Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Yüksek Lisans Bitiren Sağlık Personeli

Arkadaşlar bir konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Kurumumuzda çalışan iki hemşire yüksek lisans yapmıştı biri "Hemşirelik" bölümünü tezli olarak, diğeri "Evde Bakım Hemşireliği" bölümünü tezsiz olarak bitirdi. Bir de eczacımız "Tıbbi Farmakoloji" bölümünü tezli olarak bitirdi...
  2. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık FHZ Prim Tutarı Hesaplama

Yıllık FHZ Bildirimini yapacağım. 5510 lardaki gibi aylık çalışma günlerini çıkardım. Sonra bütün ayları toplayıp yıllık çalışma günlerini buldum. FHZ Gün sayısını hesaplarken Röntgencilerde= Toplam Çalışma Günü*7/8*90/360 formülünü diğer sağlık personeli için de = 43,33/360*Toplam Gün Sayısı...
  3. Çözümlendi | Kilitli BES iadeleri için KET Listesi

Mal müdürlüğünden emanete alınan BES İadeleri var. Ziraat Hayat Emekliliği aradım, Muhasebat Genel Müdürlüğü' den KET Listelerini isteyebilirsiniz o listelerde kime ne yatmış görünür dediler. Daha önce böyle bir liste isteyen var mı? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  4. Çözümlendi | Kilitli 4924'ten 657'ye geçişte Kıdem Sürelerinin eklenmesi

Bu ay 4924 den 657'ye geçen iki doktorum var. KBS'de bunları ücretsiz izine ayrılma göstermiştim. Ücretsiz izin dönüşü memuriyete dönüş olarak düzenledim. Kıst maaş hesaplatacağım, matrahlarını girdim. Aklıma takılan husus; sözleşmeli olarak çalıştıkları dönemdeki kıdem sürelerini eklemem...
  5. Çözümlendi | Kilitli 5434' e tabi memurların fhz bildirimi

2018 Yılının sonunda kurumumuzda iki tane röntgenci vardı, onların fiili hizmet bildirimini yapmıştım. Şimdi diğer personelin fiili hizmetlerini bildireceğim. Asıl bildirgeyi yaptığım için "Ek mahiyette sadece bir dönem" seçmek durumundayım. Ek bordro sebebini ne seçeceğim konusunda tereddüte...
  6. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük GSS Prim Ödemesi

Merhaba arkadaşlar. Doğum iznine ayrılmış 5510 öncesi memur çalışanımız Eylül 2017 döneminde ücretsiz izne ayrılıyor, şu an hala ücretsiz izni devam ediyor. SGK'dan kurumumuza yazı geldi GSS Primleri hiç ödenmemiş önceki mutemet arkadaşımızın gözünden kaçmış, KBS'den durumunu "Aylıksız izinde...
  7. Çözümlendi | Kilitli 18-25 yaş arası okumayan ve çalışmayan erkek çocuklar çocuk yardımından ve AGİ'den yararlandırılabilir mi?

Bir personelimizin çocuğu (erkek) okulunu bitirdi, şu an 20 yaşında. Bu çocuk için çalışandan Çocuk Yardımı ve Asgari Geçim İndirimi'ni kesmem gerekiyor mu, yoksa bu hakkı çocuk işe başlamadığı sürece 25 yaşına kadar devam eder mi?
Geri
Üst Alt