Arama sonuçlarınız

1. Konu Çözüldü %2 Barajı Altında Kalan Sendika Üyelerine Ödenecek Toplu Sözleşme Ikramiyesi Için Geriye Dönük Ödeme Bordrosu

İyi günler, iyi çalışmalar. Değerli hocalarım, Toplu sözleşme ikramiyesinde %2 barajının altında kalan sendika üyeliği nedeniyle, kazanılmış yargı kararı doğrultusunda geçmişe dönük fark ödemesi yapılabilmesi için bordro/ödeme dökümüne ihtiyaç duyulmuştur. Elinde konuya ilişkin emsal...
  2. Mutemet Arşivi Yarı Zamanlı Çalışan Öğretmeni̇n Ekders Ödemesi̇

İyi günler iyi çalışmalar; ilçemizde yarı zamanlı çalışan özel eğitim öğretmeni (rehberlik öğretmeni) dilekçe ile başvuru yapıp yarı zamanlı çalışarak ekders alabilirmiyim diye soruyor. Öğretmenimize maaş olarak yarı zamanlı bu ay KBS den ödemeyi yaptık fakat Ekders alır mı? Tereddütte kaldık Bu...
  3. Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Ek Ders Ödemesinde Matrah Güncelleme İkazı

İyi günler iyi çalışmalar . 2025 Eylül ayı itibariyle ek derslerin ilçe Milli eğitim müdürlüklerine açılmasıyla mebbis veri girişlerinin KBS ye aktarımıyla devam eden süreçte İlçe milli eğitim kbs ekders menüsünde ekdersleri onaylayıp gerçekleştirme görevlisine gönder yapamıyorum. Dersleri...
  4. Çözümlendi | Kilitli Memur Personelin Vekaleten Saymanlık Görevi Verilmesi Ve Kbs Işlemleri

İyi günler iyi çalışmalar değerli ustalarım. Ben İzmir Ödemiş ilçesi maaş biriminde şef olarak çalışmaktayım. İlçemizde kurumumuza bağlı bir okulda sayman ihtiyacı olduğu için boş kadroya bir memurumuz vekaleten sayman olarak görevlendirildi. Vekaleten bakan memur sayman için bakanlık ve valilik...
  5. Çözümlendi | Kilitli Statü Hatası İçi̇n Program

Selamlar iyi çalışmalar dilerim İzmir Ödemiş ilçe milli eğitim müdürlüğünden yazıyorum bir öğretmenimizin statüsü 5434 olması gerekirken 5510 olarak girişi yapılmış. Dilekçeyle başvurdu statü değişikliği ve farkının yapılması için. Kesenek bilgi girişinde statü farkı menüsünü güvenemiyorum, bu...
  6. Çözümlendi | Kilitli Ocak Ayı Maaş Farklarında Bes Kesi̇nti̇si̇

İyi günler iyi çalışmalar Ocak ayı maaş farkları ödemesi yapıldıktan sonra mal müdürlüğüne gönderilmişti Ancak bir hafta sonra Bireysel emeklilik sistemindeki aktarılan paralar mal müdürlüğüne geri gelmiş ve bes sistemine gilip tekrar gönder dendiğinde bi türlü gitmiyor. Mal müdürlüğü de borcun...
  7. Çözümlendi | Kilitli Boş Kadroya Vekaleten Bakan İdareci̇

İyi çalışmalar... çeşitli sebeplerle (atama vefat vs.) boşalan müdür veya müdü yardımcılarının boşalan kadrosuna vekaleten bakan öğretmen ve idarecilere müdür puanı ve ek ödeme vs. ödenir mi?
  8. Çözümlendi | Kilitli Bilim Ve Sanat Merkezleri (Bi̇lsem) Tanılama Ve Yerleştirme Komisyonlarında Görev Alanların Ek Dersi

Günaydın iyi günler. Ek ders ile ilgili bir sorum olacaktı. Bilindiği üzere İlçe Milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri ekders yönetmeliğine göre ekders alamamaktadırlar. Ancak Bilim ve sanat merkezleri (BİLSEM) tanılama ve yerleştirme komisyonları oluşturulmuş ve ilçelerde Milli eğitim müdürü...
  9. Çözümlendi | Kilitli Rehberli̇k Araştırma Merkezi̇nde Görevli̇ Personel -Öğretmen İçi̇n Yan Ödeme Puanları

İyi günler iyi çalışmalar Rehberlik ve Araştırma merkezlerinde Müdür Yan Ödeme: 925 - 250 Müdür Yrd. Yan Ödeme : 900 - 250 Öğretmenler Yan Ödeme: 500 25 ..denilmektedir. Rehberlik araştırma merkezinde görevli özel eğitim branşındaki müdür ve öğretmen kaç puandır. Şimdiden teşekkürler
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Aşçılara Gi̇yi̇m Yardımı Verilirmi?

