Arama sonuçlarınız

1. Konu Çözüldü %2 Barajı Altında Kalan Sendika Üyelerine Ödenecek Toplu Sözleşme Ikramiyesi Için Geriye Dönük Ödeme Bordrosu

Çok teşekkürler hocam fakat tam olarak isteğimizi karşılamıyor. İlginiz yardımınız iyi düşünceniz için teşekkür ederim. Nitekim düşük ödenen toplu sözleşme ikramiyesi farkı ve bununla beraber faiz hesaplaması olacak şekilde bir formül arıyorum.
  2. Konu Çözüldü %2 Barajı Altında Kalan Sendika Üyelerine Ödenecek Toplu Sözleşme Ikramiyesi Için Geriye Dönük Ödeme Bordrosu

İyi günler, iyi çalışmalar. Değerli hocalarım, Toplu sözleşme ikramiyesinde %2 barajının altında kalan sendika üyeliği nedeniyle, kazanılmış yargı kararı doğrultusunda geçmişe dönük fark ödemesi yapılabilmesi için bordro/ödeme dökümüne ihtiyaç duyulmuştur. Elinde konuya ilişkin emsal...
  3. Mutemet Arşivi Yarı Zamanlı Çalışan Öğretmeni̇n Ekders Ödemesi̇

Çok teşekkür ederim bilgi için kolaylıklar diliyorum.
  4. Mutemet Arşivi Yarı Zamanlı Çalışan Öğretmeni̇n Ekders Ödemesi̇

İyi günler iyi çalışmalar; ilçemizde yarı zamanlı çalışan özel eğitim öğretmeni (rehberlik öğretmeni) dilekçe ile başvuru yapıp yarı zamanlı çalışarak ekders alabilirmiyim diye soruyor. Öğretmenimize maaş olarak yarı zamanlı bu ay KBS den ödemeyi yaptık fakat Ekders alır mı? Tereddütte kaldık Bu...
  5. Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Ek Ders Ödemesinde Matrah Güncelleme İkazı

Tuğrul Bey tek dayanağımız bahsettiğiniz olay . Halen ekdersleri alamadı 40 kişi . İnşaallah matrahla ilgilidir. Teşekürler.
  6. Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Ek Ders Ödemesinde Matrah Güncelleme İkazı

İyi günler iyi çalışmalar . 2025 Eylül ayı itibariyle ek derslerin ilçe Milli eğitim müdürlüklerine açılmasıyla mebbis veri girişlerinin KBS ye aktarımıyla devam eden süreçte İlçe milli eğitim kbs ekders menüsünde ekdersleri onaylayıp gerçekleştirme görevlisine gönder yapamıyorum. Dersleri...
  7. Çözümlendi | Kilitli Memur Personelin Vekaleten Saymanlık Görevi Verilmesi Ve Kbs Işlemleri

Bir de hocam konuyu tam anlamıyla vakıf olmak için son kez rahatsız ediyorum sizi İlçemiz Okulunda Bakanlığımız tarafından açılan döner sermaye işletmesi iş ve işlemleri yürütmek üzere sayman (döner sermaye) olarak görevlendirilen İlçemiz memuru ( görevde yükselme atama şartlarını taşıyor )...
  8. Çözümlendi | Kilitli Memur Personelin Vekaleten Saymanlık Görevi Verilmesi Ve Kbs Işlemleri

evet hocam aynı konu...sıkıntı şu ödemeyi şimdiye kadar yaptık ama iade mi alırız onu bilemedik yani ödemeye devam mı edelim onu bilemedik
  9. Çözümlendi | Kilitli Memur Personelin Vekaleten Saymanlık Görevi Verilmesi Ve Kbs Işlemleri

İyi günler iyi çalışmalar değerli ustalarım. Ben İzmir Ödemiş ilçesi maaş biriminde şef olarak çalışmaktayım. İlçemizde kurumumuza bağlı bir okulda sayman ihtiyacı olduğu için boş kadroya bir memurumuz vekaleten sayman olarak görevlendirildi. Vekaleten bakan memur sayman için bakanlık ve valilik...
  10. Çözümlendi | Kilitli Statü Hatası İçi̇n Program

