Arama sonuçlarınız

1. !~DİKKAT~! KBS BES sistemine dahil edilecek personel listesi

vakıf emekliliğe talep açılmış böyle cevabı gelmiş sanırım bankaya yükleme yapmayacağız
  2. Editörün Seçimi 14 Günlük Fark Maaşı ve SGK Bildirimi

icmal alabilen varmı arkadaşlar
  3. Çözümlendi | Kilitli Üniversitelerde 2547 sayılı kanunun 40/b maddesi ile görevlendirme

Akademik personelimizden 1 profesör 2547 sayılı kanunun 40/b maddesine istinaden 1 yıl süreyle başka üniversitede görevlendirildi.Araştırmama göre maaşını ben veriyorum.geliştirme ödeneğini gittiği yer verecek.doğrumudur. eğitim öğretim ödeneğinide ben vereceğim. herhalde.teşekkürler.
  4. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük FHZ

teşekkür ederim.Bu durumda ben personel dairesine bu yılların puantajını göndereceğim.onlar hitap'a girecek sgk da hitap'ı inceleyerek primlerin yatıp yatmadığını soracak.yatımadığı için ceza çıkaracak.(ancak ilgili anabilim dalı her yıl puantaj gönderecekti. bize bizde primlerini...
  5. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük FHZ

Bir personelimiz 2001-2018 yılları arası fiili hizmet zammından yararlandırılmasını istedi.İncelediğimizde Bu kişiye 2010 yılında 2009 yılının fiili hizmet zammı yapılmış ve kesenekleri gönderilmiş.Bu tarihten sonra puantaj falan gelmemiş ve yapılmamış.Bizde personel dairesine onlarda SGK ya...
  6. Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

kbs de kadroluların 14 günlük maaşını hesaplamıyor Girilen Ay ve Yıl bilgisi ile fark hesaplaması yaptıramazsınız.... diyor yapan varmı
  7. Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

Anladım.Sadece Kanundan bahsederek doğru sigorta girişi yaptığımı bildiren yazı yazacağım strateji geliştirme dairesine
  8. Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

nasıl hatalı aldığı brüt ücret 6769,74 tl olan biri için 744 tl sigorta girmişim %15 i 1015TL ediyor. ama onlar 298,02 max. yazmışlar
  9. Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

ama buna birşey yapmamız lazım ya savunma yada kişiden alıp ödemeliyiz
  10. Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

Arkadaşlar aşağıda eklediğim dosya ve yazı geldi strateji geliştirme dairesi başkanlığından fazla ödemeyi alın diye sağlık ve hayat sigortası keserken kişinin o ayda aldığı brüt maaşın %15'ini geçmeyecek ve yıllık asgari ücret tutarını geçmeyecek diye biliyorum.ve bende bu şekilde takip ederek...
  11. Mutemet Arşivi Maaşın Erken Ödenmesi Maliye Yazısı

Ödeme emri kbs de normal
  12. Çözümlendi | Kilitli KBS Kefalet bilgi girişi uyarısı

Saymanlık bütün yetkileri size verdik. biz nerden gireceğimizi bilmiyoruz diyorlar.
  13. Çözümlendi | Kilitli KBS Kefalet bilgi girişi uyarısı

Maaş bilgi girişinde bir idari personelde bilgi değişikliği yaparak veya hiç değişiklik yapmadan kaydet dediğimizde aşağıdaki hatayı veriyor.Kişiye hiçbir şekilde bilgi girip kaydedemiyorum. KBS destek hattına çağrı açtım.hala cevap gelmedi. Teşekkürler.
  14. Çöp Kutusu Maaşın Erken Ödemesi Hakkında

Bugün belli olur.Sanırım avans çektirirler.
Geri
Üst Alt