Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 18 Martta Emekli Olacak Memur Personel Iş Ve Işlemleri

Bir Memur personelimiz emeklilik dilekçesi vermiş personel dairesine.voradanda 18 mart itibariyle emekliiliği uygun görüldüğüne dair yazı geldi. 1-mart maaşını verecekmiyim. geri maaş alınacakmı 2-yolluk verecekmiyim teşekkürler
  2. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurususıra No: (2024/3)

t1 ocaktan geçerli oplu sözleşmede verilen 20 puanlık artış (145 ten 165 e çıktı) özel hizmet tazminatını hesaplıyorum KBS fazla çıkarıyor.KBS sistemi nasıl hesaplıyor acaba bilen varmı?
  3. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurususıra No: (2024/3)

28.12.2023 tarihinde şef olarak nakil giden personel maaş farklarını hesaplattığımda bende bilgisayar işletmeni olarak farta çıkıyor. Nakil gittiği yer şef olarak 14 günlük maaş farkını vermeli diye biliyorum. Bunun için ben mi aktar yapacağım nakil gittiği kurum mu kbs de aktar yapacak.tşk.
  4. Sistemsel Sorunlar Kbs'de Telefona Mesaj Gelmiyor.

teşekkürler sistemsel galiba
  5. Sistemsel Sorunlar Kbs'de Telefona Mesaj Gelmiyor.

KBS de telefona mesaj gelmiyor. sizdede öylemi acaba
  6. Sistemsel Sorunlar 14 Günlük Katsayı Farkı Keseneklerinde K100 Hatası

ücresiz izindeki personele gss katsayı farkını hakem kurulu kararı olarak gönderdim.katsayı farkı seçeneğinden gönderimeye çalıştığımda yüksek gss primi yüksek çıkıyor. bende hakem kurulu olarak gönderdim. doğrumu yaptım acaba sizler ne yaptınız
  7. Çözümlendi | Kilitli Ek Billdirge Sebebi Ne Seçeceğiz?

askerde olan personele MYS manuel 1-6 temmuz 6 günlük katsayı farkı yaptım. keseneklerini toplu gönderdiğim personelin içine ekleyip göndersem olurmu teşekkürler
  8. Çözümlendi | Kilitli 15.04.2023 Tarihinde Sözleşmeliden Kadroya Geçen Personelin Statüsü Ne Olmalıdır?

1999 yılında yaptığı askerlik yedek subaylık ise o zaman 2008 öncesi personel mi kabul edilir.
  9. Çözümlendi | Kilitli 15.04.2023 Tarihinde Sözleşmeliden Kadroya Geçen Personelin Statüsü Ne Olmalıdır?

Bu personel 15 nisanda kadrolu oldu.Personelden gelen atama onayında gösterge 8/2 ek gösterge 1550 tazminat 130 gibi veriler ile. nisan maaşını 2008 sonrası personel olarak yaptık. bu ayda ekteki hizmet birleştirmesi geldi. derece 2/3 kıdem 20 yıl olarak. BU KİŞİ ÖNCESİ PERSONELMİ YOKSA...
  10. Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

personel daireden 23 yıl kıdemi geleni öncesi personel mi yoksa sonrası personel mi kaydedeceğiz 1680609160 bu kişinin hiç memuriyeti yok ama kıdem 23 yıl kadroya geçtiğinden dolayı yeni memur olmalı diye düşünüyorum doğrumu
  11. Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

sözleşmeliden kadroya geçen 57 yaşındaki personel gelen atama onayında kıdemi 23 yıl kbs ye girerken 2008 öncesimi olacak yoksa sonrası personelmi? ayrıca kıdemi 23 mü yoksa 0 mı gireceğiz.
  12. Çözümlendi | Kilitli Tübitak Proje Teşvik Ödemesi

teşekkürler iyi çalışmalar
  13. Çözümlendi | Kilitli Tübitak Proje Teşvik Ödemesi

Üniversite öğretim üyesine Tübitak Proje Teşvik Ödemesi yapılmış.gelir vergisi matrahına ekleyeceğim. döner sermaye ek ödemesi gibi ek ödeme mahsuplaşması yapılacakmı. teşekkürler.
  14. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark-Refah Payı Işlemleri Kesenek Ve Bildirge Işlemleri Nasıl Olacak?

teşekkürler 1674134463 o zaman 15 ocakta yaptığımız maaş primleri hariç diğerlerinin hepsini kamu görevlileri hakem kurulunu seçerek yapacağız
  15. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark-Refah Payı Işlemleri Kesenek Ve Bildirge Işlemleri Nasıl Olacak?