İyi günler iyi çalışmalar bizde 10 tane aşçı ve aşçı yardımcısı olarak 4 b li personel var bu personellere giyecek yardımı verilir mi diye soracaktım.
  11. Mutemet Arşivi Kurum Olarak Ekdersleri̇ Kbs Den Açma Tari̇hi̇

İyi günler iyi çalışmalar . Ek dersler hakkında bi yardımınızı rica edecektim. Arkadaşlar KBS ekders veri girişleri için okullara ve kurumlara HANGİ TARİHTE AÇIYORSUNUZ? Çünkü vergi vs. nedenlerden dolayı 2- 3 aydır ay bittikten sonra sistemi açmaya karar vermiştik. Bu sefer parayı geç alıyoruz...
  12. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Geçi̇ci̇ Görevlendi̇rme Saymanlık

İyi çalışmalar dilerim arkadaşlar. Ben İzmir Ödemiş 'ten yazıyorum İlçe Milli eğitimde memur olarak görev yapmakta iken Görevlendirme ile bir okula sayman olarak görevlendirilen bir arkadaşımızın saymanlık farkını kbs sisteminden vekalet 2. görev kısmından hesapladık. Normal Vekalet...
  13. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten Şube Müdürünün Vekalet Süresi Dolması

İyi çalışmalar kolay gelsin Müdürlüğümüze vekaleten bakan 2 şube müdürünün valilik oluru ayın 30'unda bitmiş olmasına rağmen . Asaleten atanan şube müdürü izin almasından dolayı kaymakamlık oluru ile 15 gün uzatılmıştır. Dolayısıyla 15 gün (kaymakamlık oluru aldığı için) verilen şube müdürlüğü...
  14. Çözümlendi | Kilitli Geçmi̇şe Dönük Yan Ödeme Ve Temi̇nde Güçlük Zammı Ödemesi̇

Sellamlar iyi günler arkadaşlar geçmiişe dönük 5 yıllık teminde güçlük zammı ve yan ödeme hesaplama cetveli ihtiyacımız oldu ödeme yapabilmek için . Rica etsem yan ödeme ve teminde güçlük zammı için excel formatında hesaplama yapabileceğim program varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum .hayırlı...
  15. Çözümlendi | Kilitli 1/4 Maaş Kesim Cezası Hangi Kalemlerden Kesilecek

İyi günler İyi Çalışmalar kadrolu Şube Müdürü için 1/4 maaş kesim cezası var . 1/4 Maaş kesim cezası hangi kalemlerden kesilecek bilemedim yardımcı olursanız sevinirim çok sağolun.
  16. Çözümlendi | Kilitli Maddi ve manevi tazminat ödemesi MYS den hangi bütçeden ödenir

Değerli arkadaşlar selamlar iyi tatiller diliyorum. Ben İzmir Ödemiş ten yazıyorum bundan iki yıl önce bir öğretmenimiz öğrencisi tarafından görevi başında şehit edilmişti . Olayın mahkeme süreci Şubat ayında bitti .süreç bir ayda yazışmayla devam etti ilin mi yoksa ilçenin mi ödeme yapacağı...
  17. Çözümlendi | Kilitli İlköğretim mezunu şoför ek gösterge alır mı?

İyi günler iyi çalışmalar değerli arkadaşlar genel idare hizmetlerinde görev yapan ilköğretim mezunu şoför arkadaşımızın terfisi gelmiş 4/1 derece kademesi KBS sistemi bu derece kademeye ek gösterge veriyor ilköğretim mezunu şoför ek gösterge alır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/B den Kadroya geçen öğretmen maaşı

İyi çalışmalar arkadaşlar İzmir ödemiş ilçesinden yazıyorum 4 tane 4/Bli personel var 3 tanesi kadroya geçmiş . Özlük bölümü 22 Eylüde gelen kararnameleri bi şekilde atlayıp maaş birimine göndermemeiş 13.10.2020 tarihinde tebliğ etti . Maaş birimi olarak 4/ b statüsünde bu ayki maaşlarıda...
  19. Çözümlendi | Kilitli Şube müdürüne Öğretim yılına hazırlık ödeneği verilirmi

İyi günler iyi çalışmalar . Şube müdürümüz Öğretim yılına hazırlık ödeneğinin tarafına ödenmesini talep etti diğre ilçeler alıyormuş dedi .Şimdiye kadar ilçe mem olarak şube müdürü ve milli eğitim müdürüne hazırlık ödeneği vermedik. Konu hakkında bilgi almak istemiştim yardımcı olursanız sevinirim.
  20. Çözümlendi | Kilitli Cezaevi Sınav Görevi

