Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli İşkur ile atanan işçi mali ve sosyal haklari

Mrb arkadaşlar 02.09 2020 de sendikaya üye olan işçinin yevmiyesi ne kadar olmalı.sosyal yardımın tamamını alabilir mi.giyecek yardımı kist mi vermek lazım .hizmet zammi ne kadar olmalı.simdiden teşekkür ederim 1599545345 Bu durumda olan kimse yok mu
  2. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirgede ücretsiz izin

Arkadaşlar bildirgede ücretsiz izin bildirmeyi unuttum.eksik gün bildirmedim 30 gün çalışma gösterdim geçen ay.bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba cezai işlem uygulanır mi.
  3. Çözümlendi | Kilitli İscide tavani aşan tutar

İşçi kadrosunda çalışıp emekli olan bir personel kullanmadigi yıllık izin ücretiyle birlikte bildirgede tavana takiliyor arkadaşlar.bildirgesini nasıl verebilirm.onumuzdeki ay veremem çünkü ayrıldı.
  4. Çözümlendi | Kilitli İşçi 24 saat calisma

4d işçilerden 24 saat çalışan var 24 saat çalışamaz işçiler biliyorum fakat o kismi idarelik .iş kanunu madde 63 e istinaden 11 saatin üstünü fazla mesai olarak ödeyeceğiz.fakat ara dinlenmesi ne kadar olur arkadaşlar 24 saatin. Yargıtay karar örneği var inceledim.sizlerinde bilgisine başvurmak...
  5. Çözümlendi | Kilitli 696 ile kadroya geçen işçi kıdem tazminatı

4d sürekli işçinin kıdem tazminatına ücret,ikramiye tediye ,yakacak yardımı,çocuk yardımı ,öğrenim yardımı ,taşıt yardımı,yemek yardımı ve bayram harçlığı ödemeleri dahil.bulaşıcı hastalık yardımı kıdem tazminatına dahil midir arkadaşlar.yada yasal olarak dahil olan kalemler nerde geçiyor.iş...
  6. Çözümlendi | Kilitli E bildirge onaylanmasının son gunu

Arkadaşlar E bildirge ayın 23 de son günü ama haftasonu gelince 24 ne onay verebilir miyiz.resmi dayanağı var midir
  7. Çözümlendi | Kilitli SGK Tarafından Ödenmeyen 1/3 İşçi rapor ücreti

Arkadaşlar 696 khk ile kadroya geçen işçilerin iş göremezlik ücretinin 3/ 1sgk tarafından ödenmediğinden bu ödemeyi nasıl yapmak doğru sizce. İşçinin yevmiyesinin direkt 1/3 nü vermek mi.yoksa sgk tarafından 2/3 ödendikten sonra. sgk tarafından belirlenen günlük ücretin 1/3 mü verilmeli
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Taşıt Yardımı ve Taşıt Netten Brüt Hesaplama

Arkadaşlar 4d ye yol yardımını nasıl ödüyorsunuz .günlük tutarı neye göre belirliyorsunuz
  9. Çözümlendi | Kilitli Ölen işçinin kıdem tazninatı Kime Ödenir ve Yapılacak İşlemler Nelerdir?

Arkadaşlar vefat eden bir işçinin kıdem tazninatı ve kullanmadığı izinlerin parasını yasal mirasçısı olarak eşi ve çocuklar bulunmakta.kıdem tazminatını ve kullanmadığı izinleri ödeyebilir miyim.ayrıca kime nasıl ödeyeceğim eş ve çocuklar var
  10. Çözümlendi | Kilitli Temmuz 2019 Girişli Açıktan atanan işçiye %4 zam verilecekmi?

Arkadaşlar yukarıdaki yazıya göre açıktan atanan işçiye 02 .01.2019 01.07.2019 tarihleri arasında Atanana yüzde 4 zam var.01.07.2019 tarihinden sonra atananlara nasıl bir işlem yaptiniz .zamsiz mi yapacağız maaşlarını bu ay
  11. Çözümlendi | Kilitli 4d maaş excel programı

Arkadaşlar 4d maaşı için excel şablonu olan varsa yardımcı olabilir mi
  12. Çözümlendi | Kilitli 4d sürekli işçi ihbar tazminatı

Arkadaşlar elinde ihbar tazminatı excel şablonu olan varsa paylaşabilir mi.birde ihbar tazminatı alma şartları nedir.nasıl alınır nasıl hesaplanır .bilgisi olan yardımcı olabilir mi .Teşekkür ederim şimdiden
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Mehil Müddeti Kullanır Mı?

Mehmet hocam nakil giden 4b li 15 de ayirmak diye bir sey var mi.yani yol izin hakkı diye birşey var mi
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçi Memur Olunca Kıdem Tazminatını Hak Eder Mi?