5510 maaş farkları emsana düşmüş verileri yükleyip kontrol et dediğimde hepsi kırmızı oluyor. sizde de böylemi acaba
  16. Çözümlendi | Kilitli Kbs Ye Giremiyorum. Girebilen Varmı

kbs ye giremiyorum. girebilen varmı
  17. Çözümlendi | Kilitli Kbs 25 Yaşını Dolduran Erkek Çocuğunu Bir Sonraki Ay Düşüyor.

sayıştay denetimi geldi.Bir personelin çocuğu 01.08.1997 doğumlu erkek. sistem ağustosta vermiş eylülde çocuk yardımını kesmiş.sayıştay ağustosta fazla ödeme yapmışşsın diye tablo gönderdi gerekçesini istiyor. Bunu sistem böyle yapıyor.Ben gerekçeye ne yazabilirim. teşekkürler. 1673954833 kbs...
  18. Çözümlendi | Kilitli Kbs 5510 Personelin %11 Ve 7,5 Yanlış Hesaplıyor. %9 Ve %5 I Doğru Hesaplıyor

KBS 5510 personelin %11 ve 7,5 yanlış hesaplıyor. Neden böyle analayamadım. pek alt sınırdan mı diye bakıyorum. hala işin içinden çıkamadım.
  19. Çözümlendi | Kilitli 21 Aralıkta Başlayan 5510 Na Tabi Personelin Kıst Maaşını Kbs Doğru Hesaplayacakmı

farktan ziyade ekgöstergeler 15 ocaktan geçerli olduğu için ön yüzden değiştirdiğimiz ek göstergeden dolayı kıst maaşı da yeni ek göstergeden vermesi doğrumu
  20. Çözümlendi | Kilitli 21 Aralıkta Başlayan 5510 Na Tabi Personelin Kıst Maaşını Kbs Doğru Hesaplayacakmı

Ek gösterge değişikliğinden dolayı 21 Aralıkta başlayan 5510 na tabi personelin kıst maaşını kbs doğru hesaplayacakmı? işe başlama yapıp ek göstergeyi ön kısımdan güncelledim.kıst maaşı eski ek göstergeyi göremediği için yeni ek göstergeden hesaplarsa yanlış olmazmı?
  21. Çözümlendi | Kilitli Bu Gün Ayın 15'Inde Yaptığım Münferit Maaşı Muhasebe Göremiyor

Bu gün Ayın 15inde KBS de yaptığım münferit maaşı harcama yetkili onayladı muhasebeye (strateji geliştirme daire Bşk.) gönderdi.Maaşları ıslak imzalı harcama yetkilisine pazartesi imzalatıp göndereceğim. muhasebe ardı sıra bir sorun olduğunu ekli belgeleri göremediklerini yani ödeme emrini...
  22. Çözümlendi | Kilitli Sgk Prim (Kesenek) Iadesi Eriye Dönük Istenirmi?

2017 yılında ihraç edilen personelin aralık maaşı bloke edilmişti.Primlerini SGK dan o zaman iade istemedim.Şimdi Prim İade Uygulaması Programından iade istesem olurmu? herhangi bir ceza ile karşılaşırmıyız.Teşekkürler
  23. Mutemet Arşivi Personel Maaşlarının Erken (Bayram Öncesi) Ödeme Genelgesi 28.06.2022

sanırım zamsız maaş verilip zamlı maaş farkı sonra verilecek
  24. Mutemet Arşivi Mutemetlik Görevine Veda Ettim ( Forumda Uzman Mutemetliğe Devam )

Yeni görevinde başarılar dilerim.
  25. Çözümlendi | Kilitli Emeklilikten Sonra Tekrar Üniversitede Goreve Baslayan Prof.un Sigorta Cikışını Yapamıyorum...

eski sistem bitti artık.emekli oldu evet pasif gözüküyor
  26. Çözümlendi | Kilitli Emeklilikten Sonra Tekrar Üniversitede Goreve Baslayan Prof.un Sigorta Cikışını Yapamıyorum...

Bende çıkışını yaptım.ama döküm alamadım.ama sigorta listesinde pasif gözüküyor.Sigorta çıkış evrakı almak istediğimde aynı böyle çıkıyor.Çıkışını yapıp kaydettiysen sorun yok 1645087923 sigorta listesindeki pasif yazan yerin ekran görüntüsünü alıp dosyasına koydum.personel daire istemedi benden
  27. Çözümlendi | Kilitli Emeklilikten Sonra Tekrar Üniversitede Goreve Baslayan Prof.un Sigorta Cikışını Yapamıyorum...

Bende çıkışını yaptım.ama döküm alamadım.ama sigorta listesinde pasif gözüküyor.Sigorta çıkış evrakı almak istediğimde aynı böyle çıkıyor.Çıkışını yapıp kaydettiysen sorun yok
  28. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

bendede vardı kişi ekleden alıp bilgilerini girip kayıt ettim.bakalım ne olacak bilmiyorum hesaplatınca görücez
Geri
Üst Alt