Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli kişi maaş bordroları

anlaşıldı teşekkürler 1591171520 sorun çözüldü
  2. Çözümlendi | Kilitli kişi maaş bordroları

Teşekkürler artık her ayın 15 inden sonra personelin tek tek bordrolarını döküp resmi yazı ile döner ödeyecek birime göndereceğim
  3. Çözümlendi | Kilitli kişi maaş bordroları

Teşekkürler Tuğrul bey
  4. Çözümlendi | Kilitli kişi maaş bordroları

Maaşını yaptığım personelin aynı kurum içinde başka birim döner sermaye ödüyor.Bu ödemeyi yaparken o birime kişi bazında maaş bordrosu gerekiyor.şimdiye kadar artık bordroları personel edevletten alıp size vermesi lazım diyordum. ve bu zamana kadar böyle gidiyordu. şimdi bizim birime resmi yazı...
  5. Çözümlendi | Kilitli Tübitak Proje Teşvik Ödemesi

Üniversite öğretim üyesine Tübitak Proje Teşvik Ödemesi yapılmış.gelir vergisi matrahına ekleyeceğim. döner sermaye ek ödemesi gibi ek ödeme mahsuplaşması yapılacakmı. teşekkürler.
  6. Çözümlendi | Kilitli döner sermaye 37 ek tazminat mahsubu

Dekanımıza ilk defa brüt 1900 TL net 1600TL döner semaye yönetici payı ödendi.37 ek tazminat tutarı 999,99TL Mart maaşlarında döner sermaye kısmındaki brüt ücrete 1900 net ücrete 1600 yazarak martah yükleme yapacağım. böylece hem matraha ekleyecek hemde ek tazminattan mahsup edecek. sorum...
  7. Mutemet Arşivi 33 Şehitimiz var

Allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar versin
  8. Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

teşekkürler
  9. Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

ilk önce ücretsiz izin dönüşü yapıp kbs de kıstlısını hesaplattırıp bordrosunu aldım. daha sonra kodu terfi yapıp terfili tam maaşını verdim. kıstlı bodrodaki bilgileri bodro girişinden ekledim. sanki oldu gibi
  10. Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

geriye dönük maaşlarını ihraç edildiği kurum yapacak.Ben 15 gün kıst ve tam maaş vereceğim. 3/4 ünden 3/8 ine kıdemide 11 den 14 e gelmiş. ben hem terfisini hem kıstlısını hemde tam maaşını vermek istiyorum.2008 öncesi personel. bunun için terfi ve tam maaşını yaptıktan sonra kıstlıyı manuel...
  11. Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

başka kurumda iken ihraç edilen bizim kurumumuzda 31.01.2020 tarihinde göreve iade edildi.kbs destek çağrı açıldı.muh.yetkilisi naklen geçme yaptı nakil gelen olarak aldım. şimdi derece terfileri ve kıdem terfisi vve kıst maaş vermem gerekiyor.terfi seçersem kıstlıyı vermeyecek.diğer...
  12. Çözümlendi | Kilitli İhraç Edilip Göreve Dönen Personel

Bizim kuruma ihraçtan dönen biri başladı. Geriye dönükleri ihraç edildiği yer ödedi. bizim kurum sadece kıst ve tam maaş verdi
  13. Çözümlendi | Kilitli İhraçtan Dönen Personelin Emekli Kesenekleri

Başka üniversiteden ihraç olan bizde göreve başlayacak geriye dönük maaşlarını ihraç edildiği yermi yapacak biz mi yapacağız.
  14. Çözümlendi | Kilitli yaş haddinden emekli olan öğretim üyesinin sözleşmeli olarak üniversitede çalıştırılması

şu an çalışıyor yaş haddinden emekli olacak ve sözleşmeli çalışmaya devam edecek
  15. Çözümlendi | Kilitli yaş haddinden emekli olan öğretim üyesinin sözleşmeli olarak üniversitede çalıştırılması

personel dairesi Yükseköğretim Kurumlarında Emeklilik Yaş Haddini Doldurmuş Öğretim Üyelerinin Sözleşmeli Olarak Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslardaki ücret dışında başka ücret ödenmez diyor yani ekders ücreti ödenmez diyor
  16. Çözümlendi | Kilitli yaş haddinden emekli olan öğretim üyesinin sözleşmeli olarak üniversitede çalıştırılması

Fakültemizde Yaş haddinden emekli olacak öğretim üyesi var Yükseköğretim Kurumlarında Emeklilik Yaş Haddini Doldurmuş Öğretim Üyelerinin Sözleşmeli Olarak Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslara göre çalışacak. bu durumdakilere ekders ücreti ödenirmi
  17. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farklarda bes

anladım teşekkürler
  18. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farklarda bes

