Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Halil Hocam zaten ben de sizin paylaşmış olduğunuz program üzerinde değişiklik yaptım.Fazla excel bilgim yok.yinede faydası olacaksa dosya ekte. Hesaplamadaki BES hatası düzeltildi.
  2. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Forumda değerli arkadaşların paylaşmış olduğu excel maaş programını bizim işçiler için uyarladım. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-surekli-isci-taseron-maas-programi?highlight=maa%C5%9F+prog
  3. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Çok şükür taşeron maaşlarını hazırladık, salıya kadar yeni bir gelişme olmazssa bu şekilde imzaya sunacağım. ;) #Mutlu#Hastag/Mutlu... :)
  4. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Zaten en başından teredütüm vardı. Şu işler rayına bi girsin SGKya terkin verip açılmış olan dosyaları kapatarak kurumun mevcut iş koluna kaydıracağım inşAllah.
  5. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Bizde bazı taşeron işçilerin de sendikaya başvuruları var yalnız bunlardan üyelik aidatı şimdi kesilmiyor. Toplu sözleşmeden sonra üyelikleri başlayacak.İcrayı zaten önceden de kesiyordum çünkü Hakediş belgelerinide biz hazılıyorduk firma hazırlayıp getirmiyordu.
  6. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Ben Akitlerdeki gündelikleri dikklate alarak ödeme yapıyorum. Yalnız sosyal yardım(Yol ve Yemek) ihaledeki hükümde ayda 26 günde üzerinden ödenmesi şeklindeydi, ben kadroya geçtikten sonra fiilen çalıştıkları günlere yol ve yemek yardıımı ödemesi yapacağım. Tek fark bu.Adamlar şimdiden...
  7. Mutemet Arşivi İlave Ödeme-640

SGK Primine Tabi Olmayan Kazançlar 1. Personelin toplu halde işe gidip gelmesinin sağlanması (servis) 2. Evlenme veya doğum yardımı 3. Ölüm yardımı (personelin anası veya babasının eşinin veya çocuğunun ölümüne verilen) 4. Çocuk parası 5. Aile yardımı...
  8. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Akitteki gündeliği ödemeniz gerekiyor Zira Akitteki gündelikler kadrolu işçilerin yevmiyeleri gibi dikkate alınır. Banka hesapları için mevcut anlaşmalı bankamızdan yetkilieri çağırdım hepsi için hesap açtılar.
  9. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Brüt maaş için ihale kapsamında yapılan ödeme baz alınacak.Zaten Taşreon işçilerini kadroya geçisinde yapılan Akitlere Ödenecek olan Brüt maaşlarda yazılmıştı. Akitlerdeki Günlük ücret ödenecek. Ben hazırlamaya başladım bile...
  10. Mutemet Arşivi İlave Ödeme-640

Sizden Maaş ve ÜTP alıyorlarsa ilave ödeme de yapılması gerekir.
  11. Mutemet Arşivi İlave Ödeme-640

Bahsetiğiniz personeller sizden mi maaş alıyor, Üretimi Teşvik primi ödeniyormu?
  12. Mutemet Arşivi İlave Ödeme-640

31 Aralık itibariyle kurumda olup, maaş alanlara ödeme yapınız.
  13. Mutemet Arşivi İlave Ödeme-640

Bununla ilgili 29.03.2018 tarihli Bakanlık Yönergesi var. Yönergedeki hükümlere göre ödeme yapacaksınız.
  14. Mutemet Arşivi İlave Ödeme-640

Hocam ekte dökümanlar var, ancak zaten bordroya bakınca göreceksin pek bir hesaplama yok :) basit, Sabit tutardan GV ve DV kesilecek.Ayrıca size bunun için Bakanlıktan gelen yazıyıda eklemen lazım.
  15. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Biz 1 nisan yaptık hocam. 14 günlük nisan maaşı vereceğiz.
  16. Mutemet Arşivi İlave Ödeme-640

RE: 640 Ben Ödeme yaptım. 2017 yılı karından ödeme yapacaksnız.Kalanı yöentmelik çıkınca döner sermaye olarak dağıtcaksınız.
  17. Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

