Arama sonuçlarınız

1. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Sigortalı Tescil İşlemlerinde Ayrılış Bildirgesi Kısmı Görünmüyor.

herkese çok teşekkürler, ben en iyisi girişi yapayım ve sgkya da sorayım. konuyu kapatabiliriz, tşkler.
  2. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Sigortalı Tescil İşlemlerinde Ayrılış Bildirgesi Kısmı Görünmüyor.

teşekkürler arkadaşlar ben en iyisi yarın sgk il müdürlüğüne gidip birebir durumu anlatayım. ordan çözüm bulmaya çalışayım, başlığı kapatabiliriz, teşekkürler herkese. çok teşekkürler.
  3. Salem Aydın

keseneklerinde hiç sıkıntı yaşamadım ama, kesenek dökümüne baktım, listede ismi var personelin.
  4. Salem Aydın

"İşlemi Yapan Resmi İşyeri" kısmında şu anki işyerimin adı var.hata olsaydı eski işyerinin ismi yazıyo olması gerekmez miydi? keseneklerde, hitapta hiç sorun yaşamadım bugüne kadar. 1582803579 peki nasıl düzeltebilirm, sgkya yazı mı yazayım yoksa, tescil işlemlerinden kendim giriş mi yapayım?
  5. Salem Aydın

Konu hakkında kimsenin bilgisi yok mu gerçekten? Yardım edebilecek, öneri sunabilecek... Ne yapmalıyım şu anda?
  6. Salem Aydın

şimdi ben de dikkat ettim evet, sanki giriş yapılmamış gibi, ama "İşlemi Yapan Resmi İşyeri " kısmı doğru, bağlı bulunduğum kurumun adı yazıyor orda. şimdi personelin kuruma geliş tarihi 02/10/2015, bu bilgileri güncellesem, onaylasam ceza yer miyim?
  7. Salem Aydın

çok ilginçtir, listede personelin adı çıkmıyor. napmam lazım? tc ile aratıyorum ismi çıkmıyor listede. acaba ekran görüntüsü attığım yerden bilgilerini tekrar girip, "kabul ediyorum"u seçip onaylasam listeye gelir mi? yoksa yanlış bi işlem mi yapmış olurum ?
  8. Salem Aydın

arkadaşlar merhaba ve de iyi mesailer. kurumiçi nakil gidecek olan ve sigorta çıkışını yapmam gereken bir personelim var fakat sigortalı tescil işlemlerine girdiğimde ayrılış bildirgesi kısmı görünmüyor bu personelde. ekte de görüldüğü üzere sadece bu ekran var, neden kaynaklıdır anlamadım ve...
  9. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Atamada Kadro derecesi 3 olan memurun kbs'de girişinde 3 derece yok

arkadaşlar öncelikle merhaba, kbsde yeni gelen bir personeli tanımlamaya çalışıyorum, atama kararnamesinde kadro derecesi 3. Ama ekte koyduğum ekran görüntüsüne de bakarsanız 3. derece yok kbsde ve dereceyi seçmeden de kayıt yapamıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim? 1582628049 sorun çözüldü...
  10. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Vergi Matrahı

Teşekkürler, konuyu kapatabiliriz
  11. Salem Aydın

Burda sadece nasıl kesinti yapacağıma dair bilgiler var, ben kesintinin nerden yapılacağını biliyorum zaten. Vergi matrahı kısmı karışık.
  12. Salem Aydın

kbsde döner sermaye kısmından kesinti yaptım, bu kesinti de bordrosunda 666KHK'dan kesiliyo. tamamı kesilecek.
  13. Salem Aydın

arkadaşlar mrb, bi akademik personele döner sermaye kesintisi yapıyorum. 666 KHK'dan düşüyor(999 TL). Yalnız bunu vergi matrahına mı işlemem gerekiyormuş, konuya vakıf değilim, yanlışım varsa düzeltin. buna nasıl vergi matrahı oluştururum, nerden girerim? tşkler.
  14. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Kbsden Nafaka(İcra) Kesme

cevabınız için tşkler. konuyu kapatabiliriz.
  15. Salem Aydın

peki çocuk yardımı vermeye devam mı edeyim yoksa kişiden mahkeme evrakını mı istemeliyim?
  16. Salem Aydın

arkadaşlar mrb. şöyle bir nafaka evrakı geldi, şubat maaşına işlem yapacağım. fakat nasıl bir yol izleyeceğim? şundan soruyorum; bu personelin hali hazırda kestiğim bir banka icrası var,1100 tl civarında. fakat öncelik nafakanın biliyorum. sormak istediğim; +2091 tlyi net maaştan kesiyorum...
  17. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 Günlük Fark

Aynı sorunu dün bütün gün yaşadım, personelin tamamı listede çıkmıyordu. Bugün sabah o problem kendiliğinden düzeldi, biraz bekleyin isterseniz hocam.
  18. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli kbs den 14 günlük kastayı farkı emsan verileri alamıyorum arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz sebebi nedir?

bende de iki farklı katsayı farkından oluşan emsan veri çıkıyor, muhasebeleştirmediğim içindir diye düşünüyorum. Siz muhasebeye gönderdiniz mi?
  19. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Eksik Çıkıyor

bi sıkıntı yok o zaman, tşkler, başlığı kapatabiliriz.
  20. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Eksik Çıkıyor

arkadaşlar herkese iyi mesailer, az önce 14 günlük maaşları hesaplattım. 2019 temmuz farklarıyla karşılaştırdım. Eksik çıkıyor, bu normal mi? Misal; temmuz 2019 farklarında 101 tl alan bir personel ocak 2020 farkında 87 alacak. Neden düşük çıktı anlamadım. bilen varsa aydınlatabilir mi?
  21. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Lojman Kesintisi

teşekkürler
  22. Salem Aydın

pek, tşkler, konuyu kapatabiliriz.
  23. Salem Aydın

yani bunun bi hesaplanma formülü var mıdır yoksa kbsye veriyi girip otomatik mi hesaplanıyor? 1578395336 kbs kesintiler kısmına baktım, lojmanla ilgili bi kesinti kodu yok.
  24. Salem Aydın

arkadaşlar mrb, birime kadrosu gelen bir profesör lojmanda kalıyormuş, daha önce hiç lojman kesintisi yapmadım. bunu kbsden nasıl yapabilirim, neye göre tutarı hesaplarım, maaş evrakına eklenecek bi evrakı var mıdır? lojman kesintisi yapan arkadaşlar yardımcı olabilirse... tşkler.
  25. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Kbs'den Ek Bordro Düzenleme

fark yapılıyormuş maalesef
  26. Salem Aydın

Peki, tşkler herkese. Başlığı kapatabiliriz.
  27. Salem Aydın

2914 sayılı Kanunda şöyle diyo: "Bu sınıf; profesörler, doçentler ve doktor öğretim üyelerinden oluşur. a) Profesörler, profesör kadrosuna atandıkları tarihi izleyen aybaşından itibaren birinci derecenin, ilk kademe aylığını alırlar." Başka birimde doçentken bize prof olarak geldi. Normalde...
  28. Salem Aydın

Peki doçentlik ek gösterge 4800, profesörlük 5300. Bunun farkını da vermek gerekmez mi?
  29. Salem Aydın

Herkese iyi mesailer öncelikle, Kbsden maaş girişi yapılmıyor, tahmini ne zaman açılır acaba? Esas soruma gelecek olursam, kbsden maaşla birlikte bir personele ek bordro düzenlemem lazım(doçent-prof maaş farkı), fakat nasıl yapılıyor tam bilmiyorum, bir mutemet arkadaşım yapıyordu fakat şimdi...
  30. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar Beyanname Nedir?

Teşekkürler cvp yazan herkese, konuyu kapatabiliriz.
  31. Salem Aydın

cevabınız için tşkler öncelikle, maaşını yaptığım 4/bli personel yok, üniversitede çalıştığım için tamamı 657ye tabi(öğretim elemanı,memur,vs..), o zaman bunlar dahil değil, doğru mu anlıyorum?
  32. Salem Aydın

Herkese iyi mesailer öncelikle, geçen hafta bu konu ile ilgili yazı bana sevk edilince haberdar oldum, muhtasar beyanname ile ilgili konu başlıklarını inceledim ama çok bi şey anlamadım. sormak istediğimi iki şey var: -Birincisi, kurumun maaş mutemeti benim, maaş yapan kişiler mi bunu yapmak...
  33. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Bes Girişi (Acil)

Evet kapatabiliriz.
  34. Salem Aydın

Peki, tşkler Nazan'anım.
  35. Salem Aydın

Öncelikle merhabalar: "yeni maaş dönemi aktif olduğunda kişiyi sistemden sileceksiniz" demişsiniz, Şu an sil butonu aktif değil, öbür ay aktif olacağından emin misiniz? Bir ikincisi, bireysel emeklilik şirketini aradım, böyle bir kayıt yok dedi, ama ben bordrodan kesintiyi görebiliyorum. Kişiyi...
  36. Salem Aydın

peki tşkler.
  37. Salem Aydın

Arkadaşlar mrb,acil yardımınıza ihtiyacım var. Kbsde bi hocaya yanlışlıkla bes girişi yaptım, kaydettim. Şimdi silmek istiyorum fakat silme butonu aktif olmuyor. Ne yapmalıyım nasıl silebilirim, yarın maaş yapıcam.
  38. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Yeni Gelen Personelin Bireysel Emeklilik Kaydı

peki tşkler, konuyu kapatabiliriz.
  39. Salem Aydın

Çözümlendi | Kilitli Yeni Gelen Personelin Bireysel Emeklilik Kaydı

anladım, tşkler. yasin bey son bir şey daha ; kbsden kesinti eklemem yeterli midir yoksa ziraatin kurumsal bes adresinden de bir şeyler yapmam gerekiyor mu
Geri
Üst Alt