Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim. Peki bu işlemi şubat maaşlarını hesaplarken mi yapacağım? Hemen ödeme yapamaz mıyım öğretmenimize? Bunu yolu yok mu?
Sayın hocam bir yol gösterin lütfen. Şimdi kişinin kesintisini eklemem lazım kbsye manuel bordrodan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kişiye toplu sözleşme parasını ödeyeceğim ama kbsden de yapmayı bilmiyorum mysden de yapmayı bilmiyorum. Çıkamadım işin içinden. Yardımcı olun lütfen.
1641991824
Aa...
Öncelikle herkese kolaylık dilerim.
Bir öğretmenimize ait sendika kesintisi maaşları teslim ettikten sonra elimize ulaştı. Bu kişiye sendika kesintisini geriye dönük olarak yapıp,toplu parasını verebilir miyiz? Yoksa kesintiyi muhasebeye yatırtıp kişiye sendika ikramiyesini mysden mi yapmamız...
Hocam burayı anlamadım. Şimdi Ocak ayında 225 Lira vergisi olmuş. Şubat ayında 15000 üzerinden 2250 kesilmiş ama toplamda 15000+8000 olarak kesilmesi gerekiyordu sanıyorum. Bu durumda 8000 Liranın kümülatif hesaba göre %20 sini kişi borcu çıkaracağız. Doğru mu hocam?
Sayın Üstadım öncelikle ilginize teşekkür ederim.
Sanıyorum daha önce hiç giriş yapılmamış hocayla alakalı ben görevi devraldığımda da bilgi verilmedi daha yeni ortaya çıktı bu durum. Öğretmenevinden gerekli bordroları alma işi kolay ancak öğretmene girilip girilmediğini nasıl anlayabilirim? Bu...
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Sorum şu: Bir öğretmenimiz, öğretmenevinde kimyager olarak çalışıyor ve öğretmenevi bu kişiye ücret ödüyor. Bu öğretmenin aldığı ücret var ise vergisini KBS de nasıl girmeliyiz ve geriye dönük 5 aylık girilmeyen bir vergi kısmı var bu konuda ne yapılması...