Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 5393 sk. 49. maddesine göre belediyelerde sözleşmeli olarak çalışan ekonımist aile yardımı.

Tablo memurlar ve 4-b liler için uygulanıyor.Ancak belediyelerdeki sözleşmeli personeller 4-b li değil.
  2. Çözümlendi | Kilitli 5393 sk. 49. maddesine göre belediyelerde sözleşmeli olarak çalışan ekonımist aile yardımı.

Sözleşme ile net ücret karşılığ çalışan ekonomist personelin eş yardımı ve çocuk yardımından gelir vergisi kesilir mi?
  3. Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaş Bordrosundaki SSK ve Gelir Vergisi Matrahları Doğrumu?

evet hocam sgk matrahında çocuk için yanlış tek çocuk olarak uyguluyor sistem onun haricinde bir hata yok teşekkürler ilginiz için.
  4. Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaş Bordrosundaki SSK ve Gelir Vergisi Matrahları Doğrumu?

Sayıştay 6. Dairesi, memurlara yapılan aile yardımı ödeneğinin, 657 sayılı Kanunun 203. maddesi hükmü gereğince gelir vergisinden muaf olduğunu ancak işçilere yapılan aile yardımı ödeneği için bu şekilde bir kanun hükmü olmadığı için gelir vergisi ödemelerinin muaf olmadığına karar verdi...
  5. Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaş Bordrosundaki SSK ve Gelir Vergisi Matrahları Doğrumu?

hocam gelir vergisi matrahında bodrolu belediyede kadrolu işçi olduğundan aile yardımı ve çocuk yardımının tamamını matraha eklememiz gerekmiyormu?Bildiği kadarıyla 657 ve 4/b de dahil edilmiyor.
  6. Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaş Bordrosundaki SSK ve Gelir Vergisi Matrahları Doğrumu?

Kadrolu işçilerde yemek yardımı dail edilmemesi gerekiyor yani 4964.12-435=4529.12 tl. Ssk matrahı olması gerekiyor. Gelir vergisi matrahına işçilerde aile ve çocuk yardımınında dahil edilmesi gerekiyor diye biliyorum.bunları teyit etmek istemiştim.
  7. Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaş Bordrosundaki SSK ve Gelir Vergisi Matrahları Doğrumu?

SSK ve Gelir Vergi Matrahları doğrumu acaba? Sistem bu şekilde çıkarmış..
  8. Çözümlendi | Kilitli Harcırah Ödemesinde 2 Gün üzerinden 2/3 Harcırah Ödenemsi

ARKADAŞLAR 27/05/2019 SAAT 08:00 GİDİŞ TARİHİ ---28/05/2019 SAAT 14:30 DÖNÜŞ OLACAK BİR YOLLUK HESABINDA İLK GÜNE TAM İKİNCİ GÜNE ÖĞLEN 13:00 DAN SONRA DÖNÜLDÜĞÜ İÇİN 1/3 VERMEMİZ GEREKİYOR DİYE BİLİYORUM. YORUMUNUZ NEDİR.sABAH KAHVALTISIDA GEÇTİĞİ İÇİN 2/3 DİYENLER VAR ANCAK HARCİRAH KANUNUNDA...
Geri
Üst Alt