Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Sgk Ebi̇ldi̇rge Kuruş Farkı

Merhaba aralık ayı e bildirge veririken kaç kuruşa kadar oynama yapılabilir.?
  2. Çözümlendi | Kilitli Kişi Borçlarından Doğan Alacak Tahsili

Merhabalar,kişi borcu açtıktan sonra ödenmeyen kişi borçlarında alacak tahsili takip görevi mutemetemi aittir.?
  3. Çözümlendi | Kilitli Sürekli̇ İşçi̇ Teşvi̇k Hesaplama

Merhaba sürekli işçilerde teşvik hesaplarken çkysde tanımlaması nasıl olmalıdır.? Sosyal yardım olarak mı ödenmeli, bütün kesintilere tabi tutulmalımıdır.?
  4. Çözümlendi | Kilitli Eylül Maaşında Kısa Vadeli Primi Eski Orandan Kesilmesi

Eylül ayı maaşında sgk prim 20,75 kesilmesi gerekirken 20.5 kesildi. E bildirge tutmuyor ne yapmamız gerekiyor.
  5. Çözümlendi | Kilitli Deneme Süresi Biten Işçi Hakkında

Hocam kişinin üye olduğu tarihmi yoksa sendikanın bize gönderdiği tarihimi baz almalıyız. Orayı anlayamadım
  6. Çözümlendi | Kilitli Deneme Süresi Biten Işçi Hakkında

Günlük ücrete neden fark yapılmıyor. Birde işçi işe 4.07. 2024 de başladı fakat sendikaya ayın 10 unda üye olmuş . Sendika bize ayın 29 unda bildirmiş ben hangi tarihten yararlandırmam gerekiyor
  7. Çözümlendi | Kilitli Deneme Süresi Biten Işçi Hakkında

Merhaba deneme süresi bitip sendikaya üye olan işçiler sendikaya üye olduğu tarihten itibaren mi yoksa sendikanın bildirdiği tarihten itibaren mi toplu iş sözleşmesinden yararlandırılır. Geriye dönük hangi ücretler ödenir.
  8. Çözümlendi | Kilitli 1 Mayıs Ve 19 Mayıs Da Nöbet Ücretleri Bayram Nöbeti Olarakmı Geçiyor

Merhabalar 1 mayıs ve 19 mayıs da nöbet ücretleri bayram nöbeti olarakmj geçiyor
  9. Çözümlendi | Kilitli İcra Takibi Ödemesi Hk.

teşekkür ederim.
  10. Çözümlendi | Kilitli İcra Takibi Ödemesi Hk.

icradan gelen dosya kapak hesabında kı tutar mı ödenecek?
  11. Çözümlendi | Kilitli İcra Takibi Ödemesi Hk.

Hastanemizde alt işveren şirketler bünyesinde işçi olarak çalışmakta iken sözleşmesi feshedilmesi üzerine Asliye Hukuk Mahkemesinde (İş Mahkemesi Sıfatıyla) işçilik alacaklarına ilişkin olarak dava açan işçi davayı kazanmış ve icradan dosya hesabı gelmiştir. Yapılacak işlemler nelerdir.
  12. Çözümlendi | Kilitli Sgk İdari Para Cezası Hk.

Merhaba.Böyle bir durumla karşılaşıldığında ne yapılmalı peki!
  13. Mutemet Arşivi Stajyer Öğrenci̇ Maaş

Merhaba lise öğrencilerinin güz dönemi muaf olmaları için stajını yazın tamamlama hakkı verilmiş. O öğrencilere iş günü üzerinden maaşlarını yaptım. Uygulamanın doğrusu bu şekilde midir.?
  14. Mutemet Arşivi Mesleki Açık Öğretim Öğrencisi Staj Ücreti

Mesleki açık öğretimde okuyan öğrenciler staj ücretinden faydalanır mı?
  15. Çözümlendi | Kilitli Mesleki Açık Öğretim Lisesinde Öğrenim Gören İşçi Hk.

teşekkür ederim kolay gelsin. teşekkür ederim kolay gelsin.
  16. Çözümlendi | Kilitli Mesleki Açık Öğretim Lisesinde Öğrenim Gören İşçi Hk.

