Arama sonuçlarınız

1. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Sendika Kesintisi Yapılmamış Öğretmene Geriye Dönük Kesinti Nasıl Uygulanır? Toplu Sendika Ücreti Nasıl Ödenir?

Hocam peki hangi ödeme kalemşnden yapmamız lazım sosyal haklar mı memur maaşları mı?
  2. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Sendika Kesintisi Yapılmamış Öğretmene Geriye Dönük Kesinti Nasıl Uygulanır? Toplu Sendika Ücreti Nasıl Ödenir?

Sayın hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim. Peki bu işlemi şubat maaşlarını hesaplarken mi yapacağım? Hemen ödeme yapamaz mıyım öğretmenimize? Bunu yolu yok mu?
  3. İsmail58

Sayın hocam bir yol gösterin lütfen. Şimdi kişinin kesintisini eklemem lazım kbsye manuel bordrodan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kişiye toplu sözleşme parasını ödeyeceğim ama kbsden de yapmayı bilmiyorum mysden de yapmayı bilmiyorum. Çıkamadım işin içinden. Yardımcı olun lütfen. 1641991824 Aa...
  4. İsmail58

Öncelikle herkese kolaylık dilerim. Bir öğretmenimize ait sendika kesintisi maaşları teslim ettikten sonra elimize ulaştı. Bu kişiye sendika kesintisini geriye dönük olarak yapıp,toplu parasını verebilir miyiz? Yoksa kesintiyi muhasebeye yatırtıp kişiye sendika ikramiyesini mysden mi yapmamız...
  5. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Maaşından Hariç Ödeme Alan Personele Vergi İşlemi Nasıl Yapılır?

çok teşekkürler sayın hocam 1641687020 Çok teşekkürler hocam
  6. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Maaşından Hariç Ödeme Alan Personele Vergi İşlemi Nasıl Yapılır?

Hocam şimdi anladım. Peki hocam bu sanıyorum bir program var forumda bulabilir miyim linki var mı ne kesileceğini ne ekleneceğini bize söylen?
  7. İsmail58

Hocam burayı anlamadım. Şimdi Ocak ayında 225 Lira vergisi olmuş. Şubat ayında 15000 üzerinden 2250 kesilmiş ama toplamda 15000+8000 olarak kesilmesi gerekiyordu sanıyorum. Bu durumda 8000 Liranın kümülatif hesaba göre %20 sini kişi borcu çıkaracağız. Doğru mu hocam?
  8. İsmail58

Sayın Hocam; Allah razı olsun sizden.. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Saygılar
  9. İsmail58

Sayın Üstadım öncelikle ilginize teşekkür ederim. Sanıyorum daha önce hiç giriş yapılmamış hocayla alakalı ben görevi devraldığımda da bilgi verilmedi daha yeni ortaya çıktı bu durum. Öğretmenevinden gerekli bordroları alma işi kolay ancak öğretmene girilip girilmediğini nasıl anlayabilirim? Bu...
  10. İsmail58

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Sorum şu: Bir öğretmenimiz, öğretmenevinde kimyager olarak çalışıyor ve öğretmenevi bu kişiye ücret ödüyor. Bu öğretmenin aldığı ücret var ise vergisini KBS de nasıl girmeliyiz ve geriye dönük 5 aylık girilmeyen bir vergi kısmı var bu konuda ne yapılması...
Geri
Üst Alt