Arama sonuçlarınız

1. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4B Li Çalışana Görev Yolluğu

Teşekür ediyorum Üstat gündelik olarak 4b li olduğu için ---Aylık/kadro derecesi 5-15 olanlar--kabul ediyoruz
  2. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4B Li Çalışana Görev Yolluğu

Herkese selamlar. 4B li Çalışan arkadaşımıza 4 gün geçici görev yolluğu ödenmesi lazım. Yövmiyesi ne kadardır. kendimizmi yapmalıyız mys de yolluk oluşturup e devleten kendisimi yapması gerekiyor. geçici görev yolluğu programı ve yapılışı konusunda yardımcı olurmuusnuz. şimdiden teşekür ederim
  3. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Dogrudan Temin Teklif Mektubu Kapalı Zarf Içinde Mi Alınmalı Yoksa E-Meil Ile Gönderilen Teklif Mektubu Geçerlimidir

Herkes Selamlar Dogrudan Temin Teklif Mektubu Kapalı zarf içinde mi alınmalı yoksa E-meil ile gönderilen teklif mektubu geçerlimidir. Şmdiden Teşekür ediyorum
  4. yildizahmet41

Öneri | İstek ve Şikayetler Güvenlik Kamerası Bakım Onarım Sözleşmesi

Herkese selamlar Elinde, Arşıvınde Güvenlik Kamerası Bakım Onarım sözleşmesi olan arkadaşımız Varmı varsa Paylaşması mümkünmü
  5. yildizahmet41

Mutemet Arşivi Toplam Hizmet Süresi Memur Emeklilik Hesabında Baz Alınırmı?

Açıklayıcı bilgiler için tesekur ediyorum.ustat resimdeki dokumanda En alta intibaka ilişkin bilgiler yaziyor.bu süreler baz alinmazmi
  6. yildizahmet41

Üstat benimde kafam karıştığı için yazdim Hitap tan döküm aldik. Resimde görüldüğü gibi Toplam hizmet 37 yedi yıl 10 ay diyor. Kazanılmış hak aylığı. 38 yil 7 ay diyor. Emekli kesenegi esas aylığı suresi 39 yil 4 ay diyor. Bu durumda hangi süre emekli maaş bağlanma suresi ve ikramiye yılı...
  7. yildizahmet41

üstat öğrenmek istediğim ekteki bilgiler doğrultusunda . ikramiye yıı ve hizmet yıına hangi süreler geçerlidir
  8. yildizahmet41

Herkese Selamlar. Bir konu hakında bilgi almak istiyorum . Memur emekilik işlemlerinde .hizmet Yılı ve ikramiye yılı yüklemiş olduğum bilgilerden hangisi girilir Toplam hizmet : 37 yıl 10 ay Kaanılmış Hak Aylığı sürei.38 yıl 7 ay emekli keseneği esas Aylığı süresi : 39 yıl 4 ay
  9. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Bu Faturanın Fiyat Farkı Nasıl Ödenir

Herkese selamlar. Temizik malzemesi alımı Yapılmış malzemele teslim edildi. Firma bir yazıyla fiyat farkı talep ediyor.ekteki Faturaya istinaden fiyat farkını nası hesaplayacağız.ödemesini fatura öderken mi ( tif kesiliyor malzemeye) yoksa fiyat farkını mys den farklı bir kalemdenmi...
  10. yildizahmet41

Programlar 4/D Kıdem Tazmınat Karşılığı Hesaplama Exceli

Mazur Görün Unutmuşum İŞÇİ KIDEM TAZMİNATI KARŞILIĞI Cetvelini yıl sonumu Saymanlığa göderiyoruz bir tarihi varmı
  11. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 31834 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı Ile Hesaplanacak Fiyat Farkı

Eyvallah Teşkü ediyorum bir sorumada cevap vermeniz mümkünmü.formda hizmet alımı ve gıda üzerine çalışmanız var bu düzenlemeyi temizlik malzemesindede uygulayabilirmiyiz
  12. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 31834 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı Ile Hesaplanacak Fiyat Farkı

Herkese selamlar 31834 Sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile hesaplanacak fiyat farkı nasıl hesaplanıyor nasıl ödeniyor bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi veya bir programı varmı
  13. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Kıdem Tazminatı Karşılıklarının

Herkese Selamlar Aşağıdaki yazı geldi ne gibi işlem yapmamız gerekiyor .Yardımlarınız İçin Teşekür ederim...
  14. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Tefkifatlı Faturada Damga Vergisi