.... tarihinde süre uzatmi verilen işin 31 marr itibariyle sonlandirildigini ayrica kurymuzca iş kapsaminda istihdam edilen işcilerin 1 nisan tarihi itibariyle işe giriş işlemleri yapilmasi nedenilye söz konusu işcilerin çikiş işlemlerinin yapilmasi.... Seklinde bir yazi yazdik
  18. Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

Az önce giriş işlemleri tamamladım. İşçileri 1 nisan olarak giriş yaptık hem güvenlik ve temizlik. Bize keçiören SGK, dönemi 1-30 olarak açacaz demişlerdi.Ancak ben girişleri yaptıktan sonra e-Bildirgeden kontrol yaptım 15-03/14-04 olarak açmışlar.Şaştım kaldım. Zaten Sosyal güvelik kurumları...
  19. Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

Hocam sistem hata veriyormuş, bu nedenle tahahakkuk dönemini(SGK tahakkuku) tüm işyerleri için 1-30 olarak dzenleyip ters kayıt yapmışlar. SGK tahakkuk dönemi 1-30 olunca maaş dönemini 15-14 yapmamnın anlamı yok. onuda 1-30 yaptık. Sizde daha önce kadrolu işçi varmıydı?
  20. Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

Buradaki görüşleri okumdan önce ben yeni dosya açmayacaktım güya.Nedenide bizde zaten kadrolu işçiler var ve var olan dosyadan işlem yapacaktım.Ancak farklı görüşler gelince ben de gidip dosya açıtım.Bize tahakkuk dönemi olarak 1-30 olması gerektiğini söyledirler.Ekteki duyuruyu dayanak...
  21. Mutemet Arşivi SGK İşveren Toplu İşe Giriş Bildirgesi (Taşeron, 4B Sözleşmeli)

Arkadaşlar bugün keçiören sgkya tekrar gittim. SGK TAHAKKUK DÖNEMİnin 1-30 olarak açılacağını söylediler. Aylık Prim ve hizmet belgesinin de bildirim tarihinin de tüm iş yerleri için 30.12.2017 tarihli duyuruyla dönemi takip eden ayın 23'ü olarak değiştirildiğni söylediler. onlar Ters kayıt...
  22. Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

kecioren sgya gittim tahakkuk dönemi 1-30 31 mart cikiş 1 nisan giris verilsin dediler.Yeni bir genelgeye gore.
  23. Mutemet Arşivi Taşeron İşçi(4 D) Maaşları

Ohalde 1 günlük Hakediş yapılacak öylemi? 31 Mart Çıkış verip 1 nisan başlatanlar var nasıl olacak bu iş anlamadım, bir yaptılar sıkıntısını biz çeker olduk.
  24. Mutemet Arşivi Taşeron İşçi(4 D) Maaşları

İyi günler Arkadaşlar. 2 Nisanda kadroya geçecek olan taşeron işçilerinin maaşları kaç günlük olacak? 1-14 mü, 2-14 mü? 1 nisan için taşeron firmaya ödeme yapıalcak mı?
  25. Mutemet Arşivi 2018 YILINDA TAŞERONLARA FİYAT FARKI VERİLMELİ Mİ?

Arkadaslar daha önce konu oldumu bilmiyorum.2018 yılinda taseronlara hakedişlerde fiyat farki ödediniz mi? Ben fiyat farkı ödedim ancak bugün maliye ve çalisma bakanliklarinin konu hakkinda 2 farkli görüş verdiklerini ögrendim. Görüşlerinizi bildririseniz sevinrim. Hatalı bir işlem yapmışsak...
  26. Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

İyi günler biz yeni dosya açmıyoruz. Kurumun iş kolunda güvenlik ve temizlik kodları meslek kodları mevcut.Var olan dosya üzerinden işlem yapacağız. Çünkü kurumun asıl faaliyet alanı Güvenlik veya Temilzik değildir.Bunlar tammlayıcıdır İş kolu tespitinde Asıl İş önemlidir.
Geri
Üst Alt