Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Fazla çalışma ve Fazla sürelerle çalışma ücreti

İyi çalışmalar arkadaşlar. hafta tatili ve bayram çalışmalarında mesai hesaplamasıyla ilgili bilgilerinize ihtiyacımız var. Örnek vermek gerekirse Kamu işçisi cumartesi 6 saat çalIşması halinde kendisine hem "cumartesi" çalışması için saatlik %75 artırımlı ücret hem de "fazla çalışma ve fazla...
  2. Çözümlendi | Kilitli Taşeronların Geriye dönük Ücretlerine ait Fark Bildirgesi Dikkat!!

Taşerondan kadroya geçen işçilerin geriye dönük farklarına ait bildirgeler, SGK'nın 10.04.2018 tarihli duyurusuna göre 23.05.2018 tarihine kadar verilecekti.Ancak SGK nın sistemi mevcut kadrolu işiçilere göre düzenlendiği için TİS sözleşme tarihi olan 12.04.2018 tarihinnde itibaren 30 günlük...
  3. Çözümlendi | Kilitli Taşeron Fark Maaşları

İyi Pazarlar. Fark Maaşlarına Esas Veriler: 1- 1-31 Ocak (Ocak Maaş Farkı) 2- 1-28 Şubat (şubat Maaş Farkı) 3- 1- 31 Mart (Mart Maaş Farkı) 4- 1-14 Nisan (Nisan Kıst Maaş Farkı) 5- 5 Günlük Ocak TİS İkramiyesi............. Fark Yevmiye: 91,47-87,95 = 3,52 TL Sosyal Yardımlar: Çocuk Yardımı :25...
  4. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

Taşeron işçilerine uygulanacak Mali Haklar yayımlandı.Geldikçe geliyor:) Hadi bakalım kolları sıvayın 4 aylık fark hazırlamaya:( 375 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN GEÇİCİ 23. MADDESİ UYARINCA İDARELERCE SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLEN İŞÇİLERİN ÜCRET İLE DİĞER MALİ VE SOSYAL HAKLARININ...
  5. Mutemet Arşivi TAŞERON MAAŞ KODLARI

Maaş ödemelerini yaptıktan sonra duyuru yayımlamışlar ;) Kodlar değişmiş.
  6. Mutemet Arşivi Taşeron KiK İstatisik veri Girişleri

Arkadaşlar ekteki yazı bana bugün ulaştı belki daha önce burda paylaşılmış olabilir. Son işlem tarihi 11.04.2018 oldğu için önem arz etmektedir. Ekap üzerinden işlem yapılacaktır.
  7. Mutemet Arşivi Taşeron İşçi(4 D) Maaşları

İyi günler Arkadaşlar. 2 Nisanda kadroya geçecek olan taşeron işçilerinin maaşları kaç günlük olacak? 1-14 mü, 2-14 mü? 1 nisan için taşeron firmaya ödeme yapıalcak mı?
  8. Mutemet Arşivi 2018 YILINDA TAŞERONLARA FİYAT FARKI VERİLMELİ Mİ?

Arkadaslar daha önce konu oldumu bilmiyorum.2018 yılinda taseronlara hakedişlerde fiyat farki ödediniz mi? Ben fiyat farkı ödedim ancak bugün maliye ve çalisma bakanliklarinin konu hakkinda 2 farkli görüş verdiklerini ögrendim. Görüşlerinizi bildririseniz sevinrim. Hatalı bir işlem yapmışsak...
Geri
Üst Alt