Herkese Selamlar Tefkifatlı Faturada Damga vergisini nasıl kesiyorduk KDV Li tutardanmı Tefkifat düşüldükten sonraki tutardanmı unutmuşum yardımcı olurmusunuz. böyel bir faturada damga vergisi nasıl kesilir. KDV Hariç Tutar: 2.500,00 TL...
  15. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4D İşci Maaş Dönemi Sgk Bildirim Değişimi Yapılacak İşlemler

Eyvallah Tşekür ediyorum size zahmet verdim. şu yazı tam bizim istediğimiz galiba bundanda şunu anladım normal Nisan bildirgeler veriliyor. haziran bildirgesine 1.14 mayıs maaş kazançları pey olarak ekleniyor. lgili maddelerine istinaden 1-30 puantaj seçen kurumlar (1-30 un iş yükü 15-14 e...
  16. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4D İşci Maaş Dönemi Sgk Bildirim Değişimi Yapılacak İşlemler

Üstat SGK ya yazı yazdık maaş dönemimiz şu olmalı diye anında Çevirmişler maaşları yapabilirsiniz diye .şimdi bildirgeler nasıl olacak.4 ayın 30 günlük bildirgesini yapmışlar. şimdi mayıs 14 günlük bildirgeyi nasıl yapacağız.ek bildirgemi mi yada başka yolumu var yapılannı geri çekip tekrar...
  17. yildizahmet41

Selam web Sayfamızın Değerli yönetimi üyeleri 2019 dan önce bu platformda idim 2019 da kalp krizi akabinde anjiyo Baypas peşine Covid19 idari izin vs. uzun bir süre işlerden ve bu platformdan uzak kaldım. Bu nedenle çok şey değişmiş çok şeyi unuttum göreve yeni başladım. Umuyorum ki bende...
  18. yildizahmet41

Mutemet Arşivi geçici görevlendirmelerde muvafakatı verecek yetkili makamla

Arkadaşlar bir konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi.Geçici görevlendirmede muhavakat kim verecek. örnek .. Bursada il sağlık müdürlüğüde çalışan bir memur. kocaelin'de il sağlık müdürlüğünde geçici görevle çalışmak istiyorsa. Muhafakatı Bursa Valiliğimi Bursa İl sağlık Müdürlüğümü...
  19. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yollugu

Eyvallah üstat alakan için .ödenek sorunu yok diyorsunuz ya. Mys den ödeme yapmak için yoluklardan ödeme yaptımı 03.03 lere atıyor orada da ödenek olmadı mi işleme devam edemiyorsun. Ödemeyi nasıl hangi kalemden yapacağız
  20. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yollugu

Merhaba #arkadaslar sürekli görev yollugu kurumda ödenek yoksa nasil ödenek ustu ödenir' ve sürekli görev yollugu programı olan paylasabilirmi. Bu sureci yani görev yolugu hazırlama aşaması kendisine kaç yovmiye eşine kaç yovmiye ve çocuğuna kaç yovmiye çocuk yas siniri 18 mi 25 mi.ve başka...
  21. yildizahmet41

Mutemet Arşivi İl Dışı kurum değişimi

Herkese selam.bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.657 memur il dışı kurum değişimi olurmu .olursa prosedürü nasıl nasıl bir yol izlenmesi lazım
  22. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Raporlu iken ilişki kesilebilirmi

Gmis olsun dileklerinin için tesekkur ediyorum.ben 27.10.2019 tarihinde kontrollü olarak heyet raporluyum.doktorumla görüştüm ise başlasam daha sonra rapor olsa olmazml dedim .doktor ben sana calisabilir gazisi vermem göğüs kemiği kaynamamis is yerinde bir yere vurursun dusersin ben bu riski...
  23. yildizahmet41

Bu dilekçeyi şu an çalıştığım kuruma verilecek demi hocam. Dilekce Verdiğimizde bu kurumdan ilişki kesilip yeni kuruma başlatılmasınımı talep edeceğiz
  24. yildizahmet41

Herkese selam uzun süredir bu sitemize üye idim 15.07.2019 günü kalp krizi.sonrası anjiyo ve baypas derken uzak kaldım.şükür şimdi sağlığım yerinde tekrar işe dönmek üzereyim. Yalnız çözemediğimiz bir sorun var bu konuda desteğinizi bilginize ihtiyacım var. Sorun şu. Daha önce görevde yükselme...
  25. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Kendi İsteği ile işten Ayrılan 4d işciye kıdem ihbar tazminatı ödenirmi

