Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Geçmi̇şe Dönük Yan Ödeme Ve Temi̇nde Güçlük Zammı Ödemesi̇

Biyoloji ,fizik kimya branşlarındaki öğretmenlere teminde güçlük zammı farkı Tuğru bey.
  2. Çözümlendi | Kilitli Geçmi̇şe Dönük Yan Ödeme Ve Temi̇nde Güçlük Zammı Ödemesi̇

Sellamlar iyi günler arkadaşlar geçmiişe dönük 5 yıllık teminde güçlük zammı ve yan ödeme hesaplama cetveli ihtiyacımız oldu ödeme yapabilmek için . Rica etsem yan ödeme ve teminde güçlük zammı için excel formatında hesaplama yapabileceğim program varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum .hayırlı...
  3. Çözümlendi | Kilitli 1/4 Maaş Kesim Cezası Hangi Kalemlerden Kesilecek

Çok teşekkür ederim hayırlı günler dilerim.konu kapatılabilir.
  4. Çözümlendi | Kilitli 1/4 Maaş Kesim Cezası Hangi Kalemlerden Kesilecek

İyi günler İyi Çalışmalar kadrolu Şube Müdürü için 1/4 maaş kesim cezası var . 1/4 Maaş kesim cezası hangi kalemlerden kesilecek bilemedim yardımcı olursanız sevinirim çok sağolun.
  5. Çözümlendi | Kilitli Maddi ve manevi tazminat ödemesi MYS den hangi bütçeden ödenir

Teşekkür ederim Tuğrul bey. 1618427613 Hazine avukatları ile yaptığım görüşme neticesinde ilana bağlı borçları kapsadığı için mahkeme harç ve giderlerinden ödeme yaptım. İlginiz için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.
  6. Çözümlendi | Kilitli Maddi ve manevi tazminat ödemesi MYS den hangi bütçeden ödenir

Şehit edilen öğretmenin eşi Milli Eğitim kurumuna dava açıyor. Tuğrul bey.
  7. Çözümlendi | Kilitli Maddi ve manevi tazminat ödemesi MYS den hangi bütçeden ödenir

Değerli arkadaşlar selamlar iyi tatiller diliyorum. Ben İzmir Ödemiş ten yazıyorum bundan iki yıl önce bir öğretmenimiz öğrencisi tarafından görevi başında şehit edilmişti . Olayın mahkeme süreci Şubat ayında bitti .süreç bir ayda yazışmayla devam etti ilin mi yoksa ilçenin mi ödeme yapacağı...
  8. Çözümlendi | Kilitli İlköğretim mezunu şoför ek gösterge alır mı?

KBS Sistemi nasıl bireysel emeklilikte uyarı verip hesaplama yapmıyorsa. Böylesine teknik konularda da uyarı vermesi gerekir entegre sistem gerekiyor.Şimdi ben bunu 4 derece diye ekgösterge vermeye kalksam sonrasında iade ile uğraşacağım .Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Çok sağolun .
  9. Çözümlendi | Kilitli İlköğretim mezunu şoför ek gösterge alır mı?

Çok teşekkür ederim ilginiz için .Lakin can alıcı nokta şu ilköğretim mezunu olması ek gösterge konusunda kafamı karıştırdı .ilköğretim mezunu olması ekgösterge hakkına engel teşkil ediyor mu?
  10. Çözümlendi | Kilitli İlköğretim mezunu şoför ek gösterge alır mı?

İyi günler iyi çalışmalar değerli arkadaşlar genel idare hizmetlerinde görev yapan ilköğretim mezunu şoför arkadaşımızın terfisi gelmiş 4/1 derece kademesi KBS sistemi bu derece kademeye ek gösterge veriyor ilköğretim mezunu şoför ek gösterge alır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

Kolay gelsin iyi çalışmalar KBS Ekders menüsünden EKDERS BORDRO dökümü alamıyoruz . Sistemsel mi? Yoksa çıktı alan var mı? . Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/B den Kadroya geçen öğretmen maaşı

Çok teşekkür ederim. Verdiğiniz fikir için hayırlı işler dilerim.
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/B den Kadroya geçen öğretmen maaşı

