önce burda paylaşılmış olabilir. Son işlem tarihi 11.04.2018 oldğu için önem arz etmektedir. Ekap üzerinden işlem yapılacaktır.
  36. Mutemet Arşivi İlave Ödeme-640

İyi günler. İlave ödeme ile 375 sayılı Ek ödeme farklıdır. Tarım Bakanlığı kurumları için Toplu Sözleşme ile çıkarılan İlave ödemede SGK primlerinin kesilip kesilmeyeceği ile ilgili herhangi bir ibare yok. Bu ilk defa bu yıl ödenmeye başlanan bir ödemedir. Gerçi ben 657 ye tabi memurlara ödeme...
  37. Mutemet Arşivi 2 Nisan'da Işe Başlayan Taşeron İşçi İlave Tediye (İkramiye) Nasıl Hesaplanır?

hocam tedyenin 1.taksidi yani 13 gunlk zaten gitti. ancak 2.taksitten sonra alacaklar.Siz tek sferde 39 gunluk hesaplamissiniz.Bunlara tek parcada mi odeme yapilacak?
Geri
Üst Alt