4d lı personel memur oldu arkadaskar. istifa edecek kidem tazminatı odenir mi.is kanunu kidem tazminatı maddelerinde memur olup istifa edenlerle ilgili bir isnisdan söz etmemis odeyebilir miyim sizce kidem tazminatini
  15. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar Beyanname Düzeltmesi

Mrb arkadaşlar.4d isci sahte engelli raporu sebebi ile gelir vergisinden indirimden faydalandı.raporunsahte olduğu ortaya çıkınca aldığı gelir vergisi indirimini aylar halinde hesaplayıp kişiden aldik.fakat maliye muhtasar vergi beyannamesinde düzeltme yapmamızı istiyor.konu hakkında bilgim...
  16. Çözümlendi | Kilitli Yarim Zamanli Çalışma E-Bildirge

Arkadaşlar 4d yarim zamanıyla ayrılan bayan işçimiz var 05.11 tarıhınde maaşını ve bildirgeyi nasıl verecem.bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  17. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Mrb arkadaşlar 4d fazla mesai yerine izin kullandırma şartları nelerdir.iscinin kabul etmesiyle mi fazla mesai ücreti yerine izin verilebilir yoksa işveren direk izin verebilir mi .iscinin rizasi aranir mi bu tür durumlarda.
  18. Çözümlendi | Kilitli 4d bedelli askerlik

4d bedelli askerliğe gidecek kişiye sigorta çıkışı yapılır mı arkadaslar
  19. Çözümlendi | Kilitli 4b KBS fiili hizmet

Arkadaslar kbs de 4b fiili hizmet nasıl yapacağız açılmamış galiba
  20. Çözümlendi | Kilitli Daimi isci kidem tazminatı

Daimi isci başka kurumdan bize nakil geldi emekliliğe ayrıldı.sadece bizim kurumdaki hizmet karşılığını mi alir ilk kurumdan itibaren mi alir.benim düşüncem nakil geldiği için karşı taraf ödememis hepsini bizim yapmamız gerektiği.konuyla ilgili yasal dayanak lazim arkadaslar bilgisi olan var mi
  21. Çözümlendi | Kilitli 4d isci ucretsiz izin kisi borcu

arkadaslar 4d ücretsiz izinli maas yapıldı tüm maasi alman lazim kişi borcu olarak tüm kesenekleri mahsup etmem lazim değil mi devlet şahıs ve işsizlikleri maaşın netini mi alacam yardımcı olabilir misiniz
  22. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Arkadaşlar benim kanayan yaram raporlar binin üstünde personel var kafayi yemek üzereyim aşırı derecede rapor geliyor 90 günlük 45 günlük raporlar takibi çok zorluyor oncelikle iki sorum olacak raporlari 5 is günü içind e mi yoksa bildirgeyi vereceğimiz son ayin 23 ne kadar vizite giriş...
  23. Çözümlendi | Kilitli Rapor Bildirimi İPC

06 06 dan 14 06 ya kadar 8 günlük rapor sgk ya düşmediği için onaylayamadım maasi döktüğüm gün elime geçti bildirgesinde de istrahatli diye bildirdim fakat manüel bildirmeyi unutmusum .rapor dün sisteme düştü. 27 062018 çalışmamıştır diye onay verdim ceza gelir degil mi arkadaslar
  24. Çözümlendi | Kilitli Daimi kadrolu isci 25 yilini dolduranlar

Arkadaslar 25 yılını dolduran daimi işçilerin toplu is sözleşmesinde geçen bir aylik ücret tutarında ki odemeyi daha once yapan var mi .nasil yapacagiz sgk damga vergisi gelir vergisi kesilecek mi.gelir vergisi kesilecekse şu anki gelir vergisi oranı mi baz alınacak.
  25. Çözümlendi | Kilitli 4d maas rapor

4d maasi ödeyip bildirgeyi de onayladıktan sonra bir personelin raporu geldi 22 gün çalışmamış. Sgk sayfasına da dusmedigi için hem kesinti yapmadım hem de eksik gun bildirmedim bildirgede.rapor elden geldi. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
  26. Çözümlendi | Kilitli 4d tediye

4d ye tediye ödemesi yapacak miyiz tediye nasıl verilir 4d ye hangi aylarda verilir toplu is sözleşmesinde yok . bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  27. Çözümlendi | Kilitli 4d hastane yatisi 4b rapor

Arkadaslar 4d hastane yatisina nasıl bir işlem yapacaz.birde 4b personelim 10 gün rapor almış.maasindan kesmeyip bildirgeyi 30 gün mu verecem
  28. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Arkadaslar 23 nisanda 24 saat çalışana kaç yevmiye verecez
  29. Çözümlendi | Kilitli Taseron maasi icralar ve cocuk yardimi

Mrb arkadaslar taseron maasindaki icralarda şirketten kesintisi devam eden icralara mi devam etmek doğru olur yoksa elden getirdikleri ilk bize gelenlerden mi kesinti yapmak lazim.Diger bir konu her iki eş çalışıyor ve sendika üyeliği varsa her iki eşe de cocuk yardımı verilir mi
Geri
Üst Alt