İyi çalışmalar arkadaşlar İzmir ödemiş ilçesinden yazıyorum 4 tane 4/Bli personel var 3 tanesi kadroya geçmiş . Özlük bölümü 22 Eylüde gelen kararnameleri bi şekilde atlayıp maaş birimine göndermemeiş 13.10.2020 tarihinde tebliğ etti . Maaş birimi olarak 4/ b statüsünde bu ayki maaşlarıda...
  14. Çözümlendi | Kilitli Şube müdürüne Öğretim yılına hazırlık ödeneği verilirmi

Çok teşekkür ederim efendim çok sağolun. İyi çalışmalar.
  15. Çözümlendi | Kilitli Şube müdürüne Öğretim yılına hazırlık ödeneği verilirmi

İyi günler iyi çalışmalar . Şube müdürümüz Öğretim yılına hazırlık ödeneğinin tarafına ödenmesini talep etti diğre ilçeler alıyormuş dedi .Şimdiye kadar ilçe mem olarak şube müdürü ve milli eğitim müdürüne hazırlık ödeneği vermedik. Konu hakkında bilgi almak istemiştim yardımcı olursanız sevinirim.
  16. Çözümlendi | Kilitli Cezaevi Sınav Görevi

Arkadaşlar sizlere çok teşekkür ederim . Verdiğiniz bilgiler için.
  17. Çözümlendi | Kilitli Cezaevi Sınav Görevi

Değerli mutemedler sorun şu personel ceza infaz kurumuına ait . Ödeme yapacaksam hangi kurumdan Yani ilköğretimler, ilçe mem yada ortaöğretimler....vs. çarpıklık burada başlıyor. MYS den ödemeye kalksam zaten malmüdürlüğü kabul etmez....
  18. Çözümlendi | Kilitli Cezaevi Sınav Görevi

İyi günler iyi çalışmalar. Pandemi döneminde liselere giriş sınavı yapılırken ilçe milli eğitimde sınav bölümü cezaevi personeline (meb personeli değil) ceza evinde gözetmen , sınav görevlisi v.s. görev vermiş. Daha sonra iş ücret kısmına gelince sorun yaşanmaya başlandı. Sınav birimindeki...
  19. Çözümlendi | Kilitli KBS EKDERS İCRA KESİNTİSİ

Teşekkür ederim .
  20. Çözümlendi | Kilitli KBS EKDERS İCRA KESİNTİSİ

İyi günler iyi çalışmalar KBS ekders işlemlerine devam etmekteyim KESİNTİ KISMINDAN icra dosyasından kesinti yapmak istediğimde kesinti yapmamakta ve buton kapalı durmaktadır. Ne yapılabilir? Ve icrayı nasıl düşebilirim .Bugün onaylayıp malmüdürlüğüne göndermem gerekli yardımlarınız için...
  21. Çözümlendi | Kilitli SGK İdari Para Cezalarının MYS'den Ödenmesi

Yukarıda verilen link üzerinden yaptığım ödeme neticesinde forumda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.Sorun çözülmüştür konu kapatılabilir.
  22. Çözümlendi | Kilitli GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU YOLLUK BİLDİRİMİ

İyi çalışmalar forumda TEK KİŞİLİK (TOPLU OLMAYAN) GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU YOLLUK bildirimi proğramı arıyorum bulamaadım link varsa mesaj olarak gönderirseniz çok sevinirim
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Tazminat

Çok özür dilerim .İyi çalışmalar dilerim
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Tazminat

HAKAN MISIRCI
  25. Çözümlendi | Kilitli YABANCI DİL TAZMİNATI

Çok teşekkürler bilgi için faydalı oldu. Ben soruyu sorarken cümleyi düzgün yazmamışım .Af edersiniz. İyi çalışmalar.
  26. Çözümlendi | Kilitli YABANCI DİL TAZMİNATI

İyi günler iyi çalışmalar memur maaşları hesaplanırken KBS sisteminde yabancı dil veri girişinde 90-100 arası A harfini tıklıyorduk fakat sisteme A1 B1 gibi seçenekler eklenmiş. Değişikliği yaparken katsayıya karşılık gelen 900 PUAN HANGİ HARFE TANIMLIDIR.Teşekkürler .
  27. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Emekli Yolluğu

