Arama sonuçlarınız

1. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Eksik Ödenen Kıdem Aylığı Nasıl Hesaplanır?

Hocam yaptım zaten ama geriye dönük ödenecek diyor. Nasıl yapacaz onu
  2. İsmail58

Tuğrul Hocam zaten özlükten geldi. Doğruladılar..
  3. İsmail58

Merhabalar herkese, Bir öğretmenin kıdemi 3 yıl 9 ay eksik hesaplanmış. İşe girişi 2007 iken 2011 olarak girilmiş. Dilekçe ile talep etmekte. Nasıl hesaplanır? Nasıl ödenir? Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar..
  4. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Analık Raporu İşlemleri Nelerdir?

teşekkür ederim hocam çok sağolun 1669280699 teşekkür ederim hocam
  5. İsmail58

Hocam peki buradan yola çıkacak olursak; kişi analık öncesi çalışabilir raporu almış. Sisteme düşmüş. Bu kişi rapor başlayış tarihi de 26/12/2022 olarak yazılmış. Bu durumda bu tarihe kadar rapora nasıl bir işlem yapacağız? Bu tarihten itibaren de raporu başlayacak. Doğumun olacağı tarihe kadar...
  6. İsmail58

bakalım belki başka birisinin başka bir cevabı vardır. Teşekkür ederim.
  7. İsmail58

hocam bu işin net bir cevabı olmalı. bence böyledir biraz havada bir cevap kalıyor. net bilgi talep ediyorum ben.
  8. İsmail58

ya işte nasıl olacak bende anlamadım gitti. şimdi doğum raporu almış kişi. daha öncesinde bizim ilçede alan olmuş ve işten çıkışı yapılmamış. boş bildirge verilmiş istirahat girilmiş. sonrasında da işten çıkışı verilmiş. yok mu bir görüş yazısı falan. ayrıca analık raporunu hangi tarihte...
  9. İsmail58

Herkese merhaba; Forumda konuyla ilgili çözümlenmiş başlık vardı ancak işten çıkartılması gerektiği yazmış fakat analık raporu alındığında işten çıkarılmaz deniliyor. Analık raporunda ne gibi işlemler yapılır. Bildirgeyi boş verip istirahat mi girilecek? Yardımcı olabilecek kişilerden yardım...
  10. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Yeni Açılan Kuruma Ne İşlemler Yapılır?

Onu da zaten temel eğitimden giriş yapıyoruz. Okula ayrı bir tescil yaptırmıyoruz ki.
  11. İsmail58

Tuğrul hocam, işyeri sicili dediğimiz şey zaten kesenek sicili değil mi? Ondan hariç başka bir sicil daha mı var?
  12. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 65 Yaşı Dolduran Personele Emeklilik İşlemleri Nelerdir Ve Hangi Sırayla Yapılır?

Hocam yani aralık maaşına sokmayacağız. Emekli yolluğu ödeyeceğiz. Sgkya emeklilik için yazısını yazacağız. Doğru mu?
  13. İsmail58

Yani ekstradan bir tescil bildirimi yapmayacağım doğru mudur?
  14. İsmail58

Hocam peki okulun haricen sicil numarası alması gerekli mi? Temel eğitim genel müdürlüğü olarak bütün kesenekleri gönderdiğimiz bir işyeri numaramız var ve bu okullar zaten oraya tanımlanacak. Ekstradan bir sicil numarası alınmamalı diye düşünmekteyim ama..
  15. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 65 Yaşı Dolduran Personele Emeklilik İşlemleri Nelerdir Ve Hangi Sırayla Yapılır?

Merhaba; 02/12/2022 tarihinde bir personelimiz 65 yaşını dolduruluyor. Bu kişinin emeklilik işlemleri nelerdir? Neler yapılması gerekir? Yardımlarınızı beklemekteyim.Saygılar...
  16. İsmail58

Merhaba herkese; İlçemize bağlı üç tane temel eğitim okulu açılıyor. Bu okulların vergi numaraları alındı. Sonrasında KBS den yapılması gereken işlemler nelerdir? SGK tescili yapılmalı mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  17. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sayılı Kanuna Tabi Kişide Hizmet Birleştirmesi Olur Mu?

Hayır hocam 2008 sonrası yazmıştım. Personel 5510 lu ve bu kişiye hizmet birleştirmesi yapılmış. Kesenek farkı da hesaplanıp gönderilmiş. Kesenek Kbs den ilerletilmiş ve böyle gitmiş. Ben de anlamadım.
  18. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sayılı Kanuna Tabi Kişide Hizmet Birleştirmesi Olur Mu?

