Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bizde sadece nace kodu ve iş kolunu değiştirdik.Birden fazla nace kodu ile işyerinin ne gibi sıkıtısı olur ve maaş da ayrıca yapacağıumız bir işlem varmıdır. Teşekkür ederim.
Haziran ayı maaşında 3 gün rapor alan sürekli işçiye 1 gün fazla ödeme yapılmış oldu.. o bir gün için sskdan ödeme yapıldı.. nasıl bir işlem yapmalıyım
Hocam sözleşmede iki güne kadar ödenir ibaresi olduğu için çevremde işçi maaşı yapan mutmet arkadaşlar hiçbir kesinti yapmıyor..ben ssk gününüde eksik bildiriyordum.. çünkü kişi rapor almış. E bildirgede bildirilmesi gerekiyor diye.. ssk gününüde tam bildiren mutemetler var. Doğrusu nedir bilemedim.
İşkur yada sürekli işçi hocam. Sözleşmelerde iki gün kurum ödüyor fakat benim anlamadığım e bildirgede sgk gününü eksikmi göstereceğiz .. yoksa sgk günü tammı bildirilecek..
1595075142
6 temmuz da 3 gün 11 temmuzda 2 gün raporu var ben bunu e bildirgede nasıl gösteririm
1595075411
2 gün...
Fakat 04.06 da başladı işçi 1 temmuza kadar olan tediyeyi bir önceki dönem olduğu için zamsız mı vermem gerekir
1594576916
Bu tediyede 17,06 mı vermem gerekir yoksa 4,06 sı zamsız 13 zamlımı vermeliyim