Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi 14 Günlük Maaş ÇKYS'de hangi dönemi seçiyoruz?

teşekkürler. birde siz günlük ücretmi aylık ücretmi veriyorsunuz.
  2. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi 14 Günlük Maaş ÇKYS'de hangi dönemi seçiyoruz?

14 günlük bordro hesaplattırdım.yıllık vergi matrahı sıfırlandı. Doğrumudur acaba?
  3. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) 01-14 Ocak Maaş Dönemi

14 günlük bordro için hangi dönemi seçtiniz.
  4. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi 14 Günlük Maaş ÇKYS'de hangi dönemi seçiyoruz?

Sürekli işçilerde 14 günlük aralık maaşında hangi dönemi seçiyoruz. !7 günlük bordroda kesinleştirme yapılacakmı.?
  5. Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİLER KIDEM TAZMİNATI KARŞILIK AYIRMA

Kıdem tazminatı karşılık ayırma işleminin mantığı nedir ve nasıl yapılır.Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Çözümlendi | Kilitli Stajyer öğrencilerin puantajında izinli durumlarında ücret ödenirmi?

Stajyer öğrencilerin puantajında izinli durumlarında ücret ödenirmi? Herhangi bir belge almaya gerek varmıdır.
  7. Çözümlendi | Kilitli STAJYER ÖĞRENCİ MAAŞ

Stajyer öğrenci hangi yıldan itibaren staj ücreti hak kazandılar. Bununla ilgili üst yazı varmıdır teşekkürler.
  8. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Maaşının İcra Yoluyla Ödenmesi

Merhaba. hastanemizde staj yapan bir öğrenci dava açmış ve kazanmış. İcra dairesinden hesaplanmış olarak geldi Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Hangi yıldan itibaren öğrenciler maaş hakediyorlar ve bu icrayı mys mi yoksa tdms yoluylamı ödemem gerekiyor.teşekkür ederim
  9. Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Ödenmemiş Prim Borçları

Tamam teşekkür ederim hocam.
  10. Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Ödenmemiş Prim Borçları

Peki mal müdürlüğü ödeme yapmadıysa sonuç ne olur..
  11. Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Ödenmemiş Prim Borçları

MYS Ödeme emrinde primler olmasına rağmen sgk da ödenmemiş görünüyor.. Bununla ilgili ne yapmam gerekiyor
  12. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İlave Tediye Tahsili ve SSK Primleri Uygulanması

Bilmeden ve benden önceki mutemetin yaptığı bir ödeme tabiki ceza yemek istemiyorum. o zaman tediye tutarını kişiden tahsil edip primleri de diğer tediye de matrahlardan düşmek gerekicek galiba..
  13. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İlave Tediye Tahsili ve SSK Primleri Uygulanması

Sürekli işçilerde 2018 e ait ücretsiz izindeki personele sehven tediye ödendi. Tediyeleri kişi borcu yaparak tahsil edicem.. fakat sgk primlerini kişiden mi tahsil etmem gerekiyor yoksa sgk dan mı istemem gerekiyor..
  14. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Eğitim Yardımı

Eylül ayında işçilere verilen yardımını bu ay verme zorunluluğu varmıdır. Belgeyi getiremeyenler için Önümüzdeki maaşda da verebilirmiyiz..
  15. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Sürekli İşçi Kadrosuna geçen işçilerin Öğrenim (Eğitim Yardımı) Yardımı Ödeme şartları

taşörandan kadroya geçen işçilere eylül ayında ödenecek eğitim yardımından kimler yararlanabilir. sadece öğrenim belgesi getirmesi yeterlimidir. aile durum belgesine göremi eğitim yardımı vermeliyiz.
  16. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Tahsile göre ücreti değişirmi

Taşorondan kadroya geçen işçi lisans tamamlamış mezuniyet belgesi getirmiş maaş ve tediyeye etki edecekmi? teşekkürler.
  17. Çözümlendi | Kilitli İlave Tediye Hesaplama Şekli ve Programı Varmı?

istifası kesin yinede ona göre yapsam tediyeyi sıkıntı olurmu.Çünkü daha sonra almakla uğraşmam gerekiyor.
  18. Çözümlendi | Kilitli İlave Tediye Hesaplama Şekli ve Programı Varmı?

teşekkürler. peki 15 ağustosda istifa edecek personele kaç gün tediye verilir.
  19. Çözümlendi | Kilitli İlave Tediye Hesaplama Şekli ve Programı Varmı?

5 temmuzda işe başlayan personele kaç yevmiye tediye vermek gerekiyor.Bir türlü mantığını anlayamadım kusura bakmayın.
  20. Çözümlendi | Kilitli İlave Tediye Hesaplama Şekli ve Programı Varmı?

Tediye hesaplama tablosu vardı.Bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.
  21. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İlave Tediye Dönemi

hangi ayları kapsıyor.ücretsiz izinde olan personele orantılı vermemiz gerekiyor.
  22. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İlave Tediye Dönemi

Sürekli işçi tediyesi hangi dönemi kapsamaktadır.
  23. Çözümlendi | Kilitli İşkur'dan Atanan İşçilere İlave Tediye ödenecekmi?

İşkurdan atanan işçilere tediye verilecekmi.. Bununla ilgili resmi yazı varmı
  24. Mutemet Arşivi 2019 2. dönem İlave tediye Tarihleri yayınlandı

İşkurdan atanan sürekli işçilerede tediye ödeniyormuydu..
  25. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Bayram İkramiyesi

Sürekli işçilerin bayram ikramiyesini maaşla birlikte verilebilirmi yoksa ayrımı yapmak gerekir.. Sözleşmede bayramdan bir hafta önce ödenir diyor..
  26. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Tediye Ödemesi

Sürekli işçilere tediye ödemesi ne zaman verilecek
  27. Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen İlave Tediye Tahsilatı ve SSK Matrahı

Ücretsiz izinde olan personellere tediye ödemesi yapılmış. Şimdi onların geri alınması gerekiyor.. sgk ya ödenen kısmınıda personelden geri almalıyız..
  28. Çözümlendi | Kilitli İşkur Tarafından Atanan Sürekli İşçi AGİ Durumu

sağlık bakanlığı maaş hesaplama çkysde eşi yararlanacağı seçince maaşı diğerlerinden farklı çıkıyor. bu işkurdan atanan işçilerin diğerlerine göre sosyal hakları olmadığı için eşi yararlanacakmı ondan emin olamadım.
  29. Çözümlendi | Kilitli İşkur Tarafından Atanan Sürekli İşçi AGİ Durumu

İşkurdan atanan sürekli işçiye maaş hesaplatırken çkysde agi eş durumu eşi yararlanacak seçmelimiyiz.
Geri
Üst Alt