Herkese hayırlı çalışmalar iyi hafta sonu iyi tatiller Arkadaşlar bir konuyu kanuni datanağı ile öğrenmek istiyorum.Kendi İsteği ile işten Ayrılan taşaronden kadroya geçen 4d işciye kıdem ihbar tazminatı ödenirmi.
  26. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Ödemede Borç varsa nasıl kesinti yapılır

fatura 18 000 tl firma ile görüştüm kesin diyor. Şimdi bu borcu kesntiler bölümünden vergi borcu olarakmı keseceğiz. kafamı karıştıran borcu yok yazısınız borçlar hemen altında hesap numarası vermiş borcun o hesapa yatırılması gerekir diye .kesinti yaparken vergi borcunu...
  27. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Ödemede Borç varsa nasıl kesinti yapılır

Herkese hayırlı günler iyi çalışmalar. Bir esnafa Mal alımı yaptık ödeme yapacağız borcu yoktur yazısında borç görünüyor Resimde eklediğim borcu kesinti yaparken hangi tür kesinti yapacağız bilgilerininizi paylaşırmısınız
  28. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Kirtasiye Malzeme Alımında firmadan Teminat Alınır mı

Kirtasiye Malzemesi Alımında firmadan.sözleşmeden önce Teminat. Karar pulu bedeli .Damga pulu bedeli alınırmı. Teşekür ediyorum
  29. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

Üstatlar bu dönem 2 gün Rapor alana ne gibi işlem yapılır 28 gün olduğu için . 3 gün alana hadi 27 gün gösterdik 1 günde eksik gün sistem kabul ediyor peki 2 gün rapor alana ne gibi bir işlem uygulayacağız
  30. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli MYS e-Fatura Hakkında

Günaydın E-Fatura için şaun yapılacak birşey yok sistem ay sonuna kadar devreye girecek deniyor.Şu an yapılabilecek birşey yok
  31. yildizahmet41

Sohbet Alanı H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

Yeni yaşının Size sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim
  32. yildizahmet41

Bilgilerini Paylaşan Herkese Teşekür ediyorum Ben Sonuca vardım düşündüğüm gibi oldu hepinizden Allah razı olsun İnşallah Kafasında soru işareti olanlar Aydınlanır.
  33. yildizahmet41

Üstat İşte sorun burda 4d işciler günlük ücret üzeri ödeme yapılmıyor yani 31 gün çalıştı 31 gün öde 30 gün çalıştı 30 gün öde değil bunlar 31 de çalışsa 30 da çalışsa 30 gün ödeniyor şimdi şubat döneminde 28 gün çalışılacak ama rapor ws olmayan bir işci tam maaş alıcak yani 30 gün çalışmış...
  34. yildizahmet41

Üstat Bildirgede Sıkıntı yok gibi dediğiniz gibi 3 gün rapor alan 27 10 gün rapor alan 20 gün bildirge düzenlenecek. işcinin maaş ı işlemlerinde sıkıntı var gibi .maaş 30 gün üzerinden yapmak gerekiyor şöyleki 3 gün rapor alan kişi 27 gün yövmiye . 2 gün sgk nın odemediğini...
  35. yildizahmet41

Üstat 2 kişi şuan raporlu 1 işcimiz 3 gün almış diğer işci 10 gün almış
  36. yildizahmet41

Üstatat aladığım maaş 28 gün bildirge 30 üzerinden işlem yap diyorsunuz. Mantıklı çünkü tis.den kaynaklı 2 gün sgk nın ödemediği rapor parasını kurum ödeyeceği için 28 gün maaş yapmak mantıklı ( yoksa 2 gün kurumun ödedği rapor parası fazla olmuş olucak)ama 4d işciler günlük değil aylık...
  37. yildizahmet41

Herkese hayırılı sabahlar iyi çalışmalar..4d işci şubat ayında E bildirge Nasıl düzenlenecek..Şubat 28 gün e bildirge 30 düzenlenecek galiba. ama işci rapor aldığında 30 gündenmi düşülecek 28 gün denmi düşülerek işlem yapılacak.Teşekür ediyorum
  38. yildizahmet41

Çözümlendi | Kilitli Hastahanede Yatan İşci

Üstat Hastahanede Yattiği süreyi Rapor isteyip Rapor işlemi uygulayacağız anladığım . Bir yetkili diyorki Rapor farklı hastahane yatış farklı hastahanede Yattığı sürede 3/2 maaş yapacaksın kafama takıldı . Bilginizi paylaştığınız işin teşekir ediyorum
Geri
Üst Alt