Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

şuan ki brütleri 2195,11 %4 zam uygularsak 2.282,91 oluyor yani asgari ücretin brütünün altında kalıyor. doğal olarak bizde 2558,40 a tamamlanmasını düşünüyoruz. doğru olur mu sizce ?
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Menderes bey yeni asgari ücret zammını uyguladınız mı? yada hangi ücretler üzerinden hesaplatma yaptınız..
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Hayat Poliçeleri

merhaba arkadaşlar 4/d sürekli işçilerin çkys de hayat poliçeleri vergiden düşümü nasıl yapılır. şimdiden teşekkürler..kolay gelsin..
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/b emeklilik işlemleri

kolay gelsin arkadaşlar... 4/c'den 4/b'ye geçen destek personeli emekli olmak istiyor. bu personelin kıdem tazminatı ve emeklilik işlemleri nasıl yapılır. şimdiden teşekkürler.
  5. Çözümlendi | Kilitli Engellilik İndirimi

kolay gelsin arkadaşlar.. işçilerde sakatlık indirimi ilave tediye ikramiyelerinde de uygulanır mi? çkys'de ilave tediye hesaplanırken sakatlık indirimi uygulamamış....
  6. Çözümlendi | Kilitli eylül ayı eğitim yardımı

e-devletten alınan öğrenci belgeleri ile işlem yapılabilirmi ?
  7. Çözümlendi | Kilitli eylül ayı eğitim yardımı

e-devletten alınan öğrenci belgeleri ile işlem yapılabilirmi ?
  8. Çözümlendi | Kilitli eylül ayı eğitim yardımı

hülya hanım kesintilerin hepsi yapılacak mı? eğitim yardımından ( damga, gelir, sgk)
  9. Mutemet Arşivi ÇKYS 14 GÜN TANIMLAMA

aynen hocam bende aynı yaptım..
  10. Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

Fatih bey size zahmet ÇKYS resimlerini eklermisiniz.. şimdiden teşekkürler...
  11. Çözümlendi | Kilitli ÇYKS de Temmuz Zammı ve Haziran Maaş Ödemesi ?

serpil hanım nasıl uyguladınız.. çkyys den mi? yaptınız..
  12. Çözümlendi | Kilitli ÇYKS de Temmuz Zammı ve Haziran Maaş Ödemesi ?

Gökhan bey o zaman maaşları önce normal şekilde ödeyeceğiz. sonra farklara bakacağız..
  13. Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

teşekkürler menderes bey..
  14. Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

fark yaparken mi tanımlama yapacağız.. Menderes bey, tam olarak işlemi sırasıyla anlata bilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler..
  15. Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

peki arkadaşlar bu zamları çkys'de nasıl uygulayacağız.. önce normal verip, sonra mı ? fark yapacağız.
  16. Çözümlendi | Kilitli 4924'e geçen personelin kbs kıst maaşı

Bu şekilde hesaplandığında haziran ayı toplu maaşın içinde hesaplıyor. prim mayıs ayına girilmesi gerekiyor nasıl olacak.
  17. Kaynaklara Taşındı Kıstlı maaş

KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR. 13 GÜNLÜK MAAŞLARDAN AGİ ÖDEMESİ YAPILIR MI ? Edit H.Tuğrul Sümer: Forum Kuralları gereği Büyük harf kullanmayınız..
  18. Çözümlendi | Kilitli taşeron işçi çocuk yardımı

arkadaşlar kadroya geçen taşeron işçilerde, çocuk yardımı, agi yapılırken, eşlerden her ikiside çalışıyorsa yardım eşlerden birine mi yoksa her ikisine mi yapılır...
  19. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Arkadaşlar kolay gelsin ikramiyelerden bes kesintisi yapılacak mı?
Geri
Üst Alt