Arama sonuçlarınız

1. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Kbs Öğrenim Durumları Hatası

Kbsde bazı personellerimde öğrenim durumlarında yanlıslık vardı. Hatta öğrenim durumunu yöksisten cekmede hata yasıyorum kimsenin bilgilerini cekemiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı
  2. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Uzman Tab.Uz.Tüz.Göre çalışan personel

Uzman Tab.Uz.Tüz.Göre çalışan personelim var bu kişinin ünvanına göre kbsde 1 sayılı cetvelde 800 500 1600 var. Böyle bir personeli olan var mo acaba. Bunun 800 500 1300 olması gerekiyor ama kbsde o kalemler cıkmıyor. Nasıl bir yol izlemek gerek
  3. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Askerden Dönen Personel Kıst Maaş

17 Aralıkta dönen 4b personelim ve 28 aralıkta askerden dönen doktorum var. Bunların kıst maaşlarını kbsden yapabiliyor muyuz. Önceki yıldan oldugundan dolayı kıst girişini kabul eder mi. Ve bu kişilerin 14 günlük fark işlemlerinde sıkıntı cıkar mı. Böyle bir durumla karşılaşanlar var mı
  4. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Personeli İçin FHZ Hesaplama

ARKADASLAR MERHABA. SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN FİİLİ HİZMET HESAPLAMASINI NEREDEN YAPIYORSUNUZ. KBSDE HESAPLATMA YAPANLAR VAR MI. KBSDEKİ FİİLİ HİZMET KISMI RÖNTGEN TEKNİSYENLERİ İÇİN OLDUGUNU DÜSÜNEREK BEN ORDAN HESAPLAMA HİC YAPMADIM HESAPLAR YALNIŞ CIKMASIN DİYE AMA MANUEL BORDRO İLE YAPMAKTA...
  5. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli 4/D'li Sürekli İşçi (Kadrolu) Kıdem Tazminatı Hesaplaması

Merhaba arkadaşlar. Benim 1 tane Kadrolu İşçim var. 4/D'li Sürekli İşçi değil. O kişinin de kıdem tazminatı hesabını sürekli işçiler gibi mi yapmalıyım. Ödeme emri nasıl kesebilirim MYS'de yardımcı olabilecek biri var mı?
  6. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu Görüş Talebi yazı örneği için

Arkadaslar merhaba. Kurumumuzdaki bir personel için yol harcırahı ödeyip ödememe konusunda tereddüte düştük ve bunun için görüş yazısı talebinde bulunmak istiyoruz. Üst yazı yazıcaz ama ben biraz tıkandım o konuda :) Elinde bu konuyla ilgili örnek olan varsa paylaşabilir mi ya da yazışma...
  7. mirayozkan

Mutemet Arşivi 4B Toplu Sözleşme İkramiyesinden Primin Kesilmesi

4b Genel Bütçe Personellerinden 3 ayda bir verilen sendika ödeneğinden de prim kesintisi yapılmış. 4b Döner sermaye personellerinden böyle bir kesinti olmadı. Böyle bir durumla karsılasan var mı?
  8. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli KBS de Röntgen FHZ Bildirge Dönemi

KBSde röntgen çalışanları için yaptıgımız fhzleri bir gerideki ay olarak mı bildiriyoruz? Mesela Kasım maaşı yaptık Fiili Hizmetler Ekim ayı olarak mı hesaplanacak?
  9. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Açıktan tayin gelen uzman doktor yolluk

Uzmanlığını fakülte hastanesinde yaptıktan sonra görev süresinin dolması sebebiyle 1 yıl açıkta kalmış ve 1 yıl sonra devlet hastanesine açıktan tayin olmuş uzman doktora yolluk ödemesi yapılır mı?
  10. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli 4/B Bedelli Askerlik İşlemleri

Askere gidecek olan 4bli bekar personele gss ödenir mi. Kbsden askere gitme seçeneği mi seçilecek
  11. mirayozkan

Çözümlendi | Kilitli Afrin Geçici görev

Afrin operasonu için geçici görevlendirme talebiyle kilise gidecek olan bir doktorumuz var. Bu personel için nasıl bi yol izlenir ödemeler konusunda. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden cok teşekkür ediyorumm..
Geri
Üst Alt