Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4d maaşlarında 14 günlük kısımlarını yaparken günlük ücret

Merhaba.Sendika kesintisidemi kıst olacak yoksa tam yevmiyemi kesmeliyiz..
  2. Görüş Yazıları 696 KHK ile sürekli işçi kadrolarına geçişleri yapılan işçilerin biten sözleşmesi hakkında yazı

1604520019 Üye sadece üye olmayanlar dilekçe verdi ayın 1’infen önce diğerleri yani 1’inden önce üyeliği olanlar herhangi bir dilekçe bırakmadı..
  3. Görüş Yazıları 696 KHK ile sürekli işçi kadrolarına geçişleri yapılan işçilerin biten sözleşmesi hakkında yazı

Sürekli işçilerin yararlanma konusu nasıl olacak..sendika listemi göndermesi gerekiyor.
  4. Çözümlendi | Kilitli 375 KHK İş Kolu

Merhaba bizde sadece nace kodu ve iş kolunu değiştirdik.Birden fazla nace kodu ile işyerinin ne gibi sıkıtısı olur ve maaş da ayrıca yapacağıumız bir işlem varmıdır. Teşekkür ederim.
  5. Mutemet Arşivi İŞKUR Sürekli İşçi Toplu İş Sözleşmesi

Sürekli İşçilerde yeni yapılan toplu iş sözleşmesine göre ek ödeme,sosyal yardım ve hizmet zammı orantılı mı verilmelidir?
  6. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Peki bu özel hzmet tazminatı ile yan ödemenin brütünü nasıl hesaplamalıyız
  7. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

mrb.Bu arada elinize sağlık .İşmiz bayağı kolaylaştıracak bu tablo. İlk satırdaki ilave tediye tutarı nereden geldi onu anlayamadım?
  8. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kişi Borcu

peki kişiye yazı ile belirtmek gerekirmi yada maaşdan kesilmesini talep ediyorum diye dilekçe alaya gerek varmıdır.
  9. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kişi Borcu

maaş da direk bir günlük yevmiye kesinti yapsak olmazmı hocam
  10. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kişi Borcu

Hocam e bildirgede raporu bildirdim.maaşda tam ödedim.
  11. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kişi Borcu

Ssk günü ve maaşı tam ödedim ama bir günü geri almam gerekiyor çünkü fazla ödeme yapmış oldum
  12. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kişi Borcu

Haziran ayı maaşında 3 gün rapor alan sürekli işçiye 1 gün fazla ödeme yapılmış oldu.. o bir gün için sskdan ödeme yapıldı.. nasıl bir işlem yapmalıyım
  13. Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Son Tarih

E bildirge son gün 23 dahilmi yoksa 23 üne kadarmı? Teşekkürler
  14. Çözümlendi | Kilitli İki gün rapor alan işçinin e bildirgede sgk günü

Ben sosyal yardım olarak veriyorum hastalık yardımını
  15. Çözümlendi | Kilitli İki gün rapor alan işçinin e bildirgede sgk günü

Hocam sözleşmede iki güne kadar ödenir ibaresi olduğu için çevremde işçi maaşı yapan mutmet arkadaşlar hiçbir kesinti yapmıyor..ben ssk gününüde eksik bildiriyordum.. çünkü kişi rapor almış. E bildirgede bildirilmesi gerekiyor diye.. ssk gününüde tam bildiren mutemetler var. Doğrusu nedir bilemedim.
  16. Çözümlendi | Kilitli İki gün rapor alan işçinin e bildirgede sgk günü

İşkur yada sürekli işçi hocam. Sözleşmelerde iki gün kurum ödüyor fakat benim anlamadığım e bildirgede sgk gününü eksikmi göstereceğiz .. yoksa sgk günü tammı bildirilecek.. 1595075142 6 temmuz da 3 gün 11 temmuzda 2 gün raporu var ben bunu e bildirgede nasıl gösteririm 1595075411 2 gün...
  17. Çözümlendi | Kilitli İki gün rapor alan işçinin e bildirgede sgk günü

İki gün rapor alan işçinin e bildirgede sgk günü 2 gün eksikmi girilmelidir..
  18. Çözümlendi | Kilitli İlave Tediye'den icra kesilirmi

Tediyeden nafaka kesintisi yapılırmı?
  19. Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

Fakat 04.06 da başladı işçi 1 temmuza kadar olan tediyeyi bir önceki dönem olduğu için zamsız mı vermem gerekir 1594576916 Bu tediyede 17,06 mı vermem gerekir yoksa 4,06 sı zamsız 13 zamlımı vermeliyim
  20. Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

İlk taksiti zamsızmı vermem gerekiyor..
  21. Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

04/06/2020 tarihinde işe başlayan personele kaç gün tediye ödemesi yapmalıyız..
  22. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıst Tediye Hesaplaması

Merhablar 04.06.2020 tarihinde işe başlayan işçiye kaç yevmiye tediye vermeliyim?
  23. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi Rapor

Sürekli işçi 2 gün rapor aldığında çkysde sgk gününden 2 gün düşmelimiyiz.
  24. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Haziran E bildirge

Sürekli İşçilerin Haziran Ayı E bildirgesi Muhtasar Beyannamedenmi Verilecek?
Geri
Üst Alt