Aralık ayı maaşında BES raporunda 41 kişi var.Maaş farklarını hesaplattım. 11 kişi bes listesinde gözüküyor.Neden diğerlerinden bes kesmemiş. teşekkürler
  19. Çözümlendi | Kilitli ASKERDEN DÖNEN PERSONEL

ayın 14 ünde askerden dönen personele kıst maaşını ve tam maaşını kbs de ayın 15 inden sonra verebilirmiyiz.
  20. Çözümlendi | Kilitli kbs bordro dökümü vermiyor

teşekkürler
  21. Çözümlendi | Kilitli kbs bordro dökümü vermiyor

kbs bodro dökümünü alabilen varmı arkadaşlar
  22. Çözümlendi | Kilitli maaştan kesme cezası

Maaştan kesme cezasının hesaplanmasında maaş unsurlarından hangilerinin girdiği konusunda tereddütler var.Brüt aylığın 1/360 ü denildiğinde örneğin bazıları maaş+ekgösterge+kıdem-taban aylık unsurlarını dikkate alıyor bazılarıda bürüt gelirden %20 emekli kes+%12 sağlık sigortası+aile...
  23. Çözümlendi | Kilitli Kbs'den Ek Bordro Düzenleme

günlük fark ödemesi yapılmayacak Kişi Bilgilerinin olduğu ön sayfada öncelikle unvanı değiştirilecek (yeni unvanı seçilecek) bunun dışında diğer bilgilerde herhangi bir değişiklik yapılmayacak. şlem kodu "Terfi" yapılıp, terfi kısmından terfi türü "derece kadenme terfi" seçilecek cetvelden...
  24. Çözümlendi | Kilitli Kbs'den Ek Bordro Düzenleme

takip eden ayda maaşı hakeder.15 ocak ta tam maaş verdiğinizde tamamdır.
  25. Çözümlendi | Kilitli geriye dönük idari görev ödeneği

teşekkürler iyiki varsınız
  26. Çözümlendi | Kilitli geriye dönük idari görev ödeneği

tüm ayların idari görev ödeneğinin toplam tutarını ocak ayında kbs de ocak ayına gireceğim. her aya ayrı ayrı giremem yıl değiştiği için öyle değilmi
  27. Çözümlendi | Kilitli geriye dönük idari görev ödeneği

bölüm başkanı olmuş öğretim üyesinin atanma yazısı sekreterlikten bana gelmemiş. 2018 aralık ayından beridir bölüm başkanı olmasından dolayı hakeettiği idari görev ödeneği vermemişim. *2018 aralık ayı dahil olmak üzere 2019 yılı (ocak-aralık arası) 2020 ocak maaşında kbs manuel bordroden...
  28. Çözümlendi | Kilitli MYS Muhasebeye gönderme hatası

mys muhasebe gönderme ekteki ekran görüntüsü hatası alıyorum. neden gönderemiyorum teşekkürler 1577095468
  29. Mutemet Arşivi 2019 Yıl Sonu İşlemleri Genelgesi

5510 sonrası personelin yıllık fiili hizmet zamları ocak ayında yapılacak değilmi. bu genelge bunu kapsamıyor herhalde
  30. Çözümlendi | Kilitli zorunlu bes ve başka banka bes

mutemetin yapacağı birşey varmı burada transfer birleştirme gibi
  31. Çözümlendi | Kilitli zorunlu bes ve başka banka bes

bir personelin eşi zorunlu bes kesiliyor.Başka bankadan da bes'i varmış mutemetliğe bildirmeyi unutmuş.geriye dönük besleri kesilebilirmi.yoksa önümüzdeki aydan itibaren mi kesilmeli
  32. Çözümlendi | Kilitli Malmüdürlüğü girilen icra dosya numarası tutmuyor

hayır yok. sanki strateji geliştirme dairesi dosya açtığından dolayı bir numara mı veriyorlar acaba
  33. Çözümlendi | Kilitli Malmüdürlüğü girilen icra dosya numarası tutmuyor

bir personelin icrası geldi.strateji daire başkanlığına kbs ye işlenmesi için yazı yazdım. adı soyadı dosya no ve tutarını da belittim. ancak kbs kesintilerden ekllediğimde benim yazdığım icra dosya no (2019/xxxx gibi) yerine kişinin adı soyadı var ve farklı dosya no var. ödeme emrinde de icra...
  34. Çözümlendi | Kilitli kbs hesaplama hatası

tamam düzelmiştir
Geri
Üst Alt