İyi günler iyi çalışmalar. Pandemi döneminde liselere giriş sınavı yapılırken ilçe milli eğitimde sınav bölümü cezaevi personeline (meb personeli değil) ceza evinde gözetmen , sınav görevlisi v.s. görev vermiş. Daha sonra iş ücret kısmına gelince sorun yaşanmaya başlandı. Sınav birimindeki...
  21. Çözümlendi | Kilitli KBS EKDERS İCRA KESİNTİSİ

İyi günler iyi çalışmalar KBS ekders işlemlerine devam etmekteyim KESİNTİ KISMINDAN icra dosyasından kesinti yapmak istediğimde kesinti yapmamakta ve buton kapalı durmaktadır. Ne yapılabilir? Ve icrayı nasıl düşebilirim .Bugün onaylayıp malmüdürlüğüne göndermem gerekli yardımlarınız için...
  22. Çözümlendi | Kilitli GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU YOLLUK BİLDİRİMİ

İyi çalışmalar forumda TEK KİŞİLİK (TOPLU OLMAYAN) GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU YOLLUK bildirimi proğramı arıyorum bulamaadım link varsa mesaj olarak gönderirseniz çok sevinirim
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Tazminat

HAKAN MISIRCI
  24. Çözümlendi | Kilitli YABANCI DİL TAZMİNATI

İyi günler iyi çalışmalar memur maaşları hesaplanırken KBS sisteminde yabancı dil veri girişinde 90-100 arası A harfini tıklıyorduk fakat sisteme A1 B1 gibi seçenekler eklenmiş. Değişikliği yaparken katsayıya karşılık gelen 900 PUAN HANGİ HARFE TANIMLIDIR.Teşekkürler .
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Emekli Yolluğu

Kurumumuzda 4/B Statüsünden emekli olan hizmetli personelimiz dilekçe ile emekli yolluğu talep etmektedir. Bu kişiye yolluk ödenir mi? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederiz.
  26. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen 7,5 Saat Gün Hesaplaması

İyi günler iyi çalışmalar bağlı bulunduğum kurumda ücretli öğretmenlerin maaşlarını yapmaktayım.Benden önceki ücretli öğretmenlerin maaşlarını yapan arkadaştan aldığım maaş programı ile devam etmekteyim. Ücretli maaşını yaparken Her zaman asgari ücretin günlüğe bölümü olarak gün sayısını çıkarıp...
  27. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personelin emekli tazminat ödemesi

İlçemizde ilçe mem bünyesinde çeşitli okullarda 4/c li personel olarak çalışan ve Nisan 2018 de 4/B kapsamına dahil edilen bir personelin emekliliği gelmiş ve tazminat talep etmektedir. Her yıl sene başında Maliye bakanlığı muhasebat genel müdürlüğünün yazısı gereği kıdem tazminatı hesaplaması...
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Peşin Ödeme

İyi günler iyi çalışmalar 4/ c kapsamından 4/ b kapsamına geçen hizmetli personelin maaşlarının peşin ödenmesi gerçekleşitirilecek mi? Ödeme yapılacak ise neye göre ödeneceğine dair belge var mı? Ve bazı kurumlar ödemeyi yapmış biz ilçe mem olarak bilemedik yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  29. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izinli gssp kesilen personel için tekrar maaş hesaplama

İiyi günler iyi çalışmalar kurumumuzda bir kaç öğretmenin ücretsiz izin dönüşü kararsızlığı nedeniyle ayın 13.ünde diğer personele maaş yapılmış fakat ücretsiz izinde olanlara GSSP kesilmiş ve maaşları yapılmamıştı fakat maaşlar onaylandıktan sonra başlamak istediklerini belirtmişler dilekçeyle...
  30. Çözümlendi | Kilitli İşgüvenliği Uzmanı Fazla Çalışma Kodu Nedir ?

İyi günler iyi çalışmalar ; İş sağlığı ve iş güvenliği olarak görevlendirilen personelin ek dersini öderken HYS sisteminde 01.01.05.02 İş sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri kodundan giriyorduk. Yeni MYS sisteminde mevcut kodu bir türlü bulamadım . En son çare Ek Çalışma karşılıkları -Memurlar...
  31. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Öğretmenin Geriye Dönük Ek Ders Ödemesini Nasıl Yapabilirim?

İyi günler iyi çalışmalar forumda yeniyim bir sorum olacaktı 4/ b li öğretmenin ek dersini ödeyemedim 3 aydır HYS sisteminden mal müdürlüğü kabul etmedi . 3 aylık ödemeyi nereden hangi sistemden yapabilirim teşekkürler.
Geri
Üst Alt