Hocam valla yapılmış anlamadım ben de nası düzeltecez bunu?
  19. İsmail58

Merhaba herekse; Bir personelimiz nakil geldiği yerde, kendisi 2008 sonrası kanuna tabi olduğu halde hizmet birleştirmesi yapılmış ve kesenek farkı alınıp ödetilmiş. Bu kişinin ödemeye esas derece kademesi ile emekliliğe esas derece kademesi de farklı olarak ilerletilmiş. Normalde bunlarda...
  20. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Stajer Öğrenci Maaşlarını Hangi Kurum Öder?

Hocam illa ilçe öder diyenler var. Yok mudur bunun resmi bir dayanağı?
  21. İsmail58

Temel eğitimde oldukları için o sebeple mi ilçe olarak biz ödüyoruz hocam?
  22. İsmail58

Anladım hocam bu bütçeli bir meslek lisesi. Bütün kodlar açık. Ğcretli öğretmenleri kendileri ödüyor zaten bunu da ödeyebilirler o zaman kanunen bir engel yoksa.
  23. İsmail58

Hocam puantajlar okullardan geliyor. Nakiti biz kesiyoruz. Olması gereken nedir? Meslek lisesi de bütçeli okul onlar mı yapar nakitini yoksa biz mi?
  24. İsmail58

Merhaba; İlçemiz Meslek Lisesinde okuyan öğrenciler, ilk ve ortaokularda staj yapmakta. Bu öğrencilerin sgksını okudukları meslek lisesi yapıyor ancak maaşları ilçe yapıyor. Maaşları da meslek lisesi yapmaz mı? Bu konuda aksi yönde bir gerekçe var mı? Bilgilerinizi beklemekteyim.
  25. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 2022-2023 Yeni Maaşları Ne Kadar Oldu?

Hocam şöyle olmuş: Haftalık 30 saat derse giren bir öğretmene her 5 saate 1 saat ek ders ödenmesi kararlaştırılmış. Böylece 36 saat ek ders alacakları için ücret artmış.
  26. İsmail58

Hocam ben de görmedim ama soranlar oluyor internetten baktım birşey de bulamadım. Varsa burda bulurum dedim
  27. İsmail58

Arkadaşlar merhaba; soranlar oluyor ama cumhurbaşkanı açıklama yapmış sanırım ücretli öğretmenlerin maaşları artacak diye. Tam olarak nedir? Ne kadar arttı? Haftalık en fazla 30 saat giriyorlardı değişti mi bu durum? Yardımlarınızı bekliyorum, saygılar..
  28. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Maaş Hesaplattıktan Sonra Nakil Gelen Ve Giden Personel Nasıl Işlem Yapılır?

Hocam bi kaç kere denedim münferit hesaplamayı bordro muhasebeleştiği için hesaplayamazsınız diye hata vermişti. Acaba beden olur? Giden personel için düşündüğüm doğru mu?
  29. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Maaş Hesaplattıktan Sonra Nakil Gelen Ve Giden Personel Nasıl Işlem Yapılır?

Arkadaşlar herkese merhaba. Maaşları hesaplatıp maliyeye gönderdikten sonra ayrılış yapan ve göreve başlayan perspnele nasıl işlem yaparız. Ayrılışı sanıyorum direk naklen geçene alıp göndeririz sıkıntı olmaz diye düşünmekteyim. Ama başlayacak olan kişiye mysden mi maaş yapmak gerekecek...
  30. İsmail58

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Kefalet Aidatı Kesinti Girişi Nasıl Yapılır?

Teşekkür ederim hocam. 1662542448 Hocam işte bunu öğrenmem lazım. Maaş bordro girişine girip, kesinti ekle diyip kesilmesi gereken rakamları keseceğiz. Doğru mu? Hangi aysa ona gçre kesebiliyor muyuz yoksa iki ayı toplu buradan mı keseceğim? Kalanı da ön kesinti ekranından iki ay olarak...
  31. İsmail58

Hocam mysden nasıl keseceğimi bilmiyorum. Örnek bir ödeme emri var mıdır? Ya da tarif edebilir misiniz?
  32. İsmail58

Hocam kişi taşınır kayıt yetkilisi olarak görev almış. Kendisine mali sorumluluk zammı verilmiş ama kefalet giriş aidatı kesilmemiş. 2 ay geçmiş. Geçmişe dönük kesinti girebiliyor muyuz kbsden? Malmüdürü kes geriye dönük dedi.
  33. İsmail58

Merhaba herkese. Taşınır kayıt yetkili olarak görevlendirilmiş ancak kesintisi girilmemiş olan personele Temmuz ayından itibaren geçmişe dönük kesinti girmek istiyorum. işlemleri nasıl olacak bilgi verebilir misiniz?
Geri
Üst Alt