Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4924 lü personel damga vergisi

arkadaşlar sözleşmenin 25.maddesinde damga vergisi kişi tarafından ödenir yazıyor.bunu ödeyecek mi ödeyecekse ne kadar ödeyecek bilgisi olan varsa sevinirim.mal müdürlüğü soruyor.
  2. Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek iade

geçme ,ayrılma,askere gitme tarihlerini önceden biliyorsan ona göre kısıtlı maaş yaptırabiliyorsun say2000den mesela ben 1 ocakta ayrılacak doktor için 17 gün maaş yaptırdım.kesenektede toplu text listesi içinde 17 günlük kesinti miktarı olduğu içinde hiçbir sorun çıkmadı ve ödendi sabit...
  3. Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

amaç zaten yapılan işlemlerin en doğrusunu bulmak herkes gördüğü hata ve eksikleri belirtirse en doğrusuna o zaman ulaşabiliriz.yaptığın bordro ilk olduğu için herkes buna yoğunlaştı zaten sende bordronun sonunda eksik ve hatayı belirtmemizi istedin bundan sonra yapılacak işlem gerekli uyarıları...
  4. Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

10) Diğer Hususlar a) Hizmet süresinin belirlenmesinde memuriyette veya diğer statülerde geçen süreler hesaplamaya dahil edil meyecek yalnızca 4924 sayılı Kanun kapsamında sözleşmeli statüde geçen süreler esas alınacaktır. bakanlığın yazısında böyle birşey var biz maaş...
  5. Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

http://www.memurlar.net/haber/449894/ bu linkte örnek bordroların altında Prime esas kazanca ek, ilave ve bölgesel tazminatlar dahil değildir diye yazıyor istersen bi bak
  6. Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

dediğine katılıyorum ayrıca yanlış bilmiyorsam ek tazminatlar keseneklere katılmıyor o zaman öz hiz:135 üzerinden yapıp kıst gününe göre ayarlayacak
  7. Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

bizdede 135 ama yapılan bordroda öz hiz 155 yazıyor
  8. Çözümlendi | Kilitli 4924 örnek bordro ve ödeme emri

özel hiz:155x9500x0.079308/100=1167.81 agide kıst maaşlarda tam verilmeli
  9. Çözümlendi | Kilitli 4924 ' lü personel

bende öyle yaptım
  10. Çözümlendi | Kilitli 4924 MANUEL BORDRO

bizim firma değişti yeni firma inşallah buğün eğitim verecek örnek bordro çıkarttırdım.ondaki matrahta % 5 i iki kere düşüyor ve damğa verğisi de yanlış bu konuyuda söyleyeceğim.manuel isteyen arkadaşlar oldu.bizde onlar sebeblensinler diye böyle bir çalışma yaptım iyikide yapmışım çünkü yeni...
  11. Çözümlendi | Kilitli 4924 MANUEL BORDRO

formüller konusunda pek iyi değilim düz formül kullandım.profesyonel arkadaşlar dahada iyi yapabilir gelir vergisi de ocaktan itibaren ne kadar olduysa süregelen gelir vergisine eklememiz lazım mesala 12 bini geçtiyse hesaplanan gelir vergisi bölümündeki formülde 15 20 olarak değiştirilmeli...
  12. Çözümlendi | Kilitli 4924 MANUEL BORDRO

[attachment=227]Arkadaşlar manel bordro yaptım.İsteyen arkadaşlar kullanabilir.Yanlışlık varsa yazalım ona göre düzeltelim.
  13. Çözümlendi | Kilitli 4924 ' lü personel

4924 lerde aylık verği matrahı sözleşme brüt ücreti -( myo%5+myo%9) mu yoksa sözleşme brüt ücreti -( myo%5+myo%5+myo%9) mu ayrıca damga verğisini sözleşme brüt ücretinden mi yoksa aylık verği matrahından mı keseceğiz bilenler yardımcı olursa sevinirim.bizim yeni kurulacak yazılım sistemi verği...
  14. Mutemet Arşivi Kaybolan Konaklama Faturası

bizdede aslı olmadan kabul etmiyorlar.fotokopi geçersiz
  15. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sayılı Kanun Çalışanları

arkadaşlar 4924 maaş hesaplama manuel olarak yapan arkadaş varsa 2008 öncesi ve sonrası olarak bordroyu mail atabilirse sevinirim.mail adresi sahinertekin1979@hotmail.com
Geri
Üst Alt