Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. hastanemizde staj yapan bir öğrenci dava açmış ve kazanmış. İcra dairesinden hesaplanmış olarak geldi Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Hangi yıldan itibaren öğrenciler maaş hakediyorlar ve bu icrayı mys mi yoksa tdms yoluylamı ödemem gerekiyor.teşekkür ederim
Bilmeden ve benden önceki mutemetin yaptığı bir ödeme tabiki ceza yemek istemiyorum. o zaman tediye tutarını kişiden tahsil edip primleri de diğer tediye de matrahlardan düşmek gerekicek galiba..
Sürekli işçilerde 2018 e ait ücretsiz izindeki personele sehven tediye ödendi. Tediyeleri kişi borcu yaparak tahsil edicem.. fakat sgk primlerini kişiden mi tahsil etmem gerekiyor yoksa sgk dan mı istemem gerekiyor..
taşörandan kadroya geçen işçilere eylül ayında ödenecek eğitim yardımından kimler yararlanabilir. sadece öğrenim belgesi getirmesi yeterlimidir. aile durum belgesine göremi eğitim yardımı vermeliyiz.
Ücretsiz izinde olan personellere tediye ödemesi yapılmış. Şimdi onların geri alınması gerekiyor.. sgk ya ödenen kısmınıda personelden geri almalıyız..
sağlık bakanlığı maaş hesaplama çkysde eşi yararlanacağı seçince maaşı diğerlerinden farklı çıkıyor. bu işkurdan atanan işçilerin diğerlerine göre sosyal hakları olmadığı için eşi yararlanacakmı ondan emin olamadım.