Ödemeyi yapacağım fakat gerekçeli yazı sözleşmelerinde olmadığı için tereddütte kaldık . Konu ile ilgili remi yazı paylaşabilirmisiniz.
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Emekli Yolluğu

Kurumumuzda 4/B Statüsünden emekli olan hizmetli personelimiz dilekçe ile emekli yolluğu talep etmektedir. Bu kişiye yolluk ödenir mi? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederiz.
  29. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 7,5 Saat Gün Hesaplaması

Hocam sonuç olarak bu yargıtayın kararı 7,5 saati 7,5 bölme işlemini durdurmuş oluyor değil mi ? Çünkü ben üstlerime bu konuyu açtım yine eski sistemden yani bölmeden asgari ücretin güne bölümüyle devam edeceğim. Affınıza sığınarak soruyorum yargıtay kararı bunu ifade ediyor değil mi hocam.
  30. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 7,5 Saat Gün Hesaplaması

Verdiğiniz linkleri okudum çok teşekkür ederim emeğinize sağlık.
  31. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 7,5 Saat Gün Hesaplaması

Hocam yukarıda vermiş olduğunuz örnek linklerde bir hocamız yargıtay tarafından onaylanmış kararı var diyor o kararı bulabilir miyim?
  32. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 7,5 Saat Gün Hesaplaması

İyi günler iyi çalışmalar bağlı bulunduğum kurumda ücretli öğretmenlerin maaşlarını yapmaktayım.Benden önceki ücretli öğretmenlerin maaşlarını yapan arkadaştan aldığım maaş programı ile devam etmekteyim. Ücretli maaşını yaparken Her zaman asgari ücretin günlüğe bölümü olarak gün sayısını çıkarıp...
  33. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personelin emekli tazminat ödemesi

Verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim. Şimdi artık bütün mesele mal müdürlüğünün onaylaması.
  34. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personelin emekli tazminat ödemesi

Kusura bakmayın yine rahatsız ettik Yeni MYS de harcama kalemleri nasıl olacak çünkü malmüdürlüğü 4/ c deki emanette bekleyen parayı bahane ediyor . Parayı 372.2 den 372.09 ' aktaramıyor hatalı işlem yaparım diye kestiğimiz nakitleri geri yolluyor. Sonuç olarak 372.02 de bekleyen paranın göz...
  35. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personelin emekli tazminat ödemesi

İlçemizde ilçe mem bünyesinde çeşitli okullarda 4/c li personel olarak çalışan ve Nisan 2018 de 4/B kapsamına dahil edilen bir personelin emekliliği gelmiş ve tazminat talep etmektedir. Her yıl sene başında Maliye bakanlığı muhasebat genel müdürlüğünün yazısı gereği kıdem tazminatı hesaplaması...
  36. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Peşin Ödeme

İyi günler iyi çalışmalar 4/ c kapsamından 4/ b kapsamına geçen hizmetli personelin maaşlarının peşin ödenmesi gerçekleşitirilecek mi? Ödeme yapılacak ise neye göre ödeneceğine dair belge var mı? Ve bazı kurumlar ödemeyi yapmış biz ilçe mem olarak bilemedik yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  37. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izinli gssp kesilen personel için tekrar maaş hesaplama

Herşey için ilgi ve yardımlarınız için çok teşekkürler.
  38. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izinli gssp kesilen personel için tekrar maaş hesaplama

ayrıca excelde yapıp mys den nakit keseceğim artık çare yok çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  39. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izinli gssp kesilen personel için tekrar maaş hesaplama

İiyi günler iyi çalışmalar kurumumuzda bir kaç öğretmenin ücretsiz izin dönüşü kararsızlığı nedeniyle ayın 13.ünde diğer personele maaş yapılmış fakat ücretsiz izinde olanlara GSSP kesilmiş ve maaşları yapılmamıştı fakat maaşlar onaylandıktan sonra başlamak istediklerini belirtmişler dilekçeyle...
Geri
Üst Alt