Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan kadroya geçen işçilerin maaşları günlük üzerindenmi yoksa aylık olarakmı hesaplanmalıdır.

Taşörandan kadroya geçen işçilerin maaşları günlük üzerindenmi yoksa aylık olarakmı hesaplanmalıdır.
  2. Çözümlendi | Kilitli Rapor Alan İşçiye ait e-vizitede Raporun görünmemesi

aslı özlüğe gitmiş:biz vizite onay yapıyoruz mutemetlik olarak. 3 gün görünüyor raporu. tc kimlik ile sorguladım görünmüyor.
  3. Çözümlendi | Kilitli Rapor Alan İşçiye ait e-vizitede Raporun görünmemesi

Personel temmuzda 3 gün rapor almış.Fakat vizite onayda personelin raporunu göremiyorum.Ne yapmam gerekiyor.Yardımcı olabilirmisiniz.
  4. Çözümlendi | Kilitli Analık İzin bitiş tarihi görünmediğinden e-Vizite Onay Yapılamıyor

Hayır daha doğum yapmadı.. sgk ile sıkıntı yaşamayımda.. daha önce hiç yapmadım..parasını nasıl alıyor peki çalışan..
  5. Çözümlendi | Kilitli Analık İzin bitiş tarihi görünmediğinden e-Vizite Onay Yapılamıyor

Sürekli işçilerden bir personelin analık izni bitiş tarihi görünmüyor. Vizite onay dan onay yapamıyorum.. Haziran ayının 25 inde başladı analık izni.. ne yapmam gerekiyor..
  6. Çözümlendi | Kilitli Birden Fazla rapor e bildirge durumu

sürekli işçi kadrosunda çalışan persenol temmuza yında 21 inde 1 gün raporu var ve aynı ayın 25 inde doğum öncesi izine ayrıldı e bildirgede hangi kodla göstermem gerekiyor.
  7. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi Farkları maaş ile ödenmesi

Evet hesabı öyle yaptım .. ama ayrı bordro yapmadım maaşın içinde ayrı gelir tanımladım.. memurlarda ayrı yapılınca acaba hatamı yaptım diye düşündüm..
  8. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi Farkları maaş ile ödenmesi

14 günlük farkı işçilerde maaş da verdim.. yanlışmı yaptım acaba???
  9. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçye Ait Rapor'un 2 Günü işyeri 1 Günü kim ödüyor?

3 gün rapor alan işçinin 2 gününü kurum ödüyor. Geriye kalan 1 günü sgk dan mı tahsil ediyor.
  10. Çözümlendi | Kilitli Ziraat BES Kesinti Yükleme Aşaması

Evet var çalıştığım kurumda buluyordum ama evde bağlandığımda bir türlü bulamadım nereden yapıldığını.
  11. Çözümlendi | Kilitli Ziraat BES Kesinti Yükleme Aşaması

Ziraat bankası bes ler nerden yükleniyordu.
  12. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi ikramiye

Evet yeniim. Taşorandan kadroya geçen işçilerden bahşediyorum.. oranı gün bazındama ay olarakmı kurmamız gerekiyor..
  13. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi ikramiye

İkramiye işçinin çalışmasına orantılımı verilir.. hesaplama tablosu varmıdır
  14. Çözümlendi | Kilitli işkurdan atanan işçilere ikramiye verilecekmi?

işkurdan atanan işçilere ikramiye verilecekmi?
  15. Çözümlendi | Kilitli İşkur tarafından Atanan İşçilere zam var mı?

İşkurdan atanan işçilere temmuz ayı için zam uygulanacakmı?
  16. Çözümlendi | Kilitli Daimi işçi zamlı maaş

Lise, lisans mezunu işçilerin günlük yevmiyesi ne kadardır
  17. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Kadroya Geçen İşçlerde Temmuz Ayında Zam Oranı Kaç Olacak?

Gece çalışması, fazla mesai ve hastalık yardımı zamlı mı uygulanacak..yoksa zamsız orandanmı hesaplanıcak.
  18. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Kadroya Geçen İşçlerde Temmuz Ayında Zam Oranı Kaç Olacak?

Bu ay Taserondan kadroya geçen işçilerin tamamına temmuz ayında %4 zam verilecek diye biliyorum. Yanlış mıyım ?
  19. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi ikramiye Temmuz Ayındamı verilecek ve Bildirgede Nerede Gösterilecek

Bu haziran maaşında ikramiye verilecekmi sürekli işçilere.. teşekkürler
  20. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzine Ayrılan İşçi E-Bildirge Bildirimi

Doğum izni bittikten sonra pazar var oda hafta tatili olduğu için ptesiden ücretsiz izin başlamış
  21. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzine Ayrılan İşçi E-Bildirge Bildirimi

Personelin doğum izini 18 mayısade bitmiş19 mayısda pazar tatili.. daha sonrasındada ücretsiz izine ayrılmış.20 mayısdan itibaren ücretsiz izine ayrılmış.. e bildirgede nasıl bildirmemiz gerekiyor.. . Teşekkürler
  22. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinde İlave Tediye Ödemesi Yapılan Taşeron İşçi

Bende daha yeni sayılırım.Yanlış birşey yapmamak adına araştırıyorum. Tam netlik olmadığı için sıkıntı yaşanıyor.
  23. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinde İlave Tediye Ödemesi Yapılan Taşeron İşçi

Cumhurbaşkanlığının yazısı varmıdır.Bu yazıda tediyeyle ilgili bilgi yok. Teşekkür ederim
  24. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinde İlave Tediye Ödemesi Yapılan Taşeron İşçi

Tediye ödemesi ile ilgili görüş yazısı varmıdır. Benden önce çalışan arkadaş yazıda orantılı verilir ibaresi olmadığı için verdim dedi.
  25. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinde İlave Tediye Ödemesi Yapılan Taşeron İşçi

Evet bende taşerondan geçen işçilerden bahsediyorum. o zaman bir dahaki tediyeden kesmem daha iyi olacak sanırım. kişiden tahsil etmekdense..
  26. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinde İlave Tediye Ödemesi Yapılan Taşeron İşçi

Evet 2019 ocak ayında ödenen tediyeler hangi dönemi kapsamaktadır.?
Geri
Üst Alt