Çok sağolun efendim konu kapatılabilir.
  11. Çözümlendi | Kilitli Statü Hatası İçi̇n Program

Selamlar iyi çalışmalar dilerim İzmir Ödemiş ilçe milli eğitim müdürlüğünden yazıyorum bir öğretmenimizin statüsü 5434 olması gerekirken 5510 olarak girişi yapılmış. Dilekçeyle başvurdu statü değişikliği ve farkının yapılması için. Kesenek bilgi girişinde statü farkı menüsünü güvenemiyorum, bu...
  12. Çözümlendi | Kilitli Ocak Ayı Maaş Farklarında Bes Kesi̇nti̇si̇

Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim konu kapatılabilir.
  13. Çözümlendi | Kilitli Ocak Ayı Maaş Farklarında Bes Kesi̇nti̇si̇

Arkadaşım çok teşekkür ederim benim kurum ilköğretim toplam 300 kiişi var mal müdürlüğü sadece toplam rakamı sözylüyor ellerinden kime ait olduğu verisi yok kişileri nasıl tespit ettiniz kbs den mi bes sisteminden mi?
  14. Çözümlendi | Kilitli Ocak Ayı Maaş Farklarında Bes Kesi̇nti̇si̇

İyi günler iyi çalışmalar Ocak ayı maaş farkları ödemesi yapıldıktan sonra mal müdürlüğüne gönderilmişti Ancak bir hafta sonra Bireysel emeklilik sistemindeki aktarılan paralar mal müdürlüğüne geri gelmiş ve bes sistemine gilip tekrar gönder dendiğinde bi türlü gitmiyor. Mal müdürlüğü de borcun...
  15. Çözümlendi | Kilitli Boş Kadroya Vekaleten Bakan İdareci̇

Çok teşekkür ederim.İyi çalışmalar dilerim
  16. Çözümlendi | Kilitli Boş Kadroya Vekaleten Bakan İdareci̇

Süleyman bey selamlar rahatsız ediyorum ..86. madde hangi kanunun maddesi bilemedik.
  17. Çözümlendi | Kilitli Boş Kadroya Vekaleten Bakan İdareci̇

İyi çalışmalar... çeşitli sebeplerle (atama vefat vs.) boşalan müdür veya müdü yardımcılarının boşalan kadrosuna vekaleten bakan öğretmen ve idarecilere müdür puanı ve ek ödeme vs. ödenir mi?
  18. Çözümlendi | Kilitli Bilim Ve Sanat Merkezleri (Bi̇lsem) Tanılama Ve Yerleştirme Komisyonlarında Görev Alanların Ek Dersi

Günaydın iyi günler. Ek ders ile ilgili bir sorum olacaktı. Bilindiği üzere İlçe Milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri ekders yönetmeliğine göre ekders alamamaktadırlar. Ancak Bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM) tanılama ve yerleştirme komisyonları oluşturulmuş ve ilçelerde Milli eğitim müdürü...
  19. Çözümlendi | Kilitli Rehberli̇k Araştırma Merkezi̇nde Görevli̇ Personel -Öğretmen İçi̇n Yan Ödeme Puanları

RAM da görevli müdür ve müdür yardımcıları için geçerli mi peki özel eğitim puanları? (branç özel eğitim ise)
  20. Çözümlendi | Kilitli Rehberli̇k Araştırma Merkezi̇nde Görevli̇ Personel -Öğretmen İçi̇n Yan Ödeme Puanları

İyi günler iyi çalışmalar Rehberlik ve Araştırma merkezlerinde Müdür Yan Ödeme: 925 - 250 Müdür Yrd. Yan Ödeme : 900 - 250 Öğretmenler Yan Ödeme: 500 25 ..denilmektedir. Rehberlik araştırma merkezinde görevli özel eğitim branşındaki müdür ve öğretmen kaç puandır. Şimdiden teşekkürler
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Aşçılara Gi̇yi̇m Yardımı Verilirmi?

Bilgi için teşekkürler. Faydalı oldu bizim için çok sağolun.
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Aşçılara Gi̇yi̇m Yardımı Verilirmi?

İyi günler iyi çalışmalar bizde 10 tane aşçı ve aşçı yardımcısı olarak 4 b li personel var bu personellere giyecek yardımı verilir mi diye soracaktım.
  23. Mutemet Arşivi Kurum Olarak Ekdersleri̇ Kbs Den Açma Tari̇hi̇

Çok teşekkür ederim çok sağolun.
  24. Mutemet Arşivi Kurum Olarak Ekdersleri̇ Kbs Den Açma Tari̇hi̇

İyi günler iyi çalışmalar . Ek dersler hakkında bi yardımınızı rica edecektim. Arkadaşlar KBS ekders veri girişleri için okullara ve kurumlara HANGİ TARİHTE AÇIYORSUNUZ? Çünkü vergi vs. nedenlerden dolayı 2- 3 aydır ay bittikten sonra sistemi açmaya karar vermiştik. Bu sefer parayı geç alıyoruz...
  25. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Geçi̇ci̇ Görevlendi̇rme Saymanlık

Çok teşekkürler Tuğrul bey Allah razı olsun.
  26. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Geçi̇ci̇ Görevlendi̇rme Saymanlık

Tuğrul bey yine rahatsız ediyoeum kbs sisteminde araştırırken 2. görev olarak yer var aynı yerde. 2. görev aylığı diye. oradan mı hesaplanacak acaba ?
  27. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Geçi̇ci̇ Görevlendi̇rme Saymanlık

Tuğrul bey bu durumda 2. seçenek te hemfikiriz çok teşekkür ederim çok faydanız oldu.
  28. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Geçi̇ci̇ Görevlendi̇rme Saymanlık

Tuğrul bey şöyle ki sol taraftaki bilgiler direkt çıkyor (kadrosu) sağ taraftaki bilgiler aynı terfi işlemi yapar gibi karşına tıklatıp onaylattırarak işlem yaptıryor dolayısıyla asıl sorum şu 165-85=80 puan farkı nı mı veriyor sistem . Asıl sıkıntı yaşadığım nokta şu '' vekalet hesaplama tipi...
  29. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Geçi̇ci̇ Görevlendi̇rme Saymanlık

hemen atıyorum 1665128840 Tuğrul bey kbs vekalet 2. görev kısmından yaptık. Daha önceden çok sağolun ben vekaleten şeflik yapmıştım farkınıda buradan öğrenerek aynı kısımdan yapmıştım.
  30. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Geçi̇ci̇ Görevlendi̇rme Saymanlık

İyi çalışmalar dilerim arkadaşlar. Ben İzmir Ödemiş 'ten yazıyorum İlçe Milli eğitimde memur olarak görev yapmakta iken Görevlendirme ile bir okula sayman olarak görevlendirilen bir arkadaşımızın saymanlık farkını kbs sisteminden vekalet 2. görev kısmından hesapladık. Normal Vekalet...
  31. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Şube Müdürünün Vekalet Süresi Dolması

Bilgi için teşekkür ederim Tuğrul bey..Konu kapatılabilir.
  32. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Şube Müdürünün Vekalet Süresi Dolması

İyi çalışmalar kolay gelsin Müdürlüğümüze vekaleten bakan 2 şube müdürünün valilik oluru ayın 30'unda bitmiş olmasına rağmen . Asaleten atanan şube müdürü izin almasından dolayı kaymakamlık oluru ile 15 gün uzatılmıştır. Dolayısıyla 15 gün (kaymakamlık oluru aldığı için) verilen şube müdürlüğü...
  33. Çözümlendi | Kilitli Geçmi̇şe Dönük Yan Ödeme Ve Temi̇nde Güçlük Zammı Ödemesi̇

Evet tuğrul bey çok teşekkür ederim Hatice Özkul DOĞAN Hanımefendi ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  34. Çözümlendi | Kilitli Geçmi̇şe Dönük Yan Ödeme Ve Temi̇nde Güçlük Zammı Ödemesi̇

Şöyle hocam Teminde güçlük zammı yukarıdaki branştaki öğretmenler hiç ödenmemiş onun ödemesi yapılacak .
Geri
Üst Alt