Kurumumuzda görev yapan sürekli işçi mesleki açık öğretim lisesinde okuyor ve kurumda staj yapacak. Staj yapan işçiye staj ücreti ödenirmi?
  17. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Emekli Işlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhaba.18 ağustosda emekli olacak işçi için maaş hesaplarken hangi unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Hangi kalemleri nasıl ödemeliyim.
  18. Çözümlendi | Kilitli 15 Haziran Işe Giren Işçinin İlave Tediye Hesaplaması Nasıl Yapılır?

15 haziran 2023 de işe başlayan işçin tediye hesaplaması nasıl yapılır. hangi yevmiye üzerinden ve kaç gün vermeliyiz
  19. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi 2023-2024 Toplu Iş Sözleşmesi

Ne zamana kadar yapmamız gerekiyor geriye dönükleri.. 1686854008 15.03 .2023 de başlayan işçinin deneme süreci geçti. Geriye dönüklte nasıl ödeme yapmalıyız
  20. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Gün Sayısından Rapor Düşülürmü?

teşekkür ederim 1660908921 hocam personelin iş feshi yapıldığında icraları vardı. Kıdem tazminatı öderken icraları kesecekmiyiz.
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Gün Sayısından Rapor Düşülürmü?

Merhabalar. Sürekli işçi kıdem tazminatı hesaplarken personelin aldığı raporları düşecekmiyiz. yada sadece ücretsiz iznlerimi düşmeliyiz
  22. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Fesih Nedeniyle Kıdem Tazminatı Hesaplama Tablosu

taşerondan geçen işçi. 27 nolu kodla işyeri çıkş verdi.emekli olmadı. bakanlığa görüş sunduk verilmesi konusunda cvp geldi. kıdem tazminatı için nasıl işlem yapmalıyım.
  23. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Fesih Nedeniyle Kıdem Tazminatı Hesaplama Tablosu

Merhabalar sürekli işçi güncel kıdem tazminatı hesaplama tablosu olan varmı dır. Birde işçi zorunlu nedenlerle iş feshi olmuştu.Bakanlığa görüş sunduk ve verilmesi hakkında cvp geldi. Kıdem tazminatı hesaplamadan önce sgkdan emekli olduğuna dair yazı alınması diye bir şart var. Bu kişiye iş...
  24. Mutemet Arşivi Temmuz 2022 Maaşında Memur İşçi Gelir Vergisi İstisna Tutarı

istisna tutarı 1051.11 mi olması gerekiyor yoksa 825.05 mi olması gerekiyor.
  25. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Yeni Başlayan İşçi Hk.

iş kanununda 1 yevmiye fazladan hakedeer diyor
  26. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Yeni Başlayan İşçi Hk.

sendika üyeliği var fakat 1 aylık deneme süresi 28 temmuz da bitiyor. 15 temmuzda nöbet deneme süresi içerisnde kalıyor 1 yevmiye haketmezmi?
  27. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Yeni Başlayan İşçi Hk.

Hastanemizde 28 haziranda başlayan sürekli işçi bir aylık deneme süresi içerisinde 15 temmuz da nöbet tutmuştur. Bayram yevmiyesi ödenmelimi ödenmeli ise kaç yevmiye ödenmeli?
  28. Mutemet Arşivi Çkys Hesaplama Parametreleri Güncel

1656922119 Bu ayki işçi maaşları nasıl yapmalıyız. farklarla birliktemi yoksa eski yevmiyedenmi yapılmalı?
  29. Mutemet Arşivi Çkys Hesaplama Parametreleri Güncel

Sürekli işçiler çkys hesaplama parametreleri güncel hali ne olmalı?
  30. Çözümlendi | Kilitli Teknik Öht Ve Yan Ödeme Yılı

696 khk taşerondan geçen teknik presonllere öht ve yan ödeme hesaplarken başlama yılı 2 nisanmı baz alınmalıdır yoksa işe giriş tarihimi baz alınmalıdır?
